Jens Bergenström

Jens Bergenström

Jens Bergenström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Jens Bergenström har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Jens Bergenström har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 373 omdömen med ett betyg på 4.9. Jens Bergenström har haft 66 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

373 omdömen om Jens Bergenström

Sedan starten hos Reco 2017
Anders Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jens Bergenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Borlänge

Höll oss ständigt uppdaterade om vad som hände.

Svar från Jens Bergenström

Tack för din rekommendation! Snabb och smidig affär!

Lars Valter E
Sålde sitt hus med hjälp av Jens Bergenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Kvarnsveden

Proffesionellt bemötande, aktiv, alltid nåbar, engagerad. Gav ett seriöst intryck vid första mötet och var saklig och förklarade hur hela processen skulle gå till och gav olika förslag på hur vi kunde gå tillväga. Mycket nöjd med Jens, kan starkt rekommendera honom som mäklare.

Svar från Jens Bergenström

Kul att få hjälpa er med försäljningen, bra samarbete gav ett bra resultat!

Dag B
Köpte sitt hus med hjälp av Jens Bergenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Nygårdsdalen

Lugn trygg sakkunnig trevlig bra på alla sätt

Svar från Jens Bergenström

Kul att få hjälpa er tillbaka till Borlänge! Tack för din rekommendation!

Anette B
Nygårdsdalen

Han är lyhörd berättar om allt. Han är bäst.

Svar från Jens Bergenström

Välkommen tillbaka och supertack för din fina rekommendation!

Madelene I
Hagalund

En toppen mäklare!:) Jag skulle gärna anlita Jens igen om jag skulle behöva.

Svar från Jens Bergenström

Kul att ni är nöjda med mitt jobb! Tack för din rekommendation!

Staffan R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jens Bergenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Musikanten

Väldigt bra! Saklig, harmonisk och kunnig

Svar från Jens Bergenström

Tack för din rekommendation och lycka till med din lägenhet!

Kenneth W
Baggbo

Helt klockren mäklare! Trevlig, tillmötesgående och saklig! Vi rekommenderar Jens Bergenström stakt! Mvh Kenneth

Svar från Jens Bergenström

Kul att ni är nöjda med mitt jobb. Tack för din rekommendation!

Wilma E
Hagalund

Otroligt trevlig och ett väldigt bra bemötande. Gjorde allt som en mäklare borde göra. Topp betyg!

Svar från Jens Bergenström

Kul att få hjälpa dig till köpet! Tack för din rekommendation!

Dan H
Hagalund

Har aldrig träffat Jens, han hade semester och vi träffade en annan.

Svar från Jens Bergenström

Men bra gick det:). Tack för din rekommendation!

Kerstin W
Skräddarbacken

En mäklare som kunde svara på mina frågor. Jens var påläst om bostaden.

Svar från Jens Bergenström

Tack för din rekommendation och kul att ni var nöjda med mitt jobb!