Jag lämnade in min bil för felindikering på SBS-systemet. Snabbt och smidigt mottagande. Tydlig återkoppling och beskrivning av arbetet under dagen.
Speedy Bilservice Jakobsberg
Låt Speedy Bilservice i Jakobsberg ta hand om din bil! Vår kedja är den mest omtyckta inom verkstadsbranschen och vi har 30 års erfarenhet. Våra duktiga bilmekaniker brinner för kundnöjdheten och att lösa de problem du har i bilväg. Vi jobbar alltid snabbt och effektivt med att fixa din bil, och under tiden kan du slappna av...
712 omdömen om Speedy Bilservice Jakobsberg
Sedan starten hos Reco 2015
Trevligt och lösningsinriktad bemötande. Nu mår vår bil bra!
Borde kollat lite mer noga på kvittot.
Snabba svar via mail, snabbt jobb, trevlig personal, prisvärt!
Alltid lika bra och trevligt till bra priser.
Bästa servicen jag haft av en bilreparationsverkstad
Bra service och bra priser vi är jättenöjda.
Super bra , super snabb service!
Bra service och trevlig personal Uppskattar
De bytte batterier på min bil. Jag fick snabb hjälp och kunde tom vänta tills det blev klar. Kunnig och trevlig personal.
Proffsiga och trevliga personer. De möter kunden med leenden
Exceptionnel!
Hade en trasig drivaxeldamask. Fick tid dagen efter. Bra bemött och snabbt fixat.
Enkelt och smidigt samt jättetrevlig personal.
En suverän verkstad! Jag återvänder alltid hit eftersom servicen är i toppklass, oavsett om det gäller en snabb fix eller större service. Som stamkund känner jag mig alltid trygg med deras expertis. 5 stjärnor, utan tvekan.
Service was good. Servicing team was friendly
Snabbt och proffsigt +++++++++
Mycket bra upplevelse! Servicen var snabb och smidig från start till mål, och personalen var både trevliga och hjälpsamma. Kände mig väl omhändertagen och allt gick precis som utlovat. Rekommenderas varmt!”
Bra o snabb hjälp Trevlig personal
De var mycket snabba och effektiva.
Snabbt utfört, trevligt mottagande.
Snabba på utvald service trots att jag hade missat min tid. Fick även lite övrig info om saker som är bra att veta om min bil.
Allt va problemfritt med bytet av däck
Trevligt mötande & bra service.
Very fast service extremely happy
Trevligt bemötande, snabbt byte av däcken
Hjulskifte. Vänligt bemötande. Arbetet utfördes på bokad tid med önskat resultat. Rimligt pris.
Trevligt bemötande och snabb och bra service! Mycket nöjd!
bokade service med däckbyte, låsmutter var skadad men de gjorde sitt bästa och efter 2h så hade de fixat allt utan någon extra kostens för merarbete.
Snabbt o smidigt! Får jobbet gjort!
Trevligt bemötande Hyfsade priser Bra jobb.
Smidigt och bra service som alltid!
Liten men otroligt bra och alltid service i topp av trevlig personal.
Bra, snabb och trevligt bemötande kan verkligen rekommendera dem👍
Mycket nöjd med Speedy i Jakobsberg. Första gången åkte jag bara förbi för att fråga om de kunde hjälpa mig, då Mekonomen inte ville/kunde, och de fixade utan att ens ta betalt. Samtidigt kunde de byta en trasig lampa på direkten, mer än förväntat. Nu varit åter för service och lite fix, fick tid jättesnabbt och nöjd med kontakt och servicen.
Bra bemötande och lätt att få en tid. Bra att få veta vad som behöver göras och vad det kostar innan man lämnar
Byte av skivbromsar/klossar. Blev korrekt och trevligt bemött. Fick en offert med bra pris. Lämnade in bilen på morgonen och servicen var klar vid lunch. Inget att klaga på.
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Kunniga mekaniker som gör ett bra jobb. Supernöjd och bilen rullar nu som den ska!
Bra jobbat, mycket trevliga personal och dom gör sitt jobb bra!
Bra jobb, noggrann, bra mötande, jag känner mig mycket säkerhet och jag stolta över bilverkstad när dem serveras min bil
Deras arbete är utmärkt och deras bemötande är trevligt.
Fantastiskt bemött av varje arbetare. Den ena bättre än den andra. Riktigt bra jobb utfört samt enorm känsla för service. Top betyg till gänget på Speedy!!
Besöker Speedy varje år. De är trevliga och väldigt tydliga med vad som ska/behöver göras. Ger bra råd dessutom.
Tack för fint bemötande och väl utförd reparation av bilen!
Bra och snabb service. Rekommenderar
Jätte bra och trevlig personal! Rekommenderas!
Trevligt bemötande och snabba.
Väldigt trevligt bemötande. Fick hjälp att fylla på AC även om det var fullbokad. Trevligt, hjälpsamt och professionellt bemötande. Rekommenderas varmt.
Lätt att få kontakt och lätt att kommunicera.
Snabb & bra service xxxxxxxxxxxxxx