Karolina var lyhörd och följsam under hela processen. Hennes kompetens och engagemang gör det enkelt för mig att lämna högsta betyg.
Karolina Kempe
Karolina Kempe är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
.Karolina Kempe har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Karolina Kempe har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 4.6. Karolina Kempe har haft 56 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-11 - 2023-10
63 omdömen om Karolina Kempe
Tusen tack Johan - det har varit ett nöje att samarbeta med dig.:-)
Kunnig och bra. Kunde dock ha haft en tätare kontakt med oss.
Superproffsig, kunnig och trevlig! Med en väldig tro på min bostad och öppen och hjälpande att hitta rätt ny bostad till mig och blivande sambon.
Proffsig, kunnig, tydlig och jättetrevlig! Och hon trodde på min bostad och förmedlade min känsla av den både i annons och i direktkontakt till intresserade.
Jättebra hittills allt fungerar som det ska, bra bemötande, nöjd!
Duktig proffsigt och kunnig,Hjälp Sam
Det blev inte som förväntat men det blev bra ändå - och jag är glad att höra att du är nöjd Kent. Tack!
proffsig och kompetent, aktiv och bra dialog
Väldigt fint bemötande och duktig på att vägleda mig genom mitt köp.
Hade svårt att lyssna på mina synpunkter och kom med ursäkter och inte tog det allvarligt. Dock vid påpekande så ändrade hon sig och gav med sig och ändar uppgifterna i avtalet.
Hej Johan! Det var tråkigt att höra. Det var många frågor och affären gick snabbt så jag hoppas ändå ni blir nöjda med slutresultatet.
Jätte trevlig och hjälpsam! Rekommenderar henne varmt😍
Tack snälla Marit för fina rekommendationer. Vad roligt att detta gick så bra och skönt för er att ta med i framtida planer :-)