En del av Städarna -
www.stadarna.se
Välkommen till Städarna i Katrineholm AB!
Vi grundades 2016 och har sedan dess hjälp Katrineholm med omnejd att bli fritt från damm och smuts. Oavsett om det handlar om flyttstäd, storstädning, putsa fönster, golvvård, kontorsstäd eller all annan typ av städ så finns vi nära till hands.
Våra anställda är noga kontrollerade i brottsregistret och får vår gedigna utbildning Städarna Academy. På så vis kan vi säkerställa att kvaliteten på din städning blir i toppklass.
Varmt välkommen att höra av dig till oss eller besök oss på vårt kontor för att ta en kopp kaffe.
Utmärkelser
227 omdömen om Städarna i Katrineholm AB
Sedan starten hos Reco 2021
Väl bemött!
Bra!
Trevligt bemötande, vet inte vad det menas med "köp" ? -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bemötande är bra men skulle vilja ha mindre personalomsättning.
Hemstäd.Tack för ditt omdöme Kjell! ⭐️ Vi strävar alltid efter att det kommer samma städhjälte varje tillfälle vilket har varit och är en utmaning. Vi vill alltid att ni som kund ska känna er 100% nöjda med den tjänst vi levererar och är det något ni funderar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss på kontoret. Självklart tar vi med oss din feedback - den är viktig för oss. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag är mycket nöjd med det arbete städarna gör hos mig. Jag har haft sporadisk städning ett par år och då haft olika personer, som städat. Nu ska jag ha städning varannan vecka och samma person, som städar. Det känns mycket bra. Det blir trevligt att få en fast kontakt. Jag har alltid blivit väl bemött.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Beror på vem som är här!
Ibland får man vara med och styra.
Är i stort sett aldrig här för den tid jag betalar.
Betalar ju framkörningsavgift.Hej Sten! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Vi tar på stort allvar att alltid utföra vår tjänst under den tid som kund betalar för, jag tar detta vidare till mina kollegor som återkommer till dig gällande ditt omdöme. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 🌸
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bokade engångsstäd av kök och badrum, det blev superfint och kändes väldigt rent när jag kom hem!😊
Hej!
Ni är underbara ,att ha med Er att göra!
Förväntningarna stora !
Ni har över träffar dem med råge! -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag har hjälp med städning hos företaget
och är väl inte riktigt nöjd , några saknar nog utbildning. I synnerhet golvtorkningen vill jag ha annorlunda, det blir inte rent. Annars är det bra kommunikation, det är bra dialog -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag har under de här åren( sex år) inte haft något att klaga på utan allt har fungerat på bästa sätt.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Trevlig personal men stor rotation
En del gör städningen på 3 timmar extra för ugnen
Andra gör lika bra städning inkl ugn på 2.5 tim
Städning var 4 vecka -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Städ och tvätt allt har varit positivt och väl motsvarat förväntningarna vi hade
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Ofta byte av tid.Trots överenskommelse om fast tid.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bra bemött Trevlig personal Stort sätt nöjd med städningen !
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Fungerar bra för det mesta, det blir rent för en billig penning. Stor hjälpsamhet från administratationen vid avvikelser i schemat, kan möjligen vara lite svåra att nå på telefon.
Hej Nina! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du till det stora hela är nöjd! Ibland kan det vara svårt för oss att svara i telefonen, om vi till exempel är ute och träffar våra städhjältar på uppdrag. Om vi inte svarar direkt återkommer vi så snart som möjligt! ⭐️ Andra kontaktvägar som också är möjliga är via mail, kundportal eller i appen.
Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Hej jag tyckte att den personal som var här var jättetrevliga o duktiga men att vi tyckte att de blev för dyrt för oss Mvh Marina
Hej Marina! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du var så nöjd med städningen ⭐️ Läs gärna om vårt minipaket! Det är vårt prispressade paket för dig som vill ha hjälp med det mest nödvändiga, som kök, badrum & golv. Mini låter litet, men innehåller det viktigaste för ett rent hem.
Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag blir bemött väldigt bra.Alla gör ett jättefint jobb och är trevliga.Jag kan rekommendera er.Anders Skantz
skrev om Städarna i Katrineholm AB
berätta gärna dagen innan (tex sms) vilka som kommer . Olika städare har olika preferenser och hänsyn.
Hej Gösta! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Vi har samarbetat med Städarna i ca 6 månader nu och det har funkar bra.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag hade beställt en veckostädning av en 1,5-plansvilla, innehållande dammsugning, dammtorkning, våttorkning av golv och städning av kök och badrum. Jag hade nog förväntat mig ett bättre resultat än när jag själv städar, med tanke på att det är professionella städare. Köket var jag mycket nöjd med. Badrummet var välstädat, men det luktade konstigt om rengöringsmedlet i badrummet. Trappan blev inte städad alls, vilket är anmärkningsvärt, tycker jag. Det borde ingå i ett 1,5-planshus. Bemötandet var bra!
Hej Helena! Tack för ditt omdöme ⭐️
Städarna i Katrineholm AB
Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men jag hade önskat att du kontaktar oss med mer ingående feedback kring din upplevelse så ska vi se till att utreda varför det inte blev helt välstädat.
Jag önskar dig en fin helg!
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Väääldigt bra! Mycket nöjd med min städning.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Ordning och reda, känns seriösa.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Hemstäd varannan vecka. Bra service och trevligt bemötande.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Toppen! Trevligt bemött o en skinande ren lägenhet. Kommer att ringa Städarna AB Katrineholm när det är dax för mina fönster att bli putsade.
//Marie -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Nöjd med bemötande, kommunikation och såklart själva flyttstädningen! Smidigt med Mail och sms då jag undrade över något.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Hej, vi har för det mesta Orawan som städar här och hon är toppenbra och noggrann.
/Ingela -
Mycket vänligt bemötande
De levde upp mina förväntingar till fullo
Blev inget köp denna gången, kanske nästa gång. Tycker att det var en ny och fin upplevelse eftersom jag aldrig använt städhjälp. Kommer att anlita dem åter vid behov. Även rekommendera till vänner och bekanta. -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Två olika personer har olika sätt att hantera mina önskemål som är städning och tvätt
Vid ett tillfälle kom städaren en halvtimme sent men fakturan var på full tidHej Ulla-Britt! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Trevligt bemötande. Städningen utförd enligt överenskommelse (offert). De fasta tiderna för städning hålls de flesta gånger, men sent uppkomna ändringar i schemat bör arbetas bort. Förstår att ändringar behöver göras pga sjukdom, VAB mm, men besked om ändringar kommer sent, eller inte alls.
Tack för ditt omdöme Sune! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️ Gällande din feedback kring kommunikation så tar jag med mig den - den är viktig för oss. Självklart ska ni bli informerade vid byten i tid så de inte påverkar er dag allt för mycket!
Ha en fortsatt fin dag!
Mvh, Alva på Städarna🌸 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Trevlig serviceinriktad personal. Vi har städ var 4:e vecka.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Trevlig och flexibel personal som ofta gör det lilla extra. Bra service från ledningsgruppen.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Med ordinarie tjej som städar väl godkänt när vikarien varit här är omdömet uselt…
Mvh Nisse LöfgrenTack Nils-Gunnar för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bemötandet före och efter var mycket bra.
Beträffande arbetet är det helt ok. Tycker att det är för tidigt att ge ett rättvist omdöme efter en städning. -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Helt ok. Trevlig personal.
Vi har 2 timmar, men dom flesta går hem efter 1.5 timHej Laila!
Städarna i Katrineholm AB
Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är nöjd med städningen ⭐️ Gällande din feedback att en städhjälte lämnar tidigare än avsatt tid är detta självklart inte okej. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte.
Ha en fin dag!
Mvh, Alva på Städarna 💧 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Kvaliteten på städningen beror helt på vem som kommer. Vissa gör ett jättebra jobb medan andra inte alls ser vad som behöver göras och kanske till och med åker innan den debiterade sluttiden.
Tack Jan-Erik för ditt omdöme 🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men du är varmt välkommen att höra av dig till oss med din feedback så vi kan prata med berörd städhjälte.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag har ingen åsikt. Jag har aldrig varit kund hos Städarna. Och jag heter inte Cathrin. Jag har varit god man till en som var kund där.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bra utfört arbete och ett trevligt bemötande ⚘️
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bra bemötande och bra service. Lätt att boka
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Lätta att få kontakt med. Täcker mina behov och städar väl.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Jag har köpt städning varannan vecka i flera år och tycker att städarna gör ett bra jobb. Tryggt med att det är samma städare som kommer. Vikarie behövs förstås ibland och då är oftast inte resultatet lika bra. Det är dock lite svårt att komma i kontakt med företaget på telefon tycker att det blivit svårare på senare tid. Lite synpunkter har jag dock på användningen av timpotten som jag använt för fönsterputs där anser jag att jag blivit lurad!
Tack Sigrid för ditt omdöme ⭐️ Det glädjer mig att du är nöjd med utförandet!
Städarna i Katrineholm AB
Jag beklagar att du upplever att tillgängligheten på telefon inte är till belåtenhet. Det går alltid bra att maila katrineholm@stadarna.se om du inte kommer fram på telefonen eller använda kundportalen för ärenden såsom av/ombokning, beställning av tjänst eller feedback på utförandet. Jag tar självklart med mig din feedback vidare!
Önskar dig en fin dag!
Mvh, Alva på Städarna🌺 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bra bemötande men ojämn städning eftersom personalomsättningen är stor/ ofta sjuka
Hej Catharina! Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig och i perioder går det mycket sjukdom vilket då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske eftersom kvalitén ska vara på en jämn nivå oavsett om det är er ordinarie eller en vikarie.
Städarna i Katrineholm AB
Jag tar tacksamt emot feedbacken från dig då den är otroligt viktig för vår utveckling 🌷
Önskar dig en magisk dag!
Mvh, Alva på Städarna -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Vi har städning varannan vecka. Till oss kommer vanligen samma personer varje gång vilket känns bra då de vet hur vi vill ha det med städningen. Lätt att kommunicera om vill ha något annorlunda till nästa gång. Trevlig personal!! Lätt att få kontakt via telefon eller mail om vi av någon anledning behöver avboka eller boka någon extra tjänst.
Vi är mycket nöjda med städningen!! -
Bra städning
Trevliga personal
Ledning som lyssnar och åtgärdar vid behov -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Är jätte nöjd med allt städerskorna har varit trevliga o jobbat bra.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Städarna är alltid tillmötesgående om tiden måste ombokas. Lever upp till förväntningarna.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Enkla att ha och göra med. Blir rent och fräscht. Rekommenderar starkt storstädning.
Dock höjdes vår månadskostnad tre gånger under 1,5 år och vi tyckte det tillslut blev lite dyrt när allt annat också gått upp mycket i pris därför avslutade vi städarna.Hej Sofia!
Städarna i Katrineholm AB
Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du var så nöjd med städningen ⭐️ Gällande din feedback kring prishöjningen så tar jag med mig den - den är viktig för oss. Det går självklart bra att boka enstaka tillfällen om ni är intresserade eller läs mer om minipaketet. Mini är vårt minsta paket och är till för den prismedvetna kunden. Även om mini låter lite, så får du njuta av känslan av ett rent hem. Våra städspecialister har tagit fram de moment i en städning som ger störst skillnad i renhetskänsla hemma och paketerat ihop till minipaketet.
Ha en fin dag!
Mvh, Alva på Städarna 💧 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Det har varit problem med ändrade tider utan att vi kontaktats.
Överlag har det fungerat.Tack för ditt omdöme Gunnel! Vad roligt att du är nöjd med tjänsten ⭐️
Städarna i Katrineholm AB
Gällande din feedback kring tidsbyten så ska detta självklart ske kommunikation med er som kund. Jag är ledsen att vi brustit i detta och tar med mig din feedback framåt - den är viktig för oss!
Ha en fortsatt fin dag!
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Allt arbete bra och utfört med positivt resultat. Vi är fullt nöjda med det, som utförts. Bra jobbat.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
De skulle kunna vara noggrannare vid städningen annars bra
Tack Maria för ditt fina omdöme ⭐️
Städarna i Katrineholm AB
Jag kan inte se dina uppgifter via reco.se - men är det något specifikt du upplever inte blir som förväntat med tjänsten så önskar jag att du återkopplar till oss med fler detaljer så att våra städhjältar får veta vad som är viktigt för just dig i ditt hem.
Önskar dig en fin dag!
Mvh, Alva på Städarna 🌺 -
skrev om Städarna i Katrineholm AB
De som kommer till oss är alltid trevliga och noggranna. Det har det senaste halvåret blivit svårare att ändra på saker, tex få annat städat än vad som står i grundschemat. Alla är alltid tillmötesgående men sen har det blivit miss i kommunikationen.
skrev om Städarna i Katrineholm AB
Bra och noggranna i det de ska göra, kan bli bättre på att informera
Jag köper städtjänst.
Vänligt bemötande. Är så nöjd med tjänsten. Om jag ska önska något som kan bli bättre så är det dammsugningen som kunde bli lite bättre framförallt mellan vecken i sitdynorna i soffan.