Alexander Lindeberg
Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 178 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Lindeberg har haft 48 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
178 omdömen om Alexander Lindeberg
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Väldigt enkel att prata med och förklarade allt tydligt mycket bra hjälp
sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Jag bytte mäklare till Alexander efter att det gått trögt med en annan där jag hade fått felaktig förväntansbild. Alexander rekommenderade mig en plan framåt för försäljningen och bostaden såldes innan den kom ut på breda marknaden genom hans nätverk. Alexander är genuin, flexibel och lättillgänglig. Mina varmaste rekommendationer och för mig är Alexander det givna valet av mäklare!
Alexander känns kunnig, noggrann och proffsig samt mycket trevlig!
köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Mycket bra mäklare, allt positivt!
Det var ett nöje,bästa mäklare.
sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Han har varit väldigt proffsig i sitt yrkesutövande.
Vi har alltid fått svar på de frågor som vi har haft.
Han har beskrivit hur det bör vara vid fotografering och visningar.
Funnits som stöd då försäljningen gått i hamn
Vi kan varmt rekommendera honom -
Trevlig, kunnig och superbra service!
Är väldigt nöjd med Alexander som mäklare under mitt första bostadsköp. Han var väldigt trevlig och hjälpsam och tog sig tid all tider på dygnet så att mitt bostadsköp gick så snabbt och smidigt som möjligt.
Alexander var väldigt trevlig och flexibel. Jag fick snabb återkoppling och svar på alla mina frågor. Hjälpsam och kunnig.
Lugn och kunnig. Lyhörd för vad vill ville.