Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg

Alexander Lindeberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Alexander Lindeberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-01. Alexander Lindeberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 274 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Lindeberg har haft 43 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

274 omdömen om Alexander Lindeberg

Sedan starten hos Reco 2020
Alexandra L
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Vi blev väldigt bra bemötta av Alexander. Han är genuin och lyssnar på klientens önskemål och frågor. Rekommenderar honom till alla!

Ci R
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Mycket trevlig och alltid kontaktbar.

Inge G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Rönninge

Alecander hqr skött affären perfekt

Camilla E
Grödinge

Väldigt nöjd med Alexander Lindeberg! Engagerad, kunnig och alltid lätt att få tag på. Hela processen gick snabbt och smidigt. Rekommenderas varmt!

Mikaela A
Grödinge

Snabbt, enkelt och bra. Mycket positiv

Marianne B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Lindeberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Grödinge

Hej, Alexander Lindeberg är en mycket kompetent och senior fastighetsmäklare. Alexander är lyhörd för alla mina önskemål kring hela min försäljningsprocess och skräddarsydde processen på ett mycket bra sätt. Jag kan varmt rekommendera Alexander Lindeberg. Med vänliga hälsningar, Marianne Bergqvist

Carl F
Tullinge

Proffsigt från start till mål. Kan verkligen rekommendera Alexander.

Mona D
Tullinge

Väldigt trevlig och genuin från första mötet fram till försäljning. Professionell hela vägen. Skulle varmt rekommendera Alexander som mäklare

Maria H
Tullinge

Professionell, trevlig och engagerad! Kommer garanterat anlita honom om vi behöver sälja i framtiden

Felix E
Grödinge

Trygg mäklare med tydlig och bra kontakt genom hela försäljningen. Supernöjd!