Mycket trevligt bemötande av personalen på verkstaden.
Speedy Bilservice Jakobsberg
Låt Speedy Bilservice i Jakobsberg ta hand om din bil! Vår kedja är den mest omtyckta inom verkstadsbranschen och vi har 30 års erfarenhet. Våra duktiga bilmekaniker brinner för kundnöjdheten och att lösa de problem du har i bilväg. Vi jobbar alltid snabbt och effektivt med att fixa din bil, och under tiden kan du slappna av...
392 omdömen om Speedy Bilservice Jakobsberg
Sedan starten hos Reco 2015
Behövde svetsning av fäste till ljuddämpare. Fick väldiigt vänligt bemötande och snabb service. Helt klart prisvärt
De utförde arbetet snabbt och effektivt. De var också väldigt tydliga med att förklara vad som behöver göras och eventuella extra kostnader beroende på felsökningens resultat
Bra och tydlig kommunikation i samband med överenskommelse kring arbetet/ insatsen. Tack vare bra utfört arbete och bemötande kommer vi att ge dem uppdraget att serva aktuell bil när det är dags nästa gång.
Bra bemötande och väldigt professionella.
Bästa däck o bil service snabb o smidigt
Min senaste bil service upplevelse hos Speedy i Jakobsberg var mycket positiv. Fint bemötande, trevliga personal och snabb service. Jag rekomenderar dem varmt.
Trevligt bemötande, lyhörda och experter på sitt område som lyckades med att lokalisera felen rätt och direkt jämfört med de andra verkstäder. Jag är helt nöjd för bilen har fått tillbaka sitt liv och är nu piggare. Tack Speedy!
Fantastisk bra service och kunnig personal. 10 badbollar
Jag hade fått nedslag på besiktningen och behövde byta bromsskivor och belägg, även justera handbromsen. Jag hade ringt runt till flera verkstäder men Speedy var absolut den mest prisvärda. Jag fick tid redan nästa dag plus att de ordnade med ombesiktningen. På ca 2 timmar var allt fixat. Servicen och bemötandet var fantastiskt från första samtalet tills allt var klart! Jag gick där ifrån glad i sinnet, det gjorde min dag! Tack för att ni finns!
Super bra och kunnig service! Snabb hjälp! Hade inte så stora förväntningar men bilen gick sönder och de kunde fixa det nästan omgående. Chefen va jätte trevlig och ringde runt och ordnade delar snabbt. Jag kommer hädan efter att alltid lämna in bilen här! -Surong Annas Mamodee
Bra service, mycket trevlig ägare!
Snabb flexibel och vänlig service!
Trevligt bemötande och snabb service
Väldigt trevliga, bra kundbemötande och duktiga med det de gör
Klart mest prisvärda bil servicen. Riktigt trevliga. De levde helt klart upp till förväntningarna.
Mycket trevlig service. Snabbt och smidigt
Inte bra Not rekommendation
Bra och snabb reparation . Rekommenderas
Kund och lösningsorienterad personal
Bra service och allt funkar som det ska mycket nöjd
Hade. dålig upplevelse på Däck & Bilverkstad i kallhäll gjorde byte på bromsbelägg dom klagade på min bromsåk säger det dåligt måste byta fast det fungerar dom byt ut bromsbelägg men dom inte monterade monteringssatts hade 8st. Klämor fattasdes 2st på höger sidan bilen skrek och skramligt varje gång när man bromsar och skramlade dom ljög bara och skällade på mig. Lovade att dom fixar så kom jag tillbaka efter ha köpt nya belägg och monteringsatts men samma skit skrek varje gång när man bromsar letade efter annat bilverkstad...
Det som var bäst var att Speedy förklarade varför jag skulle göra stor service (kamrem mm) och inte bara oljebyte. Det kändes naturligt att prata med dom och jag fick en tid dagen efter samtalet.
Professoniellt bemötande och fantastisk service! Viktor som hade hand om min bil var väldig mån om mig som kund,högsta betyg till honom!
Snabb och bra service..Mycket nöjd med resultatet.
Killarna på Speedy i Jakobsberg är sååå hjälpsamma, snabba, förklarande och trevliga! rekommenderas starkt! //Helena
Bra bemötande Smidigt och upplevdes professionellt
Kan vara bra om receptionist kan svenska.
Kom obokad och fick hjälp med felsökning och åtgärd direkt. Snabb och mkt bra service, rekommenderas
Snabb och bra service och vänligt bemötande
fantastiskt bra och pålitliga
AC påfyllning. Hade inga speciell förväntningar men blev bra bemött och det ni lovade utfördes. Inklusive mail med kvitto och svar på en fråga jag ställde gavs per telefon
Trevlig personal som verkligen ville hjälpa till, fick snabbt en tid.
Mycket snabb och bra service och dessutom ett mycket trevligt kundbemötande. Vi kommer bli en trogen kund!
Efter flera dåliga erfarenheter med Mekonomen har jag hittat min nya favorit verkstad.Väldigt trevlig personal och god pris!
Mycket bra och professionellt bemötande. Jag servade min bil och fick klara besked om vad som skulle göras. Är väldigt nöjd!
Trevlig personal och snabb och perfekt service
Proffesionellt bemötande och trevlig personal som vet vad de håller på med 👍
Personalen var väldigt trevliga och snabba med arbetet. Väldigt proffsiga och ärliga. Kommer garanterat lämna in bilen där framöver
Mycket bra bemötande. Reparation beställdes, men de ville för säkerhets skull kolla bilen först och det fanns risk för att en dyrare reparation krävdes. Det löste de och den behövdes inte. Skönt med ärliga firmor som inte alltid väljer det dyrare alternativet! Mycket snabb tidbeställning trots att jag även ville ha årssservice och reservdelar behövde beställas! Samma sak med utförandet, bilen snabbt klar och dessutom var hela jobbet väldigt prisvärt. Väldigt trevlig personal som kollade upp en del andra saker som kamremsbyte osv. Toppbetyg självklart!
Snabb service och trevligt bemötande
Mycket hjälpsam, snabb och bra service. Jag är supernöjd och kommer att anlita företaget igen. Jag fick hjälp att välja ut lämpliga däck till begagnade fälgar. De testade fälgarna innan jag köpte däcken. Dagen efter kom jag med däcken och fick dom snabbt på plats.
Löste mitt elproblem som en annan verkstad inte kunde
Mycket bra bemötande proffsigt hjälp med stötdämparbyte och byte av bussningar! Mycket nöjd!
Lämnade in bil på service. Snabbt, effektivt och trevligt bemött.
På Speedy Bilservice Jakobsberg blir jag alltid proffisgt och vänligt bemött av den fina personalen som jobbar där. Idag var jag där med min bil på årsservice och införskaffade nya sommardäck. Jag blir som alltid väldigt nöjd med deras arbete de utför på min bil. Jag rekommenderar Speedy Bilservice Jakobsberg.
Jag kan rekommendera den här verkstaden. Säkert och snäll Raid
Bra och trevligt bemötande. Fixade tid samma dag som jag ringde och byte bromsbelägg . Snabbt jobbat och Bra pris// XC60
Speedy hjälpte mig byta avgassystem till min bil till ett väldigt förmånligt pris, duktiga och väldigt serviceinriktade. Bokade in min service hos dem också. Rekommenderar starkt!
Mycket trevlig personal och bra och snabb service.