Trevligt bemött i telefon. Bra personal som utförde städningen
Städarna i Nyköping AB
Välkommen till Städarna i Nyköping AB! Vi tar hand om allt som har med städning att göra. Vi har över 10 års erfarenhet inom branschen och förstår behovet av att vilja göra annat än att städa. Vi är experter på alla typer av städtjänster. Låt därför oss ta hand om smutsen så kan du få tid över till annat. Våra städtjänster:...
197 omdömen om Städarna i Nyköping AB
Sedan starten hos Reco 2021
Gick lätt att boka tid för fönsterputsning. Kom två killar, en pratade inte svenska och putsade alla fönster i hus och gäststuga, även runt fönster. Fick dock påpeka att de slarvade med att tvätta/göra rent runt fönstren, efter det såg det bättre ut. Fick även visa hur man skulle öppna vissa fönster så de kunde tvätta mellan fönsterna. För övrigt var jag nöjd med deras arbete.
Hej Lena! Tack för att du visade medarbetarna hur dina fönster skulle öppnas, det är inte är självklart alla gånger, så det underlättar såklart med lite hänvisning. Jag kommer ta med din feedback vidare till verksamheten för att säkerställa att samtliga fönsterputsare är informerade vad som inkluderas i rengöringen i och runt ett fönster. Det glädjer mig att du blev nöjd med resultatet i slutändan, det ser vi självklart till att framföra till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Bra kommunikation vid initial kontakt. Smidigt att bestämma tid. OK jobb med själva städningen, men missade vissa bitar. Negativa aspekter var att de kom två timmar för sent och vi tvingades ringa och fråga var de var. Dessutom när städarna var klara så åkte de bara iväg utan att prata med oss fast vi befann oss på tomten.
Hej Fredrik! Tack för ditt omdöme och din feedback. Jag förstår att er upplevelse inte riktigt blev en fullpott ur flera aspekter. Ni har alltid 7 dagars nöjd-kund-garanti om kvalitén inte skulle vara till belåtenhet. Jag ser till att er feedback når rätt personer så vi kan säkerställa en bättre leverans framgent ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Hej, Städarna kom hem till mig 3 gånger. Den första och den tredje var vi super nöjda. Den andra gången kom en person ensam och hon städade extremt superficiellt, det var flera delar av golvet som var inte alls städat. Så, om vi kunde va på samma nivå som sista gången det skulle vara perfekt för oss. //Thaís
Hej Thais! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du generellt är nöjd! Upplever du att det brister i kvalitén igen så vill jag verkligen uppmana att meddela oss så fort som möjligt, så har vi möjlighet att komma tillbaka och åtgärda bristen. Du akn enkelt betygsätta din städning och lämna feedback i appen! Vi ser självklart till att framföra dina ord om första och sista städningen till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Smidig kontakt. Trots frånvarande personal så löstes det snabbt. Bra pris och resultat.
Hej Patrik! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Perfekt fönsterputs!Nu senast !
Hej Anne! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Fönsterputs. Otroligt trevlig och duktig man som utförde arbetet.
Hej Jessica! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sensommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Utmärkt jobb. Mohammed var snabb och effektiv. Det var rent och snyggt när han var klar. Jag rekommenderar varmt era tjänster.
Hej Anna! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörd städhjälte ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Fönsterputsaren kom ca 1 och en 1/2 timme försent. Ingen från företaget meddelade detta. Jag fick själv ringa. Fönsterputsaren alldeles för oerfaren för att tvätta inglasad balkong. Hade inte med sig rätt utrustning. Ingen skugga ska falla över honom. Han gjorde så gott han kunde.
Hej Barbro 🌸 Tack för ditt omdöme! Jag är hemskt ledsen över hur din upplevelse av fönsterputsen blev. Det låter onekligen som att det blivit en brist i kommunikationen gällande tiden och utrustningen som medarbetaren skulle tagit med sig. Jag ser självklart till att förmedla din feedback till rätt personer för att reda ut vad som har hänt och säkerställa att detta inte händer igen. Jag önskar dig en fortsatt fin sommar! Mvh Alva, Städarna 💧
Fönstertvätt. Snabb o noggrann.
Hej Eva! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Jag har anlitat Städarna flera gånger för fönsterputsning och är mycket nöjd med alla som putsat fönster hos oss.
Trevlig personal som alltid gör skinande rent! Vi är så nöjda.
Hej Maria! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Vi är så nöjda, de ser vad som behöver göras och gör alltid det lilla extra. Vi får alltid komma hem till ett superfint och välstädat hem. Bästa städfirman vi testat. Dessutom alltid väldigt trevligt bemötande från de som städar.
Hej Emma! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Hittills bara positivt alltid trevliga och tillmötesgående
Hej Leif! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Bra städning, men slarvstädad ugn, inte tagit bakom underskåp eller under badkar på storstädning. Samt tagit sönder en pall med min sons namn på utan att meddela! Så inte speciellt nöjd denna gång!
Hej Ulrika! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyllt era förväntningar. Vi vill självklart alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda med resultatet. Du har alltid 7 dagars kvalitétsgaranti och vi uppmanar alltid att nyttja detta för att vara tillfredsställd med resultatet. Det är beklagligt att en olyckshändelse skett under tillfället och detta ska enligt rutin alltid meddelas kund. Jag undersöker självklart vad som skett och varför rutinen frångåtts. Jag säkerställer att din feedback når...
Bra arbete utfört på tid som vi kommit överens om. Det var andra gången vi anlitade firman.
Hej Ingvar! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! Vi ser självklart till att framföra dina fina ord till berörda städhjältar ⭐️ Ha en fortsatt fin sommar! Mvh, Alva på Städarna 💧
Bra att ha och göra med, vi är nöjda med städningen.
Tack för ditt omdöme Jenny! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Levde verkligen upp till mina förväntningar. Förutom att det var skinande rent så luktade det väldigt gott när jag kom hem !
Hej Sonja! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Mcket nöjjd proffsigt!! Har beställt varannan vecka. God blick för vad som skall göras.de verkar ha en bra utbildning i bemötandet av olika personer. .ingenting verkar vara omöjligt. Harefan rekomderst dem till andra.
Hej Harriet! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd ⭐️ Vi ser till att framföra dina ord till våra städhjältar. Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Fint putsade fönster men tyvärr var fönsterbrädorna super smutsiga efteråt!
Tack för ditt omdöme Sofia! Vad roligt att du är nöjd med fönsterputsningen ⭐️ Gällande din feedback kring fönsterbrädorna så ska det självklart inte vara smutsiga efter vårt besök. Jag är tacksam att du nämnde detta så vi kan prata med berörd städhjälte! Ha en fortsatt fin fredag! Mvh, Alva på Städarna🌸
Jag är nöjd med städarna har anlitat dem flera år.
Hej Maj-Britt! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Trevligt bemötande, flexibla, noggranna, positiva
Hej Annika! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Kom i utsatt tid. Vi har anlitat dem tidigare och varit nöjda. De kom och tvättade fönsterna.
Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med fönsterputsningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
De fick komma och städa om till de nya som flyttat in, tycker att man borde göra en besiktning när arbetet är slutfört.
Hej Susanne och tack för ditt omdöme ⭐️ Jag beklagar verkligen att tjänsten inte uppfyller era förväntningar, så ska det såklart inte vara. Vi vill alltid att du som kund och den nyinflyttade ska vara 100% nöjd med både utförandet och servicen. Denna gång har det brustit och jag är tacksam att du kontaktades oss för att påpeka bristerna så att vi kunde göra om och rätt. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss på kontoret om du har ytterligare feedback kring tjänsten - den är viktig för oss. 🌸 Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna
Jätte missnöjd med både bemötande och utfärdandet
Hej Eva och tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att tjänsten inte var till belåtenhet. Jag förstår att du har varit i kontakt med det lokala kontoret och blivit erbjuden en ny städtid några dagar senare, men valt att tackat nej till detta. Finns det något mer vi kan göra för dig är du varmt välkommen att kontakta oss på nytt igen. Jag önskar dig en fin dag! 🌸 Mvh, Alva på Städarna
Rent blev det och trevliga var dom.
Hej Annette! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Trevligt bemött när jag beställde tid för fönsterputs och av fönsterputsaren Det blev rena fönster med glans Har bara haft fönsterputs.
Hej Yvonne! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd fönsterputsningen! ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Dessvärre har jag inte varit i mammas lägenhet sedan hon gick bort! Men eftersom jag inte har hört något från Myntan, så drar jag slutsatsen att de var nöjda! 😊
Hej Ejvor! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd! ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧
Trevlig personal. Varför inte 5? Inte städat under/ bakom soffa och TV-bänk
Tack för ditt omdöme och feedback Håkan! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Super nöjd. Skinade rent.😁😁😁👌👌👌👌
Hej Sofia! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Trevligt bemötande Bra städning Lätta att få kontakt med Har förtroende att kunna lämna hemmet Fyller absolut mina förväntningar Agneta
Tack för ditt omdöme Ingrid! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Städarna var jättebra men vi blev tveksamma till administrationen som gett oss en tid kl. 8.00 på morgonen men inte informerat om ändrad tid. De kom kl 10.00. Då hade vi tänkt ringa en annan firma faktiskt. Vet ej hur vi gör nästa år. Jag blir ledsen över dålig respekt.
Hej Yvonne! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀
Först missförstånd vilket hus som skulle städas men det sköttes och klarades upp galant. Huset som pga ålder nog inte var det Lättaste att städa blev rent och fint, både jag och hyresvärd var mycket nöjda..
Hej Anna! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Finns inga som putsar fönster som Städarna. Fantastisk bra! Anlitar dom två gånger om året från och med nu.
Hej Gun! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Kom i tid.förstod dock ej svenska,men hygglig kontakt. Arbetade metodiskt och säkert trots stora utåtgående fönster. Slog inte sönder någonting .Putsresultatet 8 stjärnor av 10 (Svårjobbat.) Fick varsin apelsin som avslut.
Hej Sven! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 💧
Allt var toppen från första kontakt till resultatet .
Hej Lena! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Ernesta som brukar städa hos oss är fantastisk--mycket trevlig, städar fantastisk fin, och är en njutning att hon får komma till oss. Vi har inte alls varit lika nöjda med de andra som har kommit när hon har varit ledig, och skulle nog inte ha fortsätt med tjänsten om inte Ernesta var den som kommer regelbundet. Inga problem med bemötande eller administration mm Tusen tack Ernesta.
Hej Carol! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Gällande vikarier så kan jag inte se dina uppgifter via reco.se - men är det något specifikt du upplever inte blir som förväntat med tjänsten så önskar jag att du återkopplar till oss så att våra städhjältar får veta vad som är viktigt för just dig i ditt hem Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Jag är nöjd med städningen. Har även mött en av städarna hemma och hon var väldigt trevlig.
Tack för ditt omdöme Charlotte! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Mjuka och rara och verkligen duktiga på sitt jobb Kan med glädje rekommendera deras proffs som kommer och gör vårt liv så mycket lättare
Hej Lars! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Så otroligt trevliga och service inriktade. Köpte flyttstäd. Toppen med kontor i min hemort nyköping. Extra plus med helt paket. Vet vad jag får och betalar för. Garantin också superviktig. Kommer rekommendera dem.
Hej Rozalia! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Bra bemötande, dock fungerade inte mejl kontakten så bra, men efter påpekande så blev det ok. Städningen blev absolut godgänd av oss. En flyttstädn. Fönstertvätten hade kanske kunnat vara bättre, men det var i febr. Så inte så lätt.
Tack för ditt omdöme Anna! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Har städning varje vecka o nu är det bra, trevlig personal, bra städning, bra med fasta tider. Från början visste jag aldrig vilka tider som gällde, men nu har det blivit bra.
Tack för ditt omdöme Elisabeth! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Bristande kommunikation gjorde att det inte fungerade optimalt i början men efter möten så löste vi det bra tillsammans. Önskvärt hade varit att få hit samma personal som städar i så stor utsträckning som möjligt vilket har varit svårt. Annars är vi i nuläget nöjda.
Tack Michael för ditt omdöme🌸 Vad tråkigt att höra att du har haft så otur med medarbetarbyten. Vi strävar alltid efter att det ska vara samma medarbetare som kommer hem till dig - men i perioder går det mycket sjukdom och då blir detta en utmaning för oss! Vårt mål är att du som kund inte ska bli så påverkad av dessa byten som ibland behöver ske - men det är en tuff utmaning då man blir fäst vid sitt ordinarie team som lär sig ditt hem på ett bra sätt! Jag tar tacksamt emot feedbacken från dig då den är otroligt viktig för vår utveckling🌷 Önskar dig en magisk dag! Mvh, Elin på Städarna
Är nöjd med företaget, upplevde tidigare svårigheter med med att få kontakt men det funkar bra nu. Duktiga och sympatiska anställda
Hej Gunnel! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Eftersom vi hade tömt lägenheten fanns ingen dammsugare kvar, städaren fick ringa er för att ni fick komms med en. Inte så bra att städaren kunde inte svenska Kom 1 timme före bestämd tid.
Hej Alf! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀
Jag är fullt nöjd både med kontakterna, bemötandet och flyttstädningen! //Mona
Tack för ditt omdöme Mona! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Mycket bra har ingenting att klaga på Kommer i tid och lämnar våningen tip top Gäller även fönsterputs. Alltid glada och vänliga Hälsningar Margareta
Hej Margareta! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna
Trevliga och gör ett utmärkt jobb. Vi har valt städning var fjärde vecka. Om vi fått tips om appen där vi kan se tider så hade vi inte tagit fel på dag senast.
Tack för ditt omdöme Jan! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸
Hej för det första så är Jan som ni ber att få omdöme från död. Det är ju ett dödsbo ni städat och det framkommer ju på fakturan då det är utan rutavdrag. För det andra så var det väldigt smutsigt på vissa ställen. Kan bifoga bilder. Har försökt nå företaget ett flertal ggr. Men inget svar eller återkoppling. Vänligen Gunilla Fagerberg
Hej Gunilla, Tack för ditt meddelande och vad olyckligt att utskicket skickades till fel kontaktuppgifter, jag beklagar självklart för detta. Jag har skickat ditt meddelande vidare till berörda personer som återkommer så snart som möjligt! Ha en fin dag! Mvh Alva, Städarna ❄️
Alltid bra diskussion och bemötande. Håller vad de lovar. Överträffar förväntningarna.
Hej Jakob! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Alva på Städarna 💧