Utmärkelser

Läs vad 16 kunder tycker om Roslagsgruppen AB 2

 • 2020-09-16
  Spontant omdöme
  Roslagsgruppen har ansökt om att försättas i konkurs.


  Ny putsfasad och tillhörande plåtarbete. Genomförd garantibesiktning (2020) visar stora brister och fel, bl. a. missfärgning, regnblöt fasad, sprickor och undermåligt plåtarbete. Dessutom tog företaget ner tak över källartrappa utan att återställa nytt tak så nu regnar det in i källartrappan. Ingen åtgärd än så länge trots garanti och väntar fortfarande på svar efter åtskilliga försök till kontakt.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2020-01-26
  Insamlad av företaget
  Källarrenovering.
  Bra o proffsigt men inte slutfört pga komplikationer.
  Vänligt. Tydligt. Men ovisst vad som händer nu.
  skrev om Roslagsgruppen AB
  komplikationer med befintlig drennering som åtgärdats avvaktar med återfyllning allt enligt överenskommelse med joakim
  Roslagsgruppen AB

  Roslagsgruppen AB

  4.3 / 5 baserat på 16 omdömen
  Visa svar
 • 2020-01-24
  Insamlad av företaget
  Engagerade, noggranna, öga för detaljer håller tids och budgetplaneringen.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2020-01-24
  Insamlad av företaget
  Vi anlitade Roslagsgruppen på helentreprenad vad gäller en invändig totalrenovering av ett kedjehus på 172 kvm.

  Vi är mycket nöjda med resultatet. Det är rejält och riktigt utfört. Och Roslagsgruppen låg bra till prismässigt mot de andra firmorna vi pratade med.

  Om man ska nämna någon kritik så är det kommunikation, projektledning och planering där man inte når upp i lika hög nivå. I vårt projekt kunde vi själva kompensera för det genom att vara väldigt närvarande i projektet och att dessutom själva ansvara för inköp och leverans av material, vitvaror och dylikt. D.v.s. sådant som inte är rent byggmaterial.

  Sammanfattningsvis så tror jag att vi som beställare var strukturerade, pålästa och investerade mycket tid i projektet och att det i kombination med Roslagsgruppens fina utförande gjorde att projektet som helhet blev en succé.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2019-01-27
  Insamlad av företaget
  Nytt underlag samt räcke på balkong på villa. Försenad start en månad. Trots varning från oss att tillfällig täckning med pressening var bristfällig fick det bli lösningen. Regn kom och det rann in i underliggande hall/toalett. Fick strida för fuktmätning och då bytte man ut isoleringen inifrån. Innertaket tog skada vid demonteringen men samma material användes vid återuppbyggnad. Vi har nu fula sprickor i taket. Isoleringen på toaletten kan inte blivit rätt. Det är kallt och det blåser in så att en tändsticka kan blåsas ut. Balkongräcket blev bra. Avrinningen från balkongen blev dock bristfällig, det droppar ner på trappan/bron så att det blir märken/is. Bemötandet från själva snickaren var trevligt trots vissa språkförbistringar men han svarar inte längre på sms. Kontakten med byggledaren på Roslagsgruppen var tyvärr rätt otrevlig och han kunde aldrig tillstå att något gått fel. Det blev inga kostnadstillägg för det extra arbetet men heller inga avdrag för att arbetet drog ut på tiden och att vår hall och toalett nu är i sämre skick. Vi kommer sannolikt ta in ny byggfirma för att rätta till alla fel.
  Lars Ö
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2019-01-24
  Insamlad av företaget
  Roslagsgruppen har gjort ett mycket bra arbete.

  Förbättringspotential finns inom området information och återkoppling till kund.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2019-01-24
  Insamlad av företaget
  Tvättstugan gjordes om helt och hållet med inredning av IKEA som hade ritat lite fel (för lite plats mellan skåp och vägg). Detta märkte dock inte hantverkaren innan det var för sent. Trots det fixade han så att slutresultatet blev mycket bra.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-08-21
  Insamlad av företaget
  Anlitade Roslagsgruppen först för att renovera våra badrum. Det blev två toppenfina badrum. Vi hade en och samma hantverkare som var ansvarig och håll i arbetet. Han var duktig, hade stor yrkesstolthet och var noggrann i allt han gjorde. Även de små detaljerna la han ner stor möda på. Vi kunde diskutera olika lösningar där vi berättade hur vi ville ha det och där han med sina kunskaper kunde ge förslag och synpunkter. Dessutom visade han stor hänsyn och var alltid så trevlig. det är också viktigt när man jobbar i någons hem! Därefter valde vi Roslagsgruppen för att renovera hallen. I ett moment, där en annan hantverkare kom in för att göra en del, blev vi inte nöjda. Men det påtalade vi och då kom en annan för att göra resten av jobbet och slutföra det så att det blev bra. Sammanfattningsvis: toppenhantverkare, lätt att prata med, generösa med sitt kunnande och dessutom trevliga.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-08-17
  Insamlad av företaget
  Roslagsgruppen byggde ett stort dubbelgarage med en våning ovanpå. På övervåningen finns det ett duschrum.
  Jag blev mycket proffsigt bemött av företaget. De har följt mina ritningar bra och kommit med värdefulla tips och ändringar.
  Mina förväntningar var höga men de överträffades med råge.
  Allt har fungerat mycket bra. Extremt duktiga hantverkare som kan allt från grundarbete, murning, plattsättning, takläggning, snickeri till målning. Tidsplanen höll också bra.
  Om någon frågar mig om jag vet någon bra byggfirma så är Roslagsgruppen det självklara svaret.
  Jag är väldigt nöjd!
  Lars H
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-08-17
  Insamlad av företaget
  Bra bemötande och fantastiskt duktig plattsättare. Alltid glad och trevlig. Resultatet perfekt. Över förväntan.🌞🌞🌞🌞🌞
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-02-02
  Insamlad av företaget
  Har fått god hjälp av Roslagsgruppen med flera projekt genom åren. De har alltid levererat vad de lovat och jag är nöjd med deras arbete.
  Utbyggnad av takkupa, omputsning av fasad med ädelputs, omläggning av tak med ny papp och läkt.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-02-02
  Insamlad av företaget
  Ett bra och stabilt företag som har duktiga byggarbetare samt bra ledning. De har byggt vårt hus och vi är jättenöjda med dem. Jag rekommenderar dem varmt till andra!

  / Patrik H
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-02-01
  Insamlad av företaget
  Ombyggnad och nybyggnad. Vi är nöjda med bemötande och tillgänglighet. Inga problem det mesta gick att lösa.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-02-01
  Insamlad av företaget
  Roslagsgruppen hjälpta oss att bygga till vårt hus, I markplan ett vardagsrum och ovanpå det ytterligare en våning med massa vinklar och vrår. Inne I huset riva innertak och anpassa väggar.

  Från början till slut, lätta att prata med, tydliga med vad som skulle ingå, vilka steg som bygget skulle gå igenom. Är väldigt händig själv och kunde inte se ett enda fusk eller genväg, allt byggdes noga, snabbt och rätt.

  Ger mina alla bästa rekommendationer till dig som vill ha ett tryggt och lyckat byggprojekt!
  Håkan C
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2018-02-01
  Insamlad av företaget
  Roslagsgruppen är den mest solida entreprenören man kan ha. De är väldigt tydliga med både tidsplaner och ekonomi. Deras långa erfarenhet gör dem också till ett utmärkt bollplank för att kunna undvika problem. Hantverkarna är väldigt duktiga och ordentliga. Hög kvalitet på jobbet och snyggt och städat när de går hem på kvällarna. De har också en hög social kompetens vilket gör att det är trevligt att ha dem hemma.

  Vi byggde om en hel villa under 18 månader och vi vill å det varmaste rekommendera Roslagsgruppen. De hade en stor del i att allt gick så bra som det gjorde. Inte bara i form av hållna tidsplaner och budgetar utan också genom kreativ problemlösning och bra idér.
  skrev om Roslagsgruppen AB
 • 2008-02-15
  Spontant omdöme
  Vi har anlitat företaget för badrumsrenovering, köksrenovering, el-arbeten, tapetsering, golvläggning mm under flera år. De är kompetenta, pålitliga och har anständiga priser, samt är mycket bra att samarbeta med.
  Göran och Tina Lindén
  skrev om Roslagsgruppen AB

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco