Varning för detta företag! Jag bokade fönsterputs av åtta fönster. Efter avslutat arbete var samtliga fönster fortfarande smutsiga – de var randiga och fläckiga, som om de hade putsats med smutsigt vatten. Dessutom hade smutsvatten stänkts på väggar och golv inne i lägenheten. En av personerna som utförde arbetet hade så smutsiga strumpor att svarta fotavtryck lämnades över hela golvet. Efter besöket tvingades jag städa bostaden i flera timmar. Företaget har inte varit villigt att hitta någon lösning, och jag kommer därför...
4.4
7 omdömen om Städservice Ale AB
Städservice Ale AB
Elona med team tar hand om allt och är flexibla med tider och olika saker som behöver göras. Inte de billigaste men de bästa som vi har haft sedan vi började anlita städbolag.
Städservice Ale AB
Exceptionellt bra! Väldigt trevliga, arbetssamma och duktiga!
Städservice Ale AB
Lyhörda och noggranna. Gör alltid något extra vilket uppskattas
Städservice Ale AB
Fantastiskt trevligt och professionellt bemötande från personalen. Väldigt rent och fint varje gång de varit och städat hos mina föräldrar. De är såååå nöjda🤩
Städservice Ale AB
Professionella, detaljerad städning och ännu mer. Stark rekommenderar
Städservice Ale AB
Jag är verkligen supernöjd med tjänsten! Professionellt utfört arbete, noggrant och effektivt. Mycket trevlig och pålitlig personal. Rekommenderas varmt till alla som behöver städhjälp!