Vi är jätte nöjda. Fönster blir rena och fina.
Rutavdraget c/o Såklart
Välkommen till Rutavdraget! Vi erbjuder professionell fönsterputsning för dig som privatperson eller företag. Välj engångsputs eller fönsterputs per abonnemang. Kom ihåg att du även erhåller skattereduktion vid hushållsarbete med 50% av arbetskostnaden. Med många års erfarenhet kan vi leverera service och personlig kontakt...
348 omdömen om Rutavdraget c/o Såklart
Kan inte ge något omdöme då jag har haft såklart en gång
Hej Kerstin! Det är fortfarande Rutavdraget som putsar dina fönster, men tack för att du ville svara ändå. /N
Punktliga och trevliga.Nöjd med mina fönster
Hej Monica! Tack för ditt omdöme och din kommentar. Det hjälper oss att bli bättre. /N
Varit nöjd innan. Byte och det Missades ett par fönster sist.
Hej Helena. Tack för att du återkopplar. Vi skulle gärna komma förbi och åtgärda de fönstren som missats, så att vi vet vilka det är och för att de inte ska missas framöver. Hör gärna av dig till oss så vi kan lösa det 0761-711944 /Noomi
Blev korrekt bemött, men saknade kanske det där lilla extra. Inte ett ord i onödan. Och inga glada miner.. Fick mina fönster putsade på fyra sidor och resultatet blev bra och det var ju huvudsaken.
Hej Karin! Tack för din feedback. Vi är nya ägare av bolaget och är jättetacksamma för all input vi kan få. Vi har inte själva lärt känna personalen än så men vi hoppas att du ska få ett leende nästa gång vi möts. /N
Det fungerade precis som jag önskade
Hej Ronnie. Tack för din kommentar och för att du delade den här på Reco. /N
Snabbt och snyggt, inga anmärkningar på jobb eller utförare. Resultatet blev jättebra!
Hej Anita. Tack för att du lämnar ett omdöme och en kommentar. Vi är så tacksamma för alla kommentarer, det lär oss vad vi är bra på och vad vi kan jobba på. /N
Jag är mycket nöjd med Rutavdraget c/o Såklart
Hej Anita. Härligt att höra att du är nöjd. Vår intention är att bli ännu bättre framöver så hoppas du följer med oss på den resan. /N
Har funkat fint i många år. Punktliga och pålitliga.
Hej Ulrika! Kul att höra. Vi jobbar på att vara en pålitlig aktör och att du ska känna dig trygg i din relation till oss. /n
Mycket proffsigt och snabbt. Jag är mycket nöjd.
Hej Maj! Trevligt att du tog dig tid att skriva en kommentar till oss. Det värmer och det gör oss extra glad att du känner dig nöjd. /N
Fina rena rutor bara på någon timme. Är helnöjd 😀
Hej Yvonne! Tack för din kommentar och vi önskar dig en fortsatt fin dag. /n
Bästa tänkbara, toppen, alltid trevliga och gör ett bra jobb
Hej Britt! Tack för din kommentar och att du ville lämna ett omdöme om din fönsterputs och kontakten med oss. Fortsatt trevlig dag. /n
Bara positivt enligt förväntningarna
Hej Anita! Tack för ditt svar och att du ville lämna ett omdöme. /N
Mycket bra och 100% nöjd. Kommer anlita igen
Hej Gunnel! Är du nöjd så vi också nöjda. Tack för din kommentar och betyget. /N
Trevligt bemötande. Fönstertvätt som jag är mycket nöjd med.
Hej Eva! Trevligt att höra. Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag. /N
Jättebra! Snabba. Det enda som var kvar var en fläck på vårt stora fönster.
Hej Maria! Tack för att du återkopplar till oss. Skicka gärna ett sms till oss om vi missat något det ska du få åtgärdat om du vill. Fortsatt trevlig Valborg! /N
Trevliga killar som gör ett bra jobb.
Hej Monica! Tack för din fina kommentar och återkoppling till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din köpta tjänst och att du ville dela det som ett omdöme här. Vi önskar fortsatt trevlig vår och sommar. /n
Super enkelt, skaffade ett abonnemang och så sköter dom så alla fönster är rena och fina
Hej Magnus! Japp abonnemang det är grejen. Härligt att höra att du är nöjd. /N
De gjorde en fantastisk arbete, mycket noggrant. Personalen var trevlig och gjorde ett fint jobb. Jag kan rekommendera dem!
Hej Christina! Tack för rekommendationen. Det gläder oss. Vi önskar en fortsatt trevlig dag/N
Andra gången vi anlitar en fönsterputsfirma. Duktiga hantverkare, snabba, noggranna och utmärkt rena fönster, trots två balkonger med fönster som måste lyftas av! Rutavdraget går en ljus framtid till mötes med sådana hantverkare. Rekommenderas varmt!
Hej Arnold. Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar om din köpta tjänst. Fortsatt trevlig dag. /N
Bra arbete och skickligt utfört
Hej Hans! Tack för din fina kommentar och återkoppling till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din köpta tjänst och att du ville dela det som ett omdöme här. Vi önskar fortsatt trevlig vår och sommar. /n
Det är förfärligt att staten subventionerar detta Rot och Rut avdrag!!!!! Hur mycket pengar går till de rika som lyxrenoverar sina flotta hus? Dessutom ska det höjas! Skam till den svenska borgerliga regeringen!!!!!
Hej Ursula! Hej intressant kommentar du lämnat om hur du upplever vår service och det arbete som vi utfört. Hur som helst önskar vi dig en fin dag och vill du adressera något till regeringen så rekommenderar vi ett annat forum eller media. /N
Utvändig fönsterputs på nedervåningen radhus. Rena fina fönster! Lyckas inte själv få dem så rena
Hej Lena! Trevligt att du ville lämna en kommentar om din utvändiga fönsterputs. Vi önskar dig en fin dag. /N
Pålitliga och noggranna och kommer när dom har meddelat
Hej Birgitta! Tack för att du tog dig tid att skriva en kommentar om din köpta tjänst. /N
De är supersnabba, svusch säger de så har de tvättat alla fönstren. Jättenöjd!
Hej Sofia. Kul att läsa din kommentar och tack för ditt betyg. /N
Behöver ha personal som kan prata svenska. I huvudsak nöjd med utförandet och har inget att klaga på.
Hej Inger. Ja vi har enbart personal som kan svenska, det är viktigt för oss att vi kan kommunicera med våra kunder på ett enkelt sätt. Ha en fortsatt trevlig dag. /N
Rutavdraget sköttes snyggt av företaget som putsade mina fönster. Jag har svårt att fixa det själv pga av min artros.
Rutavdraget putsar mina fönster på ett professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med deras arbete.
Hej Joanna! Tack för din fina kommentar och återkoppling till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din köpta tjänst och att du ville dela det som ett omdöme här. Vi önskar fortsatt trevlig vår och sommar. /n
De var duktiga och noggranna!
Vi abonnerar på fönsterputs och har haft detta i flera år nu. Det fungerar bra då dom kommer och putsar utsidorna och vi behöver inte vara hemma. Vill vi ha fönstren putsade på insidan också så ringer man och beställer det så fixar dom en tid och vi är hemma då och öppnar. Brukar fungera smidigt. Ibland har man glömt putsa några små fönster...
Professionellt bemötande och leverans. Köper fönsterputs utsida där dem alltid kommer på utlovad tid och utför ett arbete utöver förväntan. Snabbt och smidigt där de klarar sig 100% själva. Beställer också 1-2 ggr per år fönsterputs insida vilket aldrig varit något problem
Blev väldigt trevligt bemött och de gör ett jättebra jobb. Vi hade väl inga förväntningar innan de gjorde första jobbet ned våra fönster. Vi beställde fönsterputsning och resultatet vsr 5 av 5 Moe Slacker stockar i betyg! Strålande! 💖💖💖
Väldigt skönt o enkelt att få fönstren putsade med jämna mellanrum. En 4 i betyg bara för att det är kvar lite ränder ibland.
Funkar smidigt, inget krångel och det är skönt att msn kan få saker lite billigare!
Hej Alexandra! Tack för din fina kommentar och återkoppling till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din köpta tjänst och att du ville dela det som ett omdöme här. Vi önskar fortsatt trevlig vår och sommar. /n
Generelt helt ok, saknar att man vet vad man ska göra när de kommer ,den sista gången var lite av en katastrof då jag fick ropa dom tillbaka då jade var på väg att köra fick ett mycket otrevlig svar att de hade pussat allt , de hade då bara pudset den ena sidan ,jag kärring borde jo veta för det viste han ,han kom åter men viste inte hur han skulle komma åter fönsterna vilket jag fick visa honom Även vår granna hade problem
Inga konstigheter. Utlovad tjänst till utlovat pris, väl genomfört.
Hej Jonas! Tack för din fina kommentar och återkoppling till oss. Det gläder oss att du är nöjd med din köpta tjänst och att du ville dela det som ett omdöme här. Vi önskar fortsatt trevlig vår och sommar. /n
Jag tycker att själva putsningen utförs på ett bra sätt. Jag önskar att jag hade fått meddelande innan de kommer, så att jag har möjlighet att plocka undan på uteplatsen. Rutavdraget kommer 3ggr/år och putsar på utsidan av fönstren.
Ok tvätt, men de sätter inte alltid tillbaka spröjsen på rätt sätt efter de har tvättat ytter fönstren. Sist så ramlade en del ner efter utförd tvätt.
Jättebra service! Jag är jättenöjd👌
Senaste fönsterputsen (för en vecka sedan) var inte bra. Vissa fönster ser inte ut att ha putsats alls (spindelväv sitter fortfarande kvar på en ruta. Inte nöjd!
Tack Clas för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme. Tråkigt att du inte är nöjd med arbetet. Kan det vara så att du ev. har valt bort fönsterputsning på en del fönster eller att de inte är åtkomliga? Vi vill gärna att du hör av dig till oss så att vi får titta på det och lösa det på bästa sätt..
De sköter sitt jobb snabbt och bra som förväntat
Tack Irene för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme. Roligt att du är nöjd med vårt arbete.
Snabbt och smidigt, alltid med bästa resultat.
Tack Anette för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service.
Kanon service. Bra priser. Varmt rekommenderas. Stort tack.
Tack Arthur för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss. Roligt att du är nöjd vår service och tack för att du rekommenderar oss.
Mycket bra pålitlig firma. Haft i flera år. Aldrig några problem. Rekommenderas.
Tack Carola för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår service och tack för att du rekommenderar oss.
Tvättat fönster in och utvändigt och är mycket nöjd 😄
Tack Marie för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du är nöjd med vår arbete.
Kanon, upprepar igen, kanon, kanon, kanon, kanon, kanon.
Tack Gerd för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme om oss. Roligt att du blev nöjd.
det syns alltid att de varit här och tvättat våra fönster. kan tänka ngn dag innan att nu behöver de en tvätt och när de varit här märks det. lapp i brevlådan och faktura några dagar senare. väldigt nöjd. rekommenderar dem till vänner.
Tack Elisabeth för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme. Roligt att du är nöjd med vår service och tack för att du rekommenderar oss, det betyder mycket,
Det går alltid snabbt och det blir mycket bra resultat. Glad kund😀
Tack Chris för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss. Roligt att du är nöjd med vårt arbete.
Lätt med kontakt. Trevligt bemötande. Ok utfört arbete. Bra att Rutavdraget skickar SMS när de ska komma.
Tack Bo för at du tagit dig tid med att skriva ett omdöme. Roligt att du är nöjd med vår service.
Snabba duktiga men ingen förvaring
Tack Sven för att du tagit dig tid med att skriva ett omdöme, det betyder mycket för oss. Roligt att du är nöjd.