Alla kategorier Bilverkstad Västra Götaland Göteborg Original Rep & Bilvård

Original Rep & Bilvård

KLANGFÄRGSGATAN 1, 426 52 Västra frölunda — Visa karta

2.2 i betyg av 13 rekommendationer
Varmt välkommen att lämna in bilen hos Original Rep & Bilvård. Vi tar väl hand om den!
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 347 rekommendationer
Fjärås Smedjeväg 13, 43974, FJÄRÅS

Bilverkstäder nära Original Rep & Bilvård:

Speedy Bilservice Högsbo

Speedy Bilservice Högsbo

305 recos
E A Rosengrens Gata 13, VÄSTRA FRÖLUNDA
Vi på Speedy Bilservice i Högsbo arbetar snabbt och effektivt för att du ska få ... Läs mer ›
Speedy Bilservice Högsbo
Margareta O:
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabbt fixande av en lite enkel reparation. Rimlig kostnad. Kommer att återkomma.
Mekonomen BilLivet Eklanda

Mekonomen BilLivet Eklanda

737 recos
Arnegårdsgatan 7, Mölndal
Varmt välkommen till oss på Mekonomen BilLivet Eklanda! Läs mer ›
Mekonomen BilLivet Eklanda
Anna P:
Fick erbjudande om gratis däckbyte. En mkt trevlig mekaniker vid namn Alfred bytte mina däck medan jag drack kaffe. När jag kommer ut till b...
Fryshusets Bilverkstad

Fryshusets Bilverkstad

24 recos
Fiskhamnsgatan 6, Göteborg
Varmt välkommen till Fryshusets Bilverkstad, Nöjd kund är vår trygghet! Läs mer ›
Fryshusets Bilverkstad
Dan H:
Fryshusets Bilverkstad En Seriöst bra bilverkstad som bryr sig om sina kunder och har ett bra bemötande och har bra prise Nöjd Kia Ceed ...
Auto Rekond Center

Auto Rekond Center

15 recos
Framnäsgatan 13, Göteborg
Auto Rekond Center i Göteborg erbjuder alla tjänster inom bilvård, bilservice, d... Läs mer ›
Auto Rekond Center
Michael N:
Arbetet något över förväntan. Helt klart nöjd. Dessutom fick jag tips om personer som kunde hjälpa till med lackering till bra pris. Några s...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 13 kunder tycker om Original Rep & Bilvård

 • Susy S
  Susy S skrev om Original Rep & Bilvård
  Är sååå jävla förbannad. Köpte en deal på Letsdeal där det ingår från felsökning, däckbyte, däckbalansering, olje och filterbyte, kontroll an bromsar, påfyllnad av kylarvätska till en utvändig och invändig rekond. (det stora paketet) pris 1499:-. När jag hämtar bilen idag så var den smutsig, hittade flera repor som inte fanns där innan jag lämnade in den, den luktar olja, hela bilen känns allmän smutsig och vidrig. Öppnar motorhuvudet och ser att hela motorn är dränkt i olja, de har fyllt på oljan utan tratt...När jag frågar Chefen om de hittade nåt fel på bilen säger han att bilen är jättebra, fast jag vet att bromsbellägningarna behöver bytas och nån lampa är sönder. Jag tror inte de har gjort något med min bil...
  DETTA FÖRETAGET ÄR BARA UTE EFTER SNABBA PENGAR OCH LETSDEAL HJÄLPER DE ATT LURA FOLK!!!
  LÄMNA INTE IN DIN BIL HOS DE. DU KOMMER BARA ATT BLI BESVIKEN
  gillar detta
 • Henrik A
  Henrik A skrev om Original Rep & Bilvård
  Varning! Ett riktigt blufföretag som bara är ute efter pengar. Förstör bilar fullständigt med utvändig rekond.
  gillar detta
 • Malin E
  Malin E skrev om Original Rep & Bilvård
  Lämnar min bil på rekond idag, en lördag. Ska få hämta den kl 16. När jag kommer frågar jag vilket märke lackskyddet de använder har och får svar om märke varpå killen jag pratar med sedan sätter igång att hälla ut medel över bilen och starta polermaskinen. Ombeds vänta i deras soffor (som luktar kattkiss). Har nu suttit här i över en timme efter utsatt tid och de är ej klara. Jag tror att de helt enkelt glömt att lackförsegla, något jag redan betalat för.

  MEN det värsta är - att de slipat sönder lacken i vingen!! Flera fula märken i båda sidor efter slipmaskin, troligtvis under rubbingen. När jag påpekade detta svarar han som är ansvarig att han inte har gjort det och att han inget vet.
  Han säger vidare att jag kan åka till märkesverkstad och köpa lack.
  Jag är riktigt förbannad nu.
  Kommer aldrig mer lämna min bil här med risken att den blir skadad/förstörd istället för omvårdnad.
  gillar detta
 • Johnny
  Johnny skrev om Original Rep & Bilvård
  Undvik till alla pris, det är inte värt det hur billigt det än är hos "Letsdeal". Det gick inte att boka tid när jag ringde utan det var "dropin". När jag väl kom ner skulle det ta timmar innan de hann tvätta bilen så jag fick lämna den där och ta bussen hem. När jag kom tillbaka på bestämd tid hade de inte börjat än utan jag fick sitta och vänta i en timme till. När bilen väl var färdig så hade de gjort ett riktigt slarvjobb med skit kvar både utanpå och inne i bilen. Mycket oseriösa!

  De enda positiva omdömena de fått här har de skrivit själva. Som ni ser är alla skrivna inom 3 dagar efter de öppnade. Trovärdigt!
  gillar detta
 • B. Z
  B. Z skrev om Original Rep & Bilvård
  VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Fick ett Lets Deal erbjudande för halva priset för ett däckbyte, vilket sedan visade sig att Lets Deal priset var deras ordinarie pris!!! Kom utan tidsbokning, skulle vänta i 30 min. enligt den unge chefen, men väntade i hela 2 tim.!! Vi var flera som väntade i en skinnsoffa på ett iskalt provosoriskt kontor. Observerade genom kontorsfönstret att alla däckbyten gick oprofessionellt till. När däcken monterades med högtrycksverktyget så drogs det aldrig efter för hand när bilen stod på marken igen och lufttrycket kontrollerades aldrig!! Livsfarligt, när däcken har tappat luft efter en säsongs förvaring! Det kördes över slangar och kunders bagagemattor som var utsprida på golvet. Efter 2 tim väntetid var det dags för min bil. En vänlig ung kille, som knappast förstod svenska påbörjade arbeitet på min bil. Jag var tvungen att kolla att det blev rätt däck på rätt sida etc. Det pumpades pngen luft i däcken, dvs. trycket kontrollerades inte, vilket är en självklart att det ska kontrolleras!! När han sedan villle sätta på navkapslarna efter tryckluftsskruvningen och bilen fortfarande var upphissat, så räckte jag honom min bultdragare och sade att han skall sänka bilen till marknivå och dra efter bultarna för hand. Han frågade sin chef om han fick göra det. Chefen skällde, att de inte drar efter de för det priset, då skulle jag betala 50 kr till!!!! Jag krävde att han skulle göra det, då deras arbetssätt är en säkerhetsrisk och att jag inte kan ge honom ett positivt odöme om han struntar i det. Hans svar var att han skitar i alla omdömmen som skrivs. Då tog jag mitt verktyg och drog åt bultarna själv, som delvis var lösa!!! Vilken läcker Kundservice!!! En hjulsida var felmonterad, den fick tas av och sättas på igen. Jag fick åka till nästa bensinstation och fylla på luft i alla däck!! Aldrig mera! Monteringskillen, som knappast kunde svenska var vänlig och försökte att sköta sitt jobb, men jobbade under slavliknande förhållanden, där han varken fick tänka eller agera själv! Chefen försvann och erbjöd inte heller något kvitto för däckbytet.
  gillar detta
 • Jessica
  Jessica skrev om Original Rep & Bilvård
  Köpte däckbyte på let's deal hos dem. Kom dit och tyckte d var skit dålig service. Han sa ca1 timma och när jag kommer tillbaka när det gått mer så är det ännu mer kö och dem verka inte ha nått kösystem alls och jag fick inget bemötande över huvudtaget. Sluta med att jag åkte därifrån och fixa det på annat håll. Kommer aldrig komma dit igen.
  Malin E gillar detta
 • Robert C
  Robert C skrev om Original Rep & Bilvård
  Slog till på ett Däckbyte via Let´s Deal..
  På Bilderna ser det väldigt fint o städat ut.. Gjorde bytet en Lördagmorgon och det var 7 som var
  där och arbetade, 2 st kunde svenska. Blir lite svårt med kommunikationen och det kändes väldigt
  svajigt vid bytet. När jag väl lämnar Verkstaden så ser jag att det ena däcket har extremt lite luft..
  Ingen som sa till om det!... Tur var väl att det fanns en mack ca 300 m därifrån och att JAG var Uppmärksam.
  Jag ska ha 2,5 i lufttryck på dem, ett sommardäck hade bara 0,6 ?!!

  Väljer en annan Verkstad nästa gång då de inte gav ett seriöst Intryck...
  gillar detta
 • Cinde S
  Cinde S skrev om Original Rep & Bilvård
  Lämnade in bilen för stortvätt och vaxning. Fälgarna var fortfarande en hel del skit kvar på, hela instrumentpanelen var orörd och det var vaxrester kvar på bilen. Verkar ha haft alldeles för bråttom.
  gillar detta
 • Emelie L
  Emelie L skrev om Original Rep & Bilvård
  Okej. Vi lämnade in bilen en fredag för storservice och lovades att den skulle vara klar att hämtas klockan 16 dagen efter. När vi återkommer på lördagen så har de inte ens börjat. Vi blir lite irriterade och bestämmer oss för att ta hem bilen över helgen och återkomma på måndag.
  När vi går ut till bilen är den för det första olåst (!!) och en väska som vi lämnat i bilen borta! Vi går in igen och frågar vart den är och de har ingen aning, de påstår att vi tog med den dagen innan, vilket vi INTE gjort. Efter många om och men får chefen rycka in och han beklagar sig men är fortfarande tveksam om det någonsin vart en väska i bilen. Jag ifrågasätter varför bilen ej var låst och poängterar att vi lämnade över bilnycklarna i förtroende till dem. Han förklarar att de aldrig låser bilarna för det händer ju aldrig något här. Det är ett säkert område. Men problemet kvarstår ju, Vart är vår väska??
  Han erbjöd sig att fixa med polisanmälan osv men vi fick inget direkt svar varför de agerat på ett sådant oproffisionellt vis. Vi lämnar lokalen besvikna och berättar att vi ej återkommer på måndag, för att det inte känns bra för oss.
  Där trodde vi att helvetet var över, men när vi sedan sätter oss och startar bilen är tanken tömd. Från halvtank till tomt. Så fick vi köra på gaserna och startmotorn till närmsta mack.

  De kan säkert byta däck och tvätta. Men vem kan inte det?

  /Förtvivlad föredetta kund
  gillar detta
 • Tobias J
  Tobias J skrev om Original Rep & Bilvård
  Väldigt trevliga killar! Byte och balansering av däck, däckförvaring samt en tvätt. Åkte förbi, fick tid direkt och ca. 15-20 min senare var allt klart. Väldigt bra priser. Kan starkt rekommendera dem!
  gillar detta
 • Lars J
  Lars J skrev om Original Rep & Bilvård
  Trevligt bemötande och snabbt jobb.
  gillar detta
 • Anne R
  Anne R skrev om Original Rep & Bilvård
  trevligt bemötande serviceminded bra arbete
  gillar detta
 • Fay K
  Fay K skrev om Original Rep & Bilvård
  Ett mycket trevligt bemötande o ett snabbt,proffessionellt toppjob med bra priser.Jag rekommenderar varmt ett besök på Original Rep.& Bilvård. Fay Käck Lidström
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
KLANGFÄRGSGATAN 1, 426 52 Västra frölunda
Kategorier