Sisjöns Bilservice
5.0 i betyg av av
1 omdömen
Varmt välkommen till Sisjöns Bilservice, vi är en bilverkstad som är specialiserade på Volvo, Audi, Volkswagen, SAAB, Renault, Peugeot och MC-Service. Med över 30 års erfarenhet i branschen har vi samlat på oss all kunskap vi behöver för att kunna göra dig hundra procent nöjd!
Vi finns i Askim i södra Göteborg och är en lite mindre bilverkstad, men med ett brett kunnande. Vi erbjuder ett komplett serviceutbud i kombination med ett personligt och trevligt bemötande. Vi genomför förebyggande service till bilen samt reparationer. När det kommer till däck kan vi erbjuda både byta och förvaring av dina däck. Personalen är erfaren och kunnig och är framförallt mycket noga med att alltid föra en dialog med dig som kund eftersom vi vill att du ska känna dig helt trygg när du lämnar över din bil till oss. Vi anser att det ska vara enkelt att vara bilägare.
Vi kan även stolt meddela att vi är en kontrollerad bilverkstad (KBV). Det betyder att vårt reparationsarbete och våra prisuppgifter är godkända av KBV som ägs av Motorbranschens Riksförbund, detta är även helt märkesoberoende. De samarbetar med konsumentverket, bilprovningen och besikta bilprovningen. Vi innehar även certifikat på flera välrenomerade bilärken. Vi ser mycket fram emot att höra från dig och att få ta hand om din bil.
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag1 omdömen om Sisjöns Bilservice
skrev om Sisjöns Bilservice
Har alltid blivit väl omhändertagen av Sisjöns bilservice. Man får snabb hjälp. känner mig trygg när jag lämnat in min bil här.