Stockholm Autoservice AB

Rutger Fuchsgatan 4, 116 67 Stockholm — Visa karta

1.8 i betyg av av 10 omdömen
 

Läs vad 10 kunder tycker om Stockholm Autoservice AB

 • 2019-02-22

  Spontant omdöme
  Alexander Raoufinia skrev om Stockholm Autoservice AB
  Har bytt namn till "Södermalm bilverkstad" och jag som trodde att de blivit bättre!
  Gjorde misstaget att lämna bilen och lät mig övertalas!
  Inga förändringar från 2017, samma skrikiga och okunniga människor. Mycket dålig utfört arbete, mycket klagande på att bilen var smutsig och ville ha mer betalt än överenskommet! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Min Bil Haninge
  4.4 / 5 i betyg — 513 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Jag brukar låta Min bil åtgärda olika ”saker”på min bil,jag blir vänligt bemött,och dom är väldigt serviceminded.med förtroende vänder jag m"
  Gerd Elisabet F
 • 2018-11-19

  Spontant omdöme
  Jens s J skrev om Stockholm Autoservice AB
  En riktig skitverkstad kan ingenting Läs mer
  gillar detta
 • Bert J

  2018-10-31

  Spontant omdöme
  Bert J skrev om Stockholm Autoservice AB
  Det saknas minusbetyg som är det enda passande för denna så kallade verkstad! De åtar sig arbeten de inte klarar av p.g.a. inkompetens hos verkmästare och mekaniker. De saknar instrument och avdragare för service, vilket medförde skador som kunde orsakat motorras efter en underhållsservice. De skulle byta alla remmar och lyckades få motorn att bli orkeslös och läcka olja! Varningslampan för bromsar började lysa under hemfärd (hög nivå), kylvätskenivån för låg och ett verktyg skramlade runt i motorrummet. Denna service tog 3 veckor!! Återbesök för åtgärder tog 6 dagar, men motorn var lika orkeslös och läckte olja. Annan verkstad fick nu åtgärda och såg ett antal fel. Ingen avdragare använd så packbox förstörd = oljeläckage, engångsbult ej bytt = risk för motorras, bränslepump ej inställd = orkeslös motor. ARN rekommenderar återbetalning men verkstaden vägrar. Således rekommenderas alla att undvika detta ställe som även går under namnet Södermalms Däck & Bilrekond. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Märsta
  4.7 / 5 i betyg — 46 omdömen
  Badge2020
  "Måste vara den bästa bilverkstaden i hela Stockholm. Bra servicenivå och jättevänliga och gör det bästa och snabbaste jobbet som jag upplevt"
 • 2018-06-15

  Spontant omdöme
  Martin V skrev om Stockholm Autoservice AB
  Besök inte detta stället.
  Har lämnat mina bilar där många, många gånger både för tvätt, rekond och däckförvaring.
  Nu när jag skulle hämta mina däck som legat lagrade där och bad om däckpåsar (sådana man alltid får gratis på en normal däckverkstad) för att inte smutsa ned skinnet i bilen - fick jag betala 100kr för 4 påsar!
  Otrevligt bemötande också.

  Så se upp! Jag kommer aldrig någonsin lämna in mina bilar för rekond eller tvätt där igen och skall se till att mina vänner heller aldrig gör det.
  Så välj ett seriösare ställe som tar hand om sina sedan flera år trogna kunder.
  Har vi tur sprider sig deras oseriösa attityd och än fler lämnar dem.

  Kan även tillägga att de använder sig av svartarbete! En kontroll vore på sin plats.

  Hälsn.
  M Läs mer
  gillar detta
 • 2018-06-01

  Spontant omdöme
  Diana G skrev om Stockholm Autoservice AB
  Tog min bil till denna bilverkstad för reparation då den började låta konstigt på baksidan. Min sambo körde bilen hela vägen till de DÅ VÅRAN BIL FUNGERADE trotts att det lätt på baksidan. Vi fick höra av en annan bilverkstad att vi skulle även byta kamkedja för det var dags.
  Jag lämnade bilen hos Stockholm autoservice och de skulle felsöka. Svaret var motortest gav ingenting. Varningssignaler 4x4 drive sönder +abs. Turbon läcker olja. måste bytas ut. Kamkedjan OK (behöver inte bytas ut "enligt stockholms autoservice") lämnade min bil den 12/3 på morgonen. Den 25/5 fick jag ta min bil därifrån varför?
  JA, för att de är okunniga och enligt deras "kunskap" behövde inte kamkedjan bytas ut. När de var och provkörde så gick kamkedjan av och ja, de orsakade MOTORHAVERI!
  De hade min bil och visste inte vad de hade orsakat, så sade de aa "ena kolven är sliten byt ut" Okej jag ber de att beställa kolvar. (Och nej de beställer VEVSTAKE, Som de fakturerar till mig), sen säger de nej. det låter konstigt i motorn, vevaxel är dåligt. Dagen efter säger de kom så pratar vi " du måste byta motor, din bil går inte att starta"
  Jag skickar en reklamation till de. Managern är otrevlig och kallar mig för oseriös, oärlig. Jag ber en förklaring till varför min bil är helt ur funktion, när jag lämnade en fungerande bil och får en arg reaktion ifrån managern." gör vad du vill, om du inte flyttar på din bil härifrån så kommer jag fakturera till er 1000KR per dag from idag, men gissa vad min bil är inte monterat och fungerar inte alls) Vänder mig till konsumentverket " Stockholm autoservice är inte medlem på SFVF vilket är tecken på att de inte är seriösa, ta din bil därifrån och sedan anmäl till ARN"
  Jag går dit med min sambo den 25/5 Han vill att jag ska betala 6000kr kontant, får en kvitto utan information där det stod dåligt skrivet "ARBYTA istället för arbete" och de får mig att betala reservdelen de har beställt från BMW, de bröt avtalet vi hade det var kolvar det vi kom överens, dessutom var den inte monterat eller något.
  Jag ringer till bärgaren och vi tar våran bil därifrån till Mekonomen. Vi har betalat till Stockholms autoservice över 30 000kr och våran bil är helt ur funktion!
  Jag gick dit igår 31/5 för att i lugn och ro prata om att jag ska få återbetald den reservdelen de beställde och som vi inte kom överens om, Managern är otrevlig och vägrar då undviker jag diskussion. Mekonomen har undersökt min bil och hävdar att motorn är helt ur funktion alltså de har MOTORHAVERAT min bil, det läcker olja överallt.
  Jag frågar varför så säger han, din bil är trasig, du får byta motorn, AHA men varför om jag hämtade en fungerande bil då?
  NEj , han undviker att svara på min fråga.
  MITT STÖRSTA MISSTAG VAR ATT JAG GICK DIT SJÄLV... jag ber honom att fixa en riktigt faktura för de senaste 6000kr jag betalade han drar från mina händer våldsam kvittot och säger och du ska betala mer, alltså för moms om du vill ha faktura.
  Jag vägrar-- NEJ, jag ska inte betala till er en enda krona tilll! Jo, det ska du! NEj, säger jag.
  Då ställer han upp sig och säger GÅ HÄRIFRÅN DÅ!
  Nej, jag går ingenstans utan min faktura, annars ringer jag polisen nu! Min räddning var att en kund gick in och verkade helt inställd.. Jag vill gråta och han skriker "SÄTT DIG DÄR I HÖRNAN JAG HAR MIN KUND HÄR!" - Nej, jag sätter mig ingenstans, ge mig min faktura nu och jag drar!

  Kunden som gick precis in kollar bara helt förvirrad och då blev det stelt och han skriver ut en faktura och skriver "NU GÅR DU HÄRIFRÅN!"
  Ja. jag gick därifrån, men jag kommer ta det här vidare och kommer inte vila förrän konsumentverket och ARN har lyssnat på mig!
  Jag är helt HEEEEEEEEEEELT besviken med deta och därför skriver jag detta, ANLITA INTE, UNDVIK DE, DET JOBBET HAN UTFÖR ÄR INTE GRATIS VI BETALAR MED VÅRA LÖN! TACK VARE OSS KUNDER SÅ FINNS DE OCH KAN INTE BEHANDLA KUNDERNA PÅ DET SÄTTET OCH ÄNNU VÄRRE NÄR DE HAR ORSAKA SÅ STOR SKADA PÅ MIN BIL SOM KOSTAR MIG NU EN HEL NY MOTOR FÖR ATT INTE FÖRLORA ALLA DE PENGARNA JAG REDAN BETALAT FÖR DE.

  TA DIN BIL TILL EN RIKTIGT BILVERKSTAD, KRÄV ALLT SKRIFLIGT MELLAN HIMLEN OCH JORD OCH LÅT DE INTE BRYTA AVTALET. DET HÄR ÄR JÄTTE ALLVARLIGT OCH SOM SAGT JAG TAR DET VIDARE.
  NI KOMMER INTE FÅ LURA NÅGON MER!!!!!! Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Min Bil Bromma
  4.4 / 5 i betyg — 1521 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Hör byter jag oftast/alltid däck för säsongen. Inga problem: snabbt gjort och trevligt bemötande. Har även köpt nya däck och fått goda tips"
 • 2018-03-27

  Spontant omdöme
  Charlie W skrev om Stockholm Autoservice AB
  I särklass dåligt kundbemötande.
  Personen jag pratade med i telefon bara skriker, svarar inte på frågor om pris eller annat.
  Jag fick ett OK på att jag kunde lämna bilen över natten, senare på dagen får jag ett sms "du kan hämta bilen om en timme annars tillkommer parkeringskostnad" - så jag åker tidigt och bilen är inte klar. Mannen jag pratar med ljuger för mig och verkar nästan arg att jag kommit dit. Super otrevlig nästa gång också. Kommer aldrig anlita dem igen. Läs mer
  Diana G gillar detta
 • 2018-03-04

  Spontant omdöme
  Alexander A skrev om Stockholm Autoservice AB
  Jag har flera gånger anlitat Stockholm Autoservice för olika reparationer. Arbetet har alltid utförts till full belåtenhet.
  Kundmottagandet har varit mycket bra, hjälpsam personal. Läs mer
  gillar detta
 • Reco tipsar!
  Speedy Bilservice Fruängen
  4.6 / 5 i betyg — 1323 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Perfekt! Perfekt! Perfekt! Perfekt!"
 • 2017-09-04

  Spontant omdöme
  Johan skrev om Stockholm Autoservice AB
  Tack för det grymt fina jobbet med rekonden av min bil. Kommer definitivt tillbaka! Läs mer
  gillar detta
 • Inger H

  2017-06-19

  Spontant omdöme
  Inger H skrev om Stockholm Autoservice AB
  Helt oseriös verkstad !!!!Ingen offert, ingen klarhet, har betalat 2.290kr..
  Allmänna reklamations nämnden nästa.
  Håller med om att manager bara skriker, han verkar ha svårt för att föra en kommunikation med kvinnor.
  Jag kände mig hotad o storgrät vägen hem, riktigt läskig ,
  Dessutom kallade han mig ELAK. Läs mer
  Diana G, Inger H gillar detta
 • Reco tipsar!
  Min Bil Vallentuna
  4.5 / 5 i betyg — 450 omdömen
  fiveYearsBadge
  "Reparation av spridare i samband med motorstop och en grundlig stor service. Det blev en stor summa men en prisvärd reparation som vi är myc"
  Bror Kristian L
 • K

  2017-04-28

  Spontant omdöme
  K skrev om Stockholm Autoservice AB
  Otroligt dålig service. Ringde och bokade tid för däckbyte samt koll av motorn. När jag kommer till utsatt tid säger de att de inte har tid med båda sakerna just nu (trots min bokade tid..?) - och vägrar också att ta hand om bilen och leta parkering i närheten (vilket inte är så lätt mitt på Söder bland alla små, enkelriktade gator). Stressad som jag är så hittar jag ingen annan parkering än en där jag egentligen inte får stå. Springer tillbaka till verkstaden med bilnyckeln och säger att de får ordna det nu - jag måste till jobbet. Ringer dit senare under dagen - men då har de glömt bort min bil. De slängde dessutom luren i örat på mig. På kvällen innan de stänger ringer jag igen då jag inte hört från dem - och managern säger att bilen är klar och jag kan hämta den (...så varför hade de inte ringt mig tidigare och informerat?). När jag kommer tillbaka dagen efter för att hämta den så möts jag av direkt av en utskällning från managern som är arg över att jag fått en p-bot dagen innan som han inte tänker betala. Han kallar mig för lögnare (jag hade tydligen inte alls bokat tid hos dem för de hade inte skrivit upp det i deras kalender) och han hävdar att jag inte sagt till hans anställda om felparkeringen. Han vill även veta min ålder mitt upp i bråket (som att det hörde till diskussionen?). Uppenbarligen klarar de inte av att en ung tjej säger ifrån när saker och ting sköts extremt osnyggt. Han vrålade på mig i ca 5 min innan jag bad om att få tillbaka mina vinterdäck och åkte direkt till en Mekonomen-bilverkstad istället. Åk till någon annan än Stockholm Autoservice om ni vill ha god service! Läs mer
  Diana G, Inger H gillar detta

Bästa Bilverkstäderna nära Stockholm Autoservice AB:

4.7 i betyg av 458 omdömen
Katarina W Katarina W tycker:
“Snabb service! Fick hjälp att ...” Läs mer
4.8 i betyg av 660 omdömen
4.5 i betyg av 392 omdömen
5.0 i betyg av 30 omdömen
4.5 i betyg av 427 omdömen
4.7 i betyg av 847 omdömen

Karta

Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco