Duktig och anpassningsbar som ser sina kunder,sitt uppdrag och håller deras intresse i fokus. Rekommenderas!
Mikaela Thim
Mikaela Thim är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
.Mikaela Thim har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Mikaela Thim har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-10 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.8. Mikaela Thim har haft 7 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
103 omdömen om Mikaela Thim
Tack Dennis & Sophie för ett fint omdöme och ett gott samarbete, kul att få ha varit med er längs eran resa med köpet av bostaden och nu även försäljningen.
Mikaela är trevlig, proffsig och lätt att prata med. Det finns inga tvivel om vem jag kommer rekommendera ifall någon jag känner ska sälja sin bostad.
Tack Alexander och Linnea för era fina ord, kul att få vara med och hjälpa er att köpa denna gård! Det ska bli spännande och kul att se era visioner med gården framåt. / Mikaela
Vi träffade med Mikaela så snabbt. Hon svarade alla frågor från oss. Även var vi hopplöst att köpa lägenhet på grund av lånelöften, kämpade hon mer än oss och hjälpte så mycket. Mikaela är bäst mäklaren som vi träffade i livet. Vi är jätte tacksam för henne.
Tack Sahin för ett fint omdöme, det gör mig glad! Jag hoppas ni kommer att trivas super i eran nya fina bostad! :)
Hon är superstjärna! Vi hade problem med banken angående bolån. Hon har aldrig givit upp trotts jag har tappat hoppet. Till slut löste hon problemet. Då vi fick bolån och klarade affären. Hon har jobbat hård! Vi har inte känt oss ensam .
Tack snälla Merve vad glad jag blir över fina ord. Det krävdes lite pusslande men tillslut så lyckades vi få med samtliga parter. Men skam den som ger sig! Kul att jag fick hjälpa er att förverkliga eran bostadsdröm. Jag tror ni kommer att trivas alldeles utmärkt i eran nya fina bostad! :)
Mikaela är pålitlig och kunnig.
Pådrivande. Bra på info på "svenska " så man förstår
Bra! Mycket bra kontakt och information. Har varit bra på återkopplat till oss som köpare . Duktig och kunnig
Mikaela har varit väldigt tillmötesgående och lösningsorienterad från första stund! Vi har känt oss väldigt trygga genom hela processen.
Engagerad och proffesionellt bemötande. Hjälpsam med frågeställningar kring objektet.
Bemötningen av och kontakten med Mikaela har jag upplevt enkelt och smidig. Jag tycker min mäklare har varit enkel att resonera/diskutera utan att mäklaren legat på alldeles för mycket. Försäljningen och försäljningsplanen gick bättre och smidigare än vad jag trodde.