Kontaktade Svea Ingengörsbyrå och fick svar på några minuter, fick även hjälp redan samma dag. Otroligt professionell och snabb service, rekommenderar starkt!
Svea Ingenjörsbyrå
22 omdömen om Svea Ingenjörsbyrå
Svea ingenjörsbyrå hjälpte mig att räkna på ett nytt vindsbjälklag. De tog sig tid fast de hade mycket att göra, var superflexibla och gjorde ett jättebra jobb. Dessutom var de till hjälp per telefon under byggtiden, vilket var helt ovärderligt.
Väldigt nöjd. Vi anlitade dem för konstruktionsritningar för en utbyggnad av vår villa. Bra och kunnigt bemötande. Snabb leverans.
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städning av mitt hus invändigt och i år klippte dom buskar, grävde upp rötter och rensade ogräs i trädgården under en veckas tid. Företaget är snabba att svara på förfrågningar. Håller avtalade tider och personalen gjorde ett mycket bra jobb båda gångerna. Chefen kom och tittade till verksamheten lite då och då för att se till att allt flöt på enligt avtal. Jag kommer att använda företaget igen.
Superbra företag som hjälpte till med ett konstruktörsutlåtande. Bra kommunikation och bra feedback på olika tänkbara lösningar.
Seif kom mycket snabbt och hjälpte oss med väggutredning och dokument som vi kunde skicka till vår BRF. Smidigt!
De är jättetrevliga och lätta att ha att göra med men jobbet pågår nu så jag kan inte säga något om resultatet - än.
akut ärende som löstes med utlåtande inom 10h, otroligt tacksam och wow vilket proffs. /N
Intyg angående bärighet av lägenhetsväggar. Snabb och proffsig - mycket trevligt bemötande! Kommer absolut att anlita igen.
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
Utförda K-ritningar inom två veckor. Välförberedda inför platsbesök. Pragmatisk lösningar. Att rekommenderas.
Snabbt och proffsiga. Rekommenderar verkligen!
Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
Otroligt bra service och kunnighet. Fick konstruktionsutlåtande samma dag som jag skickade in ritningar. Rekommenderar starkt!
Svea Ingenjörsbyrå Hjälpte mig med A samt K ritningar in för taklyft på enplans hus med källare. Det funkade otroligt bra och allt flöt på som förväntat. Saif kom med flera förslag för avväxling med stålbalkskonstruktioner och även förstärkning av förankringar i markplattan. Rekommenderas verkligen.
Vi besökte Stockholmsmässan i oktober 2016. När vi fick kontakt med Villatakspecialisten (VTS) fick vi direkt en bra kontakt med en av säljarna. Efter bokat hembesök och lämnad offert bestämde vi oss för att ge VTS uppdraget att lägga om taket på vår villa. Vad tycker vi var bra? - Laget som var här gjorde ett bra intryck. - Grabbarna förklarade bra om vi ställde frågor etc. - De var snabba och effektiva. - Kändes tryggt med Arbetsledaren som kom förbi och följde upp det löpande arbetet. - Vi uppskattar VTS dokumentation, arbetsbeskrivning och bilder som togs under pågående arbete Avslutande kommentar: Även om VTS pris låg högre än andra offerter som vi tog in, upplever vi att vi har betalat för en trygghet och seriositet som vi är väldigt nöjda med.
Seif har gjort ett mycket bra jobb han är proffsig, tydlig och effektiv. Kan varmt rekommendera att anlita honom.
Svea Ingenjörsbyrå är duktiga, professionella och levererar med kvalitet.
Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan varmt rekommendera Badrumsrenoverarna och Jerry!
Svea Ingenjörsbyrå gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa mig att ta fram ritningar och utlåtande för att flytta köket i min lägenhet i Stockholms innerstad. Från början till slut var de otroligt professionella och lyhörda för mina önskemål och behov. Jag blev särskilt imponerad av hur snabba och flexibla de var genom hela processen. Inom kort tid hade de levererat detaljerade ritningar och utlåtande. Kommunikationen med dem var också utmärkt; de var alltid tillgängliga för att svara på mina frågor. Jag kan varmt...
Väldigt proffsig och snabb service, mycket hjälpsam vid frågor och kreativ kring lösningar.
Det var ett sant nöje att ha att göra med Svea Ingenjörsbyrå och i synnerhet Seif. Mycket serviceinriktad och hederlig. Vi skulle gärna få möjligheten att arbeta med dem i framtiden.
Seif och gänget är toppen att jobba med! Snabba, serviceinriktade, flexibla och proffsiga. Rekommenderar varmt!
Rekomenderar starkt. Bra service, proffsiga och trevliga.
Kan varmt rekommendera Svea ingenjörsbyrå. Seif är en varm person som verkligen brinner för sitt yrke och hans engagemang är ovärderlig. Använd denna firma!
Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet. Är så nöjd. Eftersom det verkar vara ont om duktiga, pålitliga hantverkare vill jag verkligen rekommendera Briljant och ge dem toppbetyg.
Professionella ingenjörer med lång erfarenhet av stabila fastigheter. Rekommenderar starkt om ni letar efter bra konstruktörer.
Jag har anlitat Seif och Svea Ingengörsbyrå vid flera tillfällen för konstruktionsritningar och arkitektritningar och får alltid bra lösningar och ritningsunderlag Seif är trevlig och lätt att arbeta med samt att han är lyhörd för våra behov och önskemål samt om vi behöver förändra någonting. Jag kan varmt rekommendera Seif och Svea Ingengörsbyrå!
Väldigt trevlig och kompetent, tillmötesgående och serviceinriktad. Jag hade inte kunnat förvänta mig ett bättre arbete än vad Sjöströms entreprenad gjorde för mig, rekommenderar dem till 100 %.
Mycket professionellt företag. Ordnar allt runt ett bygglov lyssnar in kundens behov och önskemål. Väldigt duktiga på att komunicera med bygglovshandläggare. Väl pålästa om det senaste i Plan och Bygglagen har även stor kundskap om Boverkets Byggregler. Vi har använt företaget i flertal projekt där de löst problem åt oss.