Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå

5.0

29 omdömen om Svea Ingenjörsbyrå

Sanna S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Jag fick snabb hjälp och ett gott bemötande ifrån Seif på Svea Ingenjörsbyrå.

Sponsrad Kategori

Hoffen AB

4.6/5 i betyg av 88 omdömen

Hoffen AB är ett byggföretag med mycket kompetens i bolaget. Här arbetar hantverkare som är specialister på sitt område; snickare, elektriker, plattsättare, murare och rörmokare. Tjänster: ¤ Snickeri, ¤ Ombyggnation, ¤ Måleri, ¤ Tillbyggnation, ¤...

Per Ryno G
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Jag är mycket nöjd med Seif och Svea. Snabb hantering och mycket bra utfört arbete.

Niklas G
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Hade kontakt med Seif och det hela gick väldigt smidigt. Fick den hjälp jag behövde.

Navid N
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Anlitade Seif då jag i samband med renovering behövde ett intyg från en konstruktör. Seif utförde arbetet snabbt och noggrant och var också lätt i kommunikationen. Rekommenderar!

Daniel V
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå hjälpte oss i samband med ombyggnation av vår lägenhet. De var väldigt lätta att ha att göra med, snabb service och upplevdes väldigt kompetenta. Vi är väldigt nöjda och kan rekommendera Seif som var den som var vår kontakt på bolaget.

Ulf Magnus Fredrik F
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Mycket snabb och effektiv hjälp med konstruktionsritningar inför bygglovsansökan. Kan varmt rekommenderas.

Walter Per Folke Silver H
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Anlitade Seif Alamerison som byggnadskonstruktör. Behövde ett snabbt utlåtande och Seif levererade på rekordtid. Svarade snabbt på mail alltid tillgänglig och hjälpte mig under valborg och gav mig ett utlåtande redan samma dag. Blev glatt förvånad. Rekommenderar Seif Alamersion starkt. Kommer att fortsätta anlita Seif för framtida jobb.

Adam William Oskar George A
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Kontaktade Svea Ingengörsbyrå och fick svar på några minuter, fick även hjälp redan samma dag. Otroligt professionell och snabb service, rekommenderar starkt!

Caroline Maeva L
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Svea ingenjörsbyrå hjälpte mig att räkna på ett nytt vindsbjälklag. De tog sig tid fast de hade mycket att göra, var superflexibla och gjorde ett jättebra jobb. Dessutom var de till hjälp per telefon under byggtiden, vilket var helt ovärderligt.

Erik S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Väldigt nöjd. Vi anlitade dem för konstruktionsritningar för en utbyggnad av vår villa. Bra och kunnigt bemötande. Snabb leverans.

Karl Martin Daniel S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Superbra företag som hjälpte till med ett konstruktörsutlåtande. Bra kommunikation och bra feedback på olika tänkbara lösningar.

Samuel S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Seif kom mycket snabbt och hjälpte oss med väggutredning och dokument som vi kunde skicka till vår BRF. Smidigt!

Nader C
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

akut ärende som löstes med utlåtande inom 10h, otroligt tacksam och wow vilket proffs. /N

Anja L
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Intyg angående bärighet av lägenhetsväggar. Snabb och proffsig - mycket trevligt bemötande! Kommer absolut att anlita igen.

Alexander Hugh S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Utförda K-ritningar inom två veckor. Välförberedda inför platsbesök. Pragmatisk lösningar. Att rekommenderas.

Annelie A
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Snabbt och proffsiga. Rekommenderar verkligen!

Karin Elina Smörblomma A
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Otroligt bra service och kunnighet. Fick konstruktionsutlåtande samma dag som jag skickade in ritningar. Rekommenderar starkt!

Malek K
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå Hjälpte mig med A samt K ritningar in för taklyft på enplans hus med källare. Det funkade otroligt bra och allt flöt på som förväntat. Saif kom med flera förslag för avväxling med stålbalkskonstruktioner och även förstärkning av förankringar i markplattan. Rekommenderas verkligen.

Marie T
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Seif har gjort ett mycket bra jobb han är proffsig, tydlig och effektiv. Kan varmt rekommendera att anlita honom.

Jalina E
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå är duktiga, professionella och levererar med kvalitet.

Narek M
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Svea Ingenjörsbyrå gjorde ett fantastiskt jobb med att hjälpa mig att ta fram ritningar och utlåtande för att flytta köket i min lägenhet i Stockholms innerstad. Från början till slut var de otroligt professionella och lyhörda för mina önskemål och behov. Jag blev särskilt imponerad av hur snabba och flexibla de var genom hela processen. Inom kort tid hade de levererat detaljerade ritningar och utlåtande. Kommunikationen med dem var också utmärkt; de var alltid tillgängliga för att svara på mina frågor. Jag kan varmt...

Mikael H
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Väldigt proffsig och snabb service, mycket hjälpsam vid frågor och kreativ kring lösningar.

James Peter K
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Det var ett sant nöje att ha att göra med Svea Ingenjörsbyrå och i synnerhet Seif. Mycket serviceinriktad och hederlig. Vi skulle gärna få möjligheten att arbeta med dem i framtiden.

Frida Elisabet R
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Seif och gänget är toppen att jobba med! Snabba, serviceinriktade, flexibla och proffsiga. Rekommenderar varmt!

Oliver Z
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Rekomenderar starkt. Bra service, proffsiga och trevliga.

Viktor H
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Kan varmt rekommendera Svea ingenjörsbyrå. Seif är en varm person som verkligen brinner för sitt yrke och hans engagemang är ovärderlig. Använd denna firma!

Maria S
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Professionella ingenjörer med lång erfarenhet av stabila fastigheter. Rekommenderar starkt om ni letar efter bra konstruktörer.

Magnus T
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Jag har anlitat Seif och Svea Ingengörsbyrå vid flera tillfällen för konstruktionsritningar och arkitektritningar och får alltid bra lösningar och ritningsunderlag Seif är trevlig och lätt att arbeta med samt att han är lyhörd för våra behov och önskemål samt om vi behöver förändra någonting. Jag kan varmt rekommendera Seif och Svea Ingengörsbyrå!

Johan C
Skrev om Svea Ingenjörsbyrå

Mycket professionellt företag. Ordnar allt runt ett bygglov lyssnar in kundens behov och önskemål. Väldigt duktiga på att komunicera med bygglovshandläggare. Väl pålästa om det senaste i Plan och Bygglagen har även stor kundskap om Boverkets Byggregler. Vi har använt företaget i flertal projekt där de löst problem åt oss.