Paho.bygg & Måleri AB

Glanshammarsgatan 63, 124 71 Bandhagen — Visa karta

4.9 i betyg av av 9 omdömen
Behöver du plattsättning, renovering, målning eller köks- och badrumsrenovering? Vi på Paho.bygg & Måleri AB erbjuder allt inom bygg. Vi genomför alla projekt med ett genuint engagemang och har en stark känsla för detaljer.

Vi är ett byggföretag med bred kompetens som alltid har mycket förmånliga priser. Vårt största mål är att du ska känna dig trygg när du anlitar oss och därför har vi alltid lång garanti på alla våra jobb. Kontakta oss så lovar vi att ge dig en kostnadsfri offert inom 24 timmar. Varmt välkommen!

Läs vad 9 kunder tycker om Paho.bygg & Måleri AB

 • Sonja K

  2018-11-15

  Spontant omdöme
  Sonja K skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Ärvde äldre lägenhet med mkt stort renoveringsbehov. Vi i familjen har lång erfarenhet av renoveringar. Gjorde inledande grovjobbet själva - och gav upp. Hopplöst. Tyvärr hade vi hört så mycket negativt om allt trassel med att anlita hantverkare, så vi bävade verkligen för det. Flera försök att få hjälp bekräftade tyvärr det.

  Då kom Paho.bygg & Måler AB och räddade oss. Panos är alltid så entusiastisk, hjälpsam, vänlig och korrekt. Ingenting var för svårt eller besvärligt! Samma sak med hans medarbetare. De kunde börja snabbt, jobbade långa dagar och gav verkligen allt! Problem som visade sig löstes på ett bra sätt. Efter en tid behövde vi dem igen för lagande och kaklande av en riktigt besvärlig köksvägg. Fick samma fantastiska bemötande och resultat då.

  Dottern bor nu i sitt drömboende, precis som hon önskade det! Vi hade aldrig klarat det utan Paho bygg.
  Vi rekommenderar dem av hela våra hjärtan!!! Kan inte fatta att vi hade sån tur att vi hittade dem när vi som bäst behövde dem. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Badrumsrenoverarna
  4.4 / 5 i betyg — 62 omdömen
  Badge2019
  "Vi anlitade företaget för cirka 9 år sedan. De fixade vårt badrum på utlovade 10 dagar. Vi var nöjda och glada. Åren har gått och vi börjad"
 • 2018-01-10

  Spontant omdöme
  Zee S skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  The guys did the neat job...satisfied with the work and quick job! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-12-16

  Insamlad av företaget
  Nicklas L skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Proffsigt bemötande. Gav goda råd och egna förslag på lösning.
  Under hela rivningsprocessen och byggprocessen så dokumenterades det med bilder och skickades kontinuerligt till mig. Det var inga problem att använda Konsumentverkets blanketter för upphandling av hantverkstjänster, vilket kändes tryggt.
  Jag fick också hela tiden skickat till mig foto på fraktsedlar på vad som har hämtats ut från diverse leverantör. Så fort det kom upp frågor så blev jag kontaktad och de frågade vilken lösning jag önskade på just den frågan.
  Den kostnadsuppskattning är som gavs innan arbetet påbörjades stämde bra med slutresultatet.
  Sammanfattningsvis kan det sägas att de hade väldigt bra kontakt med mig under hela processen och jag kände att jag hade kontroll. Slutresultatet och kvaliteten på arbetet som utfördes finns det ingenting att klaga på. Mycket proffsigt utfört. De blev klara i tid trots ett pressat tidsschema. Jag är mycket nöjd och kan rekommendera dom det allra varmaste. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  VNP Bygg
  4.9 / 5 i betyg — 70 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Noggrannhet och punktlighet utmärker den här byggfirman. Att man också kan bolla sina idéer med byggledaren och att denne är sakkunnig och i"
 • Lotta L

  2017-11-27

  Insamlad av företaget
  Lotta L skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  När vi skulle renovera vår 50-tals lägenhet, måla väggar, tak, fönster, etc tog vi in offerter från flera företag. Paho bygg var den mest noggranna och seriösa offerten vi fick in. Arbetet utfördes sedan med ett otroligt bra resultat, vi trodde inte från början att det kunde bli så fint. Under arbetets gång hade vi en väldigt bra kommunikation om allt som man kanske inte hade diskuterat i detalj från början. Vi följde arbetet nära och imponerades av noggrannheten, det professionella utförandet och det riktigt fina resultatet. Vi är väldigt nöjda med Paho.bygg & Måleri AB! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-24

  Insamlad av företaget
  Ståle H skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Bra, duktiga. Att lita på. Blev lite dålig kommunikation med soporna/avfallet sista dagen, men allt i allt: mycket bra. Framförallt duktiga folk. Läs mer
  gillar detta
 • Sponsor
  Bygglovshjälpen.se
  4.9 / 5 i betyg — 7 omdömen
  "Allt gick snabbt och smidigt med min bygglovsansökan. Fick hjälp av mycket trevliga och förstående personer. Mycket nöjd!"
 • 2017-11-22

  Insamlad av företaget
  Christian H skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Jag är jättenöjd med Paho, både från första besöket och utförandet. Arbetet gällde slipning, målning samt tapetsering av väggar plus golv till en golvyta a ca 45 kvm.
  Kändes seriöst och man var mån om att det skulle bli ett bra resultat, vilket det också blev.
  Tidschemat hölls också trots att jag själv bad om ett par mindre förändringar gentemot ursprungsplanen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-22

  Insamlad av företaget
  Anders E skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Paho bygg gjorde ett fenomenalt arbete. Kände hela tiden att dom ville ge mig det absolut bästa hela tiden och slut resultatet blev väldigt bra. Rekommenderade Paho till mitt jobb också och vi har fortsatt använda dom. Kan starkt rekommendera ! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Tollberg Bygg & Inredning
  4.8 / 5 i betyg — 32 omdömen
  Badge2020
  "Vi har använt Tollbergs Byggs tjänster både inomhus och utomhus och är otroligt nöjda. De är väldigt kundfokuserade och är mån om att vi som"
 • 2017-11-22

  Insamlad av företaget
  Ramin W skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Jättebra målare! Gjorde ett utmärkt jobb hos mig.
  Stort tack Panos! Läs mer
  gillar detta
 • 2017-11-22

  Insamlad av företaget
  Annika C skrev om Paho.bygg & Måleri AB
  Bra bemötande och höll tidsramen.
  Mycket nöjd med resultatet. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  M5 BYGG AB
  4.8 / 5 i betyg — 115 omdömen
  Badge2020
  "Vi anlitade M5 för renovering av både kök och badrum och har känt oss mycket nöjda från start! M5 har varit väldigt lyhörda när vi stött på"
  Rebecka P

Bästa byggföretagen i Stockholm:

4.8 i betyg av 321 omdömen
Joanna E Joanna E tycker:
“PJ har lagt in fiskbensparkett...” Läs mer
4.8 i betyg av 251 omdömen
4.7 i betyg av 144 omdömen
4.7 i betyg av 313 omdömen
4.7 i betyg av 162 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco