Riddermark Bil Nacka
4.2 i betyg av av
60 omdömen
Välkommen till Riddermark Bil Showroom!
Hos oss på Riddermark Bil Showroom kan du köpa såväl som sälja din bil. Vi har sålt över 59.000 bilar och planerar inte att stanna här. Du hittar ett brett utbud av premiumbilar och oavsett vad du har för smak och tycke så har vi ett antal extraordinära bilar för dig.
Är du nyfiken på vad din bil är värd så är du även välkommen att värdera din bil hos oss. När du värderar din bil hos oss och väljer att sälja den så får du betalt direkt, gör en trygg bilaffär och så klart ett trevligt bemötande. Det viktigaste för oss efter en avslutad affär, vare sig det handlar om att köpa eller sälja bil, är att du som kund är nöjd och att vi kommit fram till ett pris som båda parter känner sig tillfredsställda med.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag60 omdömen om Riddermark Bil Nacka
Undvik säljaren Roberto! Han är okunnig
Skambud och kaxiga inköpare/säljare
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte min nya BMW X5 M50d nyligen och bytte in min gamla BMW X5 (som jag också köpte på Riddermark Bil för 9 år sedan). En mycket bra kundupplevelse från första kontakt till (hem)leverans. En öppen och bra dialog. Pris inbyte och köppris helt enligt vad bägge parter förväntade sig.
Oslagbart. 10/10
Jag gör aldrig sådana här recensioner men jag kände att det var obligatoriskt att dela med mig av min upplevelse.
När man gör bilaffärer så är man som köpare exalterad och speciellt när det handlar om häftigare bilar. Man får ofta vänta på offerter, svar från säljare och korta öppettider brukar göra affärerna långsamma.
Här var det raka motsatsen, Jag satt i telefon med dom kl. 22:30 på en vardag och pratade om affärsförslagen. Fick svar direkt på sms oavsett tid. Servicen, förståelsen för mitt behov som kund var helt oslagbart. Jag har då aldrig upplevt samma service på en annan bilfirma någonsin.
Hela resan från att hitta bilen på blocket till att hämta bilen var 10/10. Bättre än såhär blir det inte.😎 -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Otroligt dåliga på att återkoppla!
Ända dom tänker på är att sälja sälja sälja...
När man väll köpt då skiter dom fullständigt i att svara.
Försökt komma i kontakt med både säljaren och butikschefen! Men inget svar!
Nöjd med bilen, men sämsta servicen ja varit med om -
Dåligt service...
Dåligt serivce -
Bil !
Excellent product, good sales team and with nice communication skill. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Jag köpte en Focus RS och är väldigt nöjd med bemötandet. Bra och snabb affär!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Jättebra bil och jättesnällt säljer
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte en Skoda rapid hos dem den va bra bil o dem va jättesnälla.
skrev om Riddermark Bil Nacka
Jag köpte en begagnad företagsbil,jag är nöjd med allt
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bra bilhandlare som värnar om sina kunder 👍
skrev om Riddermark Bil Nacka
Dina personal i Arlanda butiken är juuuuu inte snälla med kunderna. Första gången besökade jag butiken de visar ju ointresserad på mig, ni får jättegärna utbilda dina personal att visar respektive till kunder som utländska.
Tack -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Hej dem är bara lurendrejare och säljer sina bilar med olika defekter och att de inte tar sitt ansvar som säljare för såna fel för att köparen som är företagare inte kan kräva de på reparation eller att fixa felen, så köp aldrig era bilar där varken egen företagare eller som privat person, ni kommer ångra er
skrev om Riddermark Bil Nacka
Pga pågående dispyt är det oklart om företaget kommer att leva upp till mina förväntningar och vad de själva lovar kunden.
Köpte 2 st elbilar ´, allt gick smidigt och enkelt, bra kontakt
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bra bemötande samt professionellt personal :)
Jag köpte en bil
Jag fick en bemötande och sevice
Mina förväntningar var det trygg och säker bil affär.
Jag tycker att företaget levde upp dem. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
jag blev lurad när jag har köpt mitt ford mondeo från de.
skrev om Riddermark Bil Nacka
Säljare var väldigt otrevlig och gömde fel på bilen och efter 2 dagar när vi upptäckte fel han var ohjälpsam .
Köpte en Audi.
Blev bemött på ett mycket trevligt och hjälpsamt sätt.
Mina förväntningar var att bli bemött på ett trevligt, hjälpsamt och glatt sätt. Vilket jag också blev. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte en bil och fick väldigt bra bemötande av en trevlig tjej. Dessutom tog hon kontakt med mej efter några dagar för att säkerställa att jag var nöjd. Proffsigt!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Har köpt sen 2018-05 framtill nu runt 5 bilar och alla gånger fick man bra betalt för sin bil och smidiga affärer.
rekommenderas start till alla. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bemötandet av säljare Sebastian var mycket bra.
Vad jag blev missnöjd med var att behöva vänta på sommardäck i ca 4 veckor. Det kändes väldigt trist att behöva nöta dubbdäck i onödan under dessa veckor.
Det var jag själv som kom på att däcken ev var rest.noterade hos leverantör, likaså att kolla upp de kommit till däckverkstaden. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Otrolig bra personligt service under mitt besök och min affär!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte bil, fick bra service................
skrev om Riddermark Bil Nacka
Mina förväntningar och önskemål uppfylldes!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bra lösning på våra behov av att bli av med gamla fordon och hitta nya som passade oss bättre.
Porsche 911 992. 2020
Mycket trevlig säljare som jag hade kontakt med telefonledes.fick bilen levererad hem till mig i Anderstorp
Bilen var nästan ny verkar helt enligt beskrivning även om jag inte mer än kört bilen några mil innan den är avställd.
Utgår från att utrustningslistan är överensstämmande -
Bil
Allt jättebra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Superproffsigt bemötande hela vägen! Kan varmt rekommendera dem.
All personal är vänlig och särskilt varmt kan jag tipsa om Sebastian Sahlin.
När jag ledsnat på min racer så kommer jag att besöka dem igen för att hitta ny bil! -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte en BMW M6 med bra specifikation.
Inbyte med andra bilar vi hade. Bra support och enkel affär med Erik och hans kollegor. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Sålde en bil med massa fel. Säljaren som skötte detta betedde sig väldigt dåligt.
skrev om Riddermark Bil Nacka
Snabb och smidig affär som uppfyllde alla mina förväntningar
skrev om Riddermark Bil Nacka
Fina bilar och bra säljare. Tack för snabb och smidig affär!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Köpte ny bil och bytte in 2st. Andreas, säljaren, har ett bra bemötande och är kunnig. Jag ville ha en snabb affär då det är mycket som tar upp min tid, arbete samt familj. Allt gick att ordna på en vecka, stort plus.
Proffsigt, seriöst och med humor, glatt bemötande.
Tack! -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Kan bilar och kunder som inga andra!
skrev om Riddermark Bil Nacka
Seriöst företag som hanterar eventuella frågetecken och dylikt på ett bra sätt.
skrev om Riddermark Bil Nacka
Tydliga svar och extremt bra service! Kommer nog genomföra mitt nästa byte hos dem 🙌🏻
Köpte en bil (mercedes )
Det hela var lite oplanerat, men säljaren lyckades lösa allt med bilbyte, rekonditionering av ny bil ,pappersexersis under en helg !
Och vi kunde åka hem nöjda med den nya bilen och alla papper i ordning.
Top job 😎 -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bra lösningsorienterade säljare som lade manken till för att hjälpa mig.
Absolut återkommande kund.
Tack
Mikael -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Två bilar. Mycket bra mycket bra Allt har varit bra från start till mål mycket nöjd kund
skrev om Riddermark Bil Nacka
Vänligt bemötande via telefonen.
Mina förväntningar var bra -
Grymt bra service🌟🌟🌟
Vi är väldigt nöjda med våra bilar -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Fantastiskt bilhandlare! Man tas på allvar och får en utmärkt upplevelse från dröm till verklighet.
// C.H. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Bra service, stort flexibelt utbud. Unga killar men hungriga serviceminded och det finns ett stort kunnande kring bilarna. Roligt att träffa ngn som faktiskt kan mer än en själv om bilen utan att bara snacka. Pålitliga och enkla att göra affärer med, känt till dom via vänner ett tag och precis gjort min första men inte sista affär där. /R
skrev om Riddermark Bil Nacka
Härligt bemötande och superbra feedback oavsett vad det gäller. Köpte en Golf R och jäkligt nöjd med bilköpet. Garanti ärende hanteras klockrent. Nöjd! //Malmö
skrev om Riddermark Bil Nacka
Lyhörd, kunnig och service i toppklass
skrev om Riddermark Bil Nacka
Jag köpte en begagnad VW Golf av Showroom där bemötandet var riktigt bra redan från start. Köpet gick klockrent från början till leverans av bilen.
Dessvärre råkade bilen ut för både problem med både infotainmentsystemet och en läckande AC inom två veckor, vilket säljaren upprättades om och garantiavdelningen tog på sig dessa fel och stod för reparation, helt utan drama.
Sammantaget, rekommenderas! Känns som att jag haft att göra med ett seriöst företag som är bryr sig om sina kunder. -
skrev om Riddermark Bil Nacka
Superbra kundservice! En bilaffär där man känner sig välkommen och får ett bra förtroende. När nästa bilköp ska göras är valet enkelt.
Andreas Radinger säljer min nästa bil👍