Trevlig, kunnig, driftig säljer många objekt
My Dahling
My Dahling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
.My Dahling har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. My Dahling har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.8. My Dahling har haft 89 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-01 - 2025-11
279 omdömen om My Dahling
Finns tillgänglig och hjälper hela vägen med bostads - försäljning och -köpet.
Haha, ja, tänk att du sprang på mitt kontor två ggr i rad för att skriva kontrakt på både hus och lägenhet! Du är alltid välkommen tillbaks! =)
Hon har varit energisk.kunnig och positiv. Jag skulle rekommendera henne till andra säljare
Tusen tack, Conny! Jag älskar att du läste på om mig, lät mig ta hand om affären din och att jag levde upp till dina förväntningar! =)
Trevlig och hjälpsam. Enkel att få tag i och snabb smidig affär. Bara positiv upplevelse.
Så kul, Marcus, att det blir ni som köper det fina huset i Skräddarbacken! =) Ni och lilla bebis kommer att stortrivas!
Har bara gott att säga om My. Otroligt proffsig och enkel att ha att göra med, trots utdragen försäljning har hon hela tiden varit positiv och kommit med bra input och haft en tydlig kommunikation. Stort plus för snabb återkoppling och enkel att komma i kontakt med. Om vi säljer igen så kommer vi utan tvekan anlita My.
Jag blir så glad att höra detta! Det är viktigt med kommunikation och återkoppling i ens största affär i livet, det får vi mäklare aldrig glömma bort! =) Nu kan ni äntligen börja se fram emot flytt!
Har bara gott att säga om My. Otroligt kunnig, lugn, lyhörd, tydlig, varm och professionell. Vi känner att hon gett allt hon kunnat och vi har hela tiden känt oss otroligt trygga med henne trots att bostadsmarknaden är i en dipp. Hon kommer med kloka råd och vi har känt oss sedda och hörda hela vägen. Om vi någon gång ska sälja ett boende igen så kommer hon vara den första vi kontaktar. Rekommenderar henne varmt!
Tusen, tusen tack för dina fina ord, Anna! =) Jag vet att det blev en lång process och mycket frustration, men jag är glad att höra att ni har känt er sedda och hörda, det betyder allt för mig!
My har varit en tydlig och professionell mäklare som hjälpt oss hitta vårat drömhus!
Det var verkligen det PERFEKTA huset för er, så glad att det var ni som köpte! =) Jag är också glad för säljarna som nu kan blicka framåt och planera flytten till sitt nya hus!
Mäklaren var lättillgänglig och svarade alltid snabbt! Höll det hon lovade, supernöjd!
Jag tror nästan att detta var en rekordsnabb försäljning av en tvåa på Hagalund i dagens marknad! =) Så kul för er att det gick så fort och att ni kunde köpa huset ni ville ha!
Bra. Proffsig och kunnig, i bemötande och rådgivning om lägenheten. Det blev en enkel och snabb "affär" med bra genomgång vid kontraktsskrivning. Nöjda.
Tusen tack, Susanne! Ja, det var onekligen en snabb och smidig affär. Men känns det rätt i hjärtat så ska man slå till direkt. Skönt för er att komma ner i boendekostnad och så köpte ni ju i en helt obelånad förening, perfekt! =)
My är alltid glad och trevlig, lätt att kommunicera med dessutom kunnigt! Mvh Anders.
Det var ett nöje att följa med er på resan! Ny lägenhet köpt, den gamla såld och en liten mellanlandning i stugan! =) Hoppas frun din inte tycker det är för tradigt ute i skogen ett par månader!