Michelle Endre

Michelle Endre

Michelle Endre är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka

Michelle Endre har varit registrerad mäklare sedan 2009-04. Michelle Endre har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 264 omdömen med ett betyg på 4.8. Michelle Endre har haft 19 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

264 omdömen om Michelle Endre

Sedan starten hos Reco 2014
Joakim N
Sålde sitt hus med hjälp av Michelle Endre en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tullinge

Bemöttandet var väldigt bra Inga stora förväntningar men Michelle fixade en väldigt bra affär och jag är supernöjd

Sören K
Grödinge

Noggrann , lättillgänglig , håller oss infomerade. Bra bemötande.

Mathias A
Uttran

Bra, kompetent och ödmjuk där det varit enkelt att föra en dialog.

Imtethal Abd Girgis I
Köpte sitt hus med hjälp av Michelle Endre en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Otroligt duktig, hjälpsam, professionell och framförallt trygg och pålitlig. Rekommenderas starkt

Anna R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michelle Endre en del av Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
Tumba

Michelle är en superfin mäklare. Lätt att diskutera bostadsaffärer med. Väldigt glad och positiv effekt och punktlig.

Rolf N
Tumba

Michelle är briljant på alla sätt och vis. Öppen, glad, inlyssnande, förstående, strukturerad och pedagogisk - Allt man kan önska sig vid en så viktig händelse.

Toma C
Norsborg

Trevlig, kan sitt jobb, tillgänglig och tålmodig

Kerstin B
Uttran

Michelle skulle kunna stå som modell för professionen. Hon gör allt rätt och framför allt, hon flåsar en inte i nacken. Jag har inte mer att tillägga! Så nöjd.

Lena G
Tumba

Mycket trevlig och har ett genuint personligt bemötande utifrån kundens behov. Mycket kunnig och följer upp alla frågor och ev. oro man kan tänkas ha. Jag har känt mig väldigt trygg i mitt bostadsköp med henne som mäklare.

Joy A
Tumba

Michelle är väldigt hjälpsam samt en väldigt effektiv mäklare med god erfarenhet. Hon hjälpte mig under alla procceser när jag skulle sälja mitt radhus. Jag skulle starkt rekommendera henne.