Städarna i Uppsala AB

Välkommen till Städarna i Uppsala AB!

Vi är experter på alla typer av städtjänster och har varje månad över 400 kunder, både privata och företagskunder. Vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare.

Städtjänster: Kontorsstädning, putsa fönster, flyttstädning, storstädning, golvvård, lokalvård, byggstädning och mycket mer.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor eller hälsa på oss på kontoret och ta en kaffe.

Utmärkelser

258 omdömen om Städarna i Uppsala AB

Sedan starten hos Reco 2021
    2023-03-30 Verifierad kund
    Kunniga, hjälpsamma och trevliga
    2023-03-28 Verifierad kund
    Högsta nivå av bemötande och utfört arbete!
    Lägenhetsstädning.
    Hej Christer! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-03-27 Verifierad kund
    Oftare slarv än bra tyvärr. Trevligt bemötande
    Hej Caroline! Tack för ditt omdöme ⭐️ Vad tråkigt att höra att städningen inte uppfyller era förväntningar. Vi vill alltid att våra kunder ska vara 100% nöjda. Jag ser tyvärr inte dina kontaktuppgifter här på Reco men jag ska självklart meddela mina kollegor så vi kan prata med berörd städhjälte. Mvh, Alva på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-03-17 Verifierad kund
    Det är till vår belåtenhet. Alt blir rent och snyggt. Kanske att man skulle kasta sopsäckarna i den container som är avsedd för hushållssopor.
    Hej Mats! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Uppsala AB
    2023-03-14 Verifierad kund
    Mycket duktiga men lite väl u dyraste laget.
    Hej Pär! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är 100% nöjd med städningen ⭐️ Ha en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 💧 Städarna i Uppsala AB
    2023-03-05 Verifierad kund
    Väl utfört arbete och trevlig personal.
    Hej Claes-Göran! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med utförandet ⭐️ Ha en fantastisk dag! Mvh, Alva på Städarna 💧 Städarna i Uppsala AB
    2023-03-03 Verifierad kund
    Så otroligt fin personal som alltid gör det lilla extra för att ” piffa” . Allt från att sätta gosedjur mysigt o vika filt som ett hjärta till vikta handdukar o aldrig något fusk med städningen . Vi är supernöjda . Har haft flera städare innan men inte varit så nöjd som nu . Vi har 2 Tim städ varannan vecka och bor i hus .
    Hej Christina! Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️ Vi tar självklart vidare detta till berörd städhjälte! Mvh, Alva på Städarna 💧 Städarna i Uppsala AB
    2023-03-01 Verifierad kund
    Bra bemötande!
    Städningen görs mycket bra!t
    Kommer alltid i tid som bestämts!
    Tack för ditt omdöme Staffan! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-02-28 Verifierad kund
    Vi valde enbart att städa golv och toaletter. Mycket nöjda och personalen (Dorota) är otroligt duktig och trevlig.
    Hej Kjell! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-02-21 Verifierad kund
    Städarna i Uppsala gjorde ett seriöst intryck från första början. De höll en hög nivå på utförd flyttstädning. De är inte billigast men å andra sidan känner jag mig trygg med att de följer lagar och regler samt att får pengar över till vettiga löner och till att utveckla sitt företag. Jag hoppas att vi tillsammans kan ta varandra framåt inom hållbarhetsfrågor.

Johan Leijonhufvud "den cyklande mäklaren" och grundare till Leijonhufvud Fastighetsbyrå.
    Hej Johan! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-02-20 Verifierad kund
    Bra och positivt bemötande. Bra kommunikation
    Tack för ditt omdöme Suzanne! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-02-18 Verifierad kund
    Köpte storstäd och fönsterputs inför visning av lägenhet. Städarna städare bra men de hade även sönder min ugnslucka utan att jag fick ersättning för detta. Usel kundservice således vid problem.
    2023-02-10 Spontant omdöme
    Varannan vecka sedan flera år tillbaka kommer en från firman ”Städarna i Uppsala AB” och städar mitt hus i tre timmar.

Jag klarar inte av att städa så mycket själv, pga sjukdomar och min man är handikappad efter en stroke, så tjänsterna Städarna tillhandahåller är väldigt viktiga för oss.

På timmarna här hinner städaren med flera gånger mer än vad jag skulle orka städa själv, hen dammar, torkar alla ytor, rengör toaletterna, köket, dammsuger, torkar golv mm mm och lämnar alltid huset fläckfritt och med ren doft!

Som om inte det räckte kommer det oftast samma städerska, den fenomenala Fabienne som städat hos mig i flera år,. Om hon är sjuk så kommer en ersättare som varit här tidigare och gått dubbelt med Fabienne.

Jag betalar ett fast pris varje månad så om jag är sjuk och ringer återbud läggs 3 timmar i min timpott som jag kan använda till extra storstädningar, fönstertvätt, rensa ut garaget mm.

Arbetsledaren Shadia är alltid flexibel och väldigt serviceinriktad. Jag har aldrig känt mig obekväm när jag kontaktar henne, inte ens när jag i förra veckan fick en våldsam magsjuka och behövde ringa återbud bara en timme innan Fabienne skulle vara här,. Inte för att jag brukar ringa återbud men NÄR jag nu tvingades göra det var det skönt att få en ny tid redan några dagar senare mha härliga Shadia.

Så, jag rekommenderar varmt firman Städarna i Uppsala!
    Hej Katrin! Tack för ditt omdöme och de fina orden ⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-01-27 Verifierad kund
    Jag hade blivit tipsad att byta städbolag via en bekant. Det ångrar jag inte. De hör av sig i tid vid förändringar om tiden byts. Behöver jag ändra tiden fungerar det alltid.
    Har haft Städarna i många år nu och ångra det inte. För oss gäller städning varannan vecka och storstäder med fönsterputs några ggr/år.

Vänligen/Solveig
    Hej Solveig! Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med tjänsten ⭐️

2023-01-26 Verifierad kund
    Bra bemötande, snabb respons vid kontakt.
    Hej Bertil! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️

2023-01-26 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med städningen.
    Hej Gunilla! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️

2023-01-25 Verifierad kund
    Vi har haft städarna i flera år och är mycket nöjda med kvalitet på städningen. Dessutom trevlig och glad personal som utför densamma.
    Hej Arne! Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med tjänsten ⭐️

2023-01-25 Verifierad kund
    Trevlig personal och det blir rent!
    Hej Mathias! Tack för ditt fina omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med städningen ⭐️

2023-01-23 Verifierad kund
    Trevligt bemötande!
    Städning blev godkänd vid besiktning. Tack.
    Tack för ditt omdöme Jan! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-17 Verifierad kund
    Bra bemött.
    Tiderna ändrade.
    Har bokat Mini, men upplevde att den som städade gjorde mer för att hon hade tid pga avbokning. Har ej fått räkning.
    Hej Britt-Marie!
    Tack för ditt omdöme! Jag uppfattar det som att städningen var till belåtenhet trots att tiden blev flyttad. Vi utgår alltid från att din städtid kommer vara densamma men ibland behövs detta justeras av olika omständigheter. Jag är tacksam för din feedback och vi tar den med oss framåt!

Ha en fortsatt fin helg!
    Mvh, Alva på Städarna 🌸
    2023-01-08 Verifierad kund
    Mycket nöjd, lätta att nå vid eventuella schemaändringar etc
    Hej Jan! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-01-08 Verifierad kund
    Har bara haft 3 städ aningar och det har fungerat braå
    Tack för ditt omdöme Ingalill! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-06 Verifierad kund
    Om man som jag har linoleumgolv i flera rum passar inte städrutinerna till 100 %. Det skulle behövas kraftigare rengöring i speciellt köket. Lättare "moppning" som nu görs skulle då och då kräva gammaldags "skurning" med borste el.dyl. för att få bort matfläckar. Jag har mestadels fått ha samma städperson vilket gör att jag kan ange betyget ovan som helhet. Bra bemötande från alla i företaget har jag fått.
    Hej Leif! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-05 Verifierad kund
    Fint städat efter det som beställts. Ledsen att det inte fanns vatten i byggnaden
    Tack för ditt omdöme Helena! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-05 Verifierad kund
    Jag blev bra bemött och mina förväntningar infriades.
    Tack för ditt omdöme Leif! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-04 Verifierad kund
    Jag är nöjd och hon som var här var mycke trevlig.
    Tack för ditt omdöme Bruno! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-04 Verifierad kund
    Proffsigt och trevligt bemötande. Hela vägen från bokning till dem som kom och städade. Fick känslan av att de verkligen ville göra ett bra jobb. Mina förväntningar överträffades av det som städarna hann med. Proffsigt att ringa och be om mera tid för att kunna leverera ett bra jobb. Jag köpte en storstäd till min Mamma.
    Hej Mikael! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-01-03 Verifierad kund
    Bra städat av ung tjej men den beräknade tiden kändes tajt beräknad för henne och städningen drog ut på tiden. Föredrar när de kommer två, det känns som tryggare villkor för personalen.
    Hej Moa! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-03 Verifierad kund
    Mycket trevlig städare som städar bra men inte på toppnivå.
    Hej Monika! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Uppsala AB
    Gott bemötande.
    "Normal" städning av min lägenhet (83 kvm) en gång i månaden har funkat bra, anser jag. Någon enstaka gång har jag hittat odammade/odammsugna fläckar efteråt. Men det stör mig inte särskilt mycket.
    På det stora hela är jag nöjd. Städtjänsten motsvarar mina förväntningar.
    God fortsättning!
    Tack för ditt omdöme Maj! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-03 Verifierad kund
    Bra städning och trevligt bemötande på alla sätt och vis. Veckostäd.
    Tack för ditt omdöme Liz! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-02 Verifierad kund
    Städningen har varit bra. Snabb återkoppling från kontoret när man behöver. Trevligt bemötande.
    Tack för ditt omdöme Kristina! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
  • Inger N
    skrev om Städarna i Uppsala AB
    Vänligt bemött.
    Företaget lever upp till mina förväntningar sånär som en slarvig fönsterputsning (en gång av många tillfällen). och ett storstädstillfälle då de avslutade städningen 30 minuter innan utsatt tid fastän de inte utfört det vi kommit överens om.
    Tjänster jag köper
    städning 1 ggr/månad, fönsterputs 2 ggr/år samt storstädning 1 ggr/år
    Hej Inger! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2023-01-02 Verifierad kund
    Har alltid varit nöjd med städningen de senaste åren. Tycker på senare tid att det har varit för många olika städare som håller varierande nivå. En del inställda städningar också.
    Bemötandet är bra. Köper städning 2ggr/v.
    Tack för ditt omdöme Fredrik! ⭐️ Vi strävar alltid efter att det kommer samma städhjälte varje tillfälle vilket har varit och är en utmaning. Vi vill alltid att ni som kund ska känna er 100% nöjda med den tjänst vi levererar och är det något ni funderar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss på kontoret. Självklart tar vi med oss din feedback - den är viktig för oss. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2023-01-01 Verifierad kund
    Alltid bra utförd städ. Flexibla vid förhinder eller sjukdom. Snabba svar.
    Hej Catharina! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-31 Verifierad kund
    Tyvärr för mycket avbokningar pga sjukdom och dom kunde då inte hitta ersättare. Även sen ankomst har det var rätt mycket. Så är man beroende av att dom ska vara på plats en precis tid kan det bli jobbigt.
    Väldigt olika kvalité på städning. Men nu har vi en person som är duktig. Ibland tar det tid att få kontakt via mejl/sms. Dom har fått nya chanser på att förbättra sig och det tycker jag att dom gjort.
    Hej Malin! Tack för din feedback - den är viktig för oss. Vi vill alltid att du som kund ska känna dig 100% nöjd med tjänsten. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss med dina önskemål så kan vi hjälpa till. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🚀 Städarna i Uppsala AB
    Vi är mycket nöjda
    Med både kommunikation och städning
    Rekommenderas varmt
    Hej Ulf! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-31 Verifierad kund
    Vår städare är fantastisk.

Det har varit lite rörigt med inbokning av extratimmar, de har inte blivit inbokade fast vi kommit överens om det.

Det har rört till det lite för oss. Men generellt så är vi nöjda.
    Tack för ditt omdöme Eva-Lotta! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-30 Verifierad kund
    Jag har städning 2g/ mån…
    Alltid trevlig personal, duktiga, noggranna, kunniga på att utföra sitt arbete.
    Mycket Nöjd kund o företaget är mycket tillmötesgående o flexibla, vilket jag uppskattar.
    Rekommenderar deras tjänster.
    Tack för ditt omdöme Yvonne! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-30 Verifierad kund
    Betyget beror mycket på vem som städar. Jag har haft turen och att ha Christina som är noggrann och duktig. Alltid nöjd med hennes jobb.
    När det varit vikarier är jag inte nöjd alls, då skulle betyget bli mycket lägre. Väldigt stor skillnad på personalen.
    Det tråkiga var under pandemin, att inte alla var vaccinerade.
    Jag har städning varannan vecka och det fungerar bra om Christina kommer.
    Tack för ditt omdöme Gunnborg! ⭐️ Vi strävar alltid efter att det kommer samma städhjälte varje tillfälle vilket har varit och är en utmaning. Vi vill alltid att ni som kund ska känna er 100% nöjda med den tjänst vi levererar och är det något ni funderar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss på kontoret. Självklart tar vi med oss din feedback - den är viktig för oss. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-30 Verifierad kund
    Hemstäd var fjärde vecka. Fungerar utmärkt, helt efter önskemål och behov. Lyhördhet hos både företag och utförare. Positivt att ev ändringar meddelas i god tid och att jag som kund kan boka av, senast en vecka innan.
    Alltid en mycket väl utförd städning,med plats för några, för mig personliga önskemål, Självklart toppen med samma städerska.Allt känns tryggt!
    Hej Gunilla! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-30 Verifierad kund
    Städarna har alltid bra kommunikation från sin sida om det blir några förändringar. Vi har städ varannan vecka och är mycket nöjda.
    Hej Karolina! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-30 Verifierad kund
    städ varannan vecka flyter på bra. Fint bemötande hos företaget. Dtädpersonalen alltid artiga och trevliga.Och stadar bra.
    Tack för ditt omdöme Gunnel! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Mycket nöjd! Har aldrig upplevt att det varit svårt att få tag på kontakten med planerare, bra kvalitet på städningen och kanske viktigast av allt: kollektivavtal. Rekommenderar.
    Hej Anna! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    God kvalitet på städningen, flexibel och trevlig personal.
    Städningen lever väl upp till våra förväntningar.
    Har rekommenderat företaget till fler av våra vänner.
    Hej Lars! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Bra städning , men ändrar tid ofta.
    Tack för ditt omdöme Riitta! Vad roligt att ni är 100% nöjda med tjänsten⭐️ Gällande din feedback kring ändring av tid så tar jag med mig den - den är viktig för oss. Ha en fortsatt fin vecka! Mvh, Elin på Städarna🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Vi har positiva erfarenheter av er tjänst.
    i början kom det olika personer nu fungerar det bra ! med vår
    kontakt person.
    vi har städ och har gjort en stor städning.
    Ni har uppfyllt våra förväntningar

Lätt och bra att komma ikontakt med er.
    mvh. Lotta o Mats Andersson
    Tack för ditt omdöme Lotta! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Charles är bra men det blir jobbigt när det kommer vikarier
    Kontakt med personerna på kontoret funkar jätterbra
    Tack för ditt omdöme Matts! ⭐️ Vi strävar alltid efter att det kommer samma städhjälte varje tillfälle vilket har varit och är en utmaning. Vi vill alltid att ni som kund ska känna er 100% nöjda med den tjänst vi levererar och är det något ni funderar över är ni varmt välkomna att höra av er till oss på kontoret. Självklart tar vi med oss din feedback - den är viktig för oss. Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Jag har inte varit på just det kontoret efter att de fått städuppdraget, och kan inte beskriva deras tjänst.
    Jag har bytt kontor.
    Tack för ditt omdöme Ronald! ⭐️ Jag önskar dig en fin dag! Mvh, Elin på Städarna 🌸 Städarna i Uppsala AB
    2022-12-29 Verifierad kund
    Städtjänst varannan vecka. Storstäder ett par gånger om året. Fönsterputs. Ambitiösa medarbetare som förmedlar kunnighet. Alltid beredda att hitta lösningar.
    Kommer i tid och utför sitt uppdrag med noggrannhet.
    Hej Marie! Tack för ditt omdöme och de fina orden⭐️ Det glädjer oss att höra att ni upplever att vi levererar en tjänst i galaxklass, det är så det ska vara. Jag önskar er en fin dag! 🚀 Mvh, Elin på Städarna Städarna i Uppsala AB