My Dahling

My Dahling

My Dahling är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

My Dahling har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. My Dahling har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 307 omdömen med ett betyg på 4.8. My Dahling har haft 91 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

307 omdömen om My Dahling

Sedan starten hos Reco 2016
Monica E
Köpte sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Forssa

En mer engagerad och kompetent mäklare får du leta efter! My hjälper säljare och köpare att komma överens så att affärer blir gjorda. Stort tack!!

Svar från My Dahling

Fina ni! =) Så många affärer vi har gjort tillsammans nu. Sista på ett tag får vi hoppas, då jag med all säkerhet tror att ni kommer att trivas utomordentligt i Skräddarbacken och er son i Forssa!

Niclas G
Köpte sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Kvarnsveden

Otroligt trevlig! Har inte kunnat få bättre hjälp med husköpet. Stort tack!! Bästa mäklaren!

Svar från My Dahling

Underbart att ni är nöjda, Niclas! Det var en fullspäckad dag igår med både besiktning, värdering och kontraktsskrivning på samma dag! =) Men nu faller allt på plats samtidigt!

Johan H
Barkargärdet

Mycket trevligt bemötande och professionell! Tydlig och hjälpsam genom hela processen :)

Svar från My Dahling

Så glad för dina fina ord, Johan! =) Nu kan ni se fram emot flytt till denna fina fastighet med gårdskänsla!

Per-olov Å
Sålde sitt hus med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Barkargärdet

Superbra, rekommenderas starkt. Har haft My vid flera affärer och alltid varit lika nöjd med allting man kan tänka sig.

Svar från My Dahling

Tusen tack, Oskar! =) Det gick ju snabbt som vinden att sälja ert hus. Nu ser jag fram emot uppdatering kring vilket hus ni köper i Västerås!

Charlotte J
Sålde sin lägenhet med hjälp av My Dahling en del av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Hagalund

My är väldigt driven och lyhörd. Vid vårat första möte var hon noga med att lyssna in hur jag tänkte kring försäljningen och kom med tips och råd. Hon är enkel och positiv att ha att göra med. Jag är jätteglad att jag valde My som fastighetsmäklare.

Svar från My Dahling

Så härligt att höra att du känner så, Charlotte! =) Och jag är också så glad att vår köpare kändes helt rätt för just din lägenhet!

Magnus J
Storsvängen

Trevlig, väldigt trevligt bemötande och gav ett väldigt bra intryck och slutförde affären utan ngn som helst anmärkning. Rekommenderas starkt

Svar från My Dahling

Det var en av de snabbaste, bästa, roligaste försäljningarna på länge! Det kändes som om det var 2021 igen! =)

Peter B
Lergärdet

Hon visar att hon vet vad som gäller inom fastighetsbranschen,

Svar från My Dahling

Jajamän, det vet jag haha! =) Tack för de orden, Peter. Nu ska vi hitta ett radhus till er!

Marita B
Lergärdet

Jag är mycket nöjd med My’s arbete. Hon har varit engagerad, professionell och trygg genom hela processen. Kommunikation har fungerat smidigt och jag har alltid känt mig väl informerad och i goda händer. Hennes lugna och förtroendeingivande sätt gjorde att hela försäljningen kändes både enkel och säker. Jag kan varmt rekommendera henne vidare.

Svar från My Dahling

Tusen tack för de fina orden, Marita! Så roligt att köparens son ska få fira sin första födelsedag i ert hus, precis som er son gjorde =) Nu ska vi hitta ett fint radhus till er också!

Josefin Ö
Hönsarvet

My är en mycket bra mäklare! Är väldigt glad att jag och min sambo fick just hennes hjälp. My kommer jag att rekommendera till alla jag känner!

Svar från My Dahling

Åh, tack Josefin! =) Det är så roligt att följa med er på resan. Både försäljningen av lägenheten men också köp av detta nya parhus!

Andreas K
Skräddarbacken

Professionell och mycket engagerad mäklare med stort kontaktnät. My ser till kundens bästa och är angelägen om att få till det bästa av en fastighetsaffär. Hon är personlig, öppen och skapar en fin relation mellan säljare och kund.

Svar från My Dahling

Wow, tusen tack för dina fina ord! =) Det fick oförskämt smidigt med er försäljning, på en lite trög marknad. Nu ska vi bara hitta drömhuset!