Trevligt bemötande. Tydlig och hjälpsam genom hela processen.
Stefan Engroos
Stefan Engroos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka
.Stefan Engroos har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Stefan Engroos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 576 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Engroos har haft 66 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
576 omdömen om Stefan Engroos
Trevlig. Rak. Inte påstridig. Lugn. Positiv. Han är Mao mycket pålitlig och snäll.mvh susanna Démery Khoumssi
Tycker Stefan är trevlig och bra mäklare
Bra mäklaren rekommenderar , kämpar ganska hårt sålde våran bostad på ett kort tid
Försäljning gick bra. Stefan återkopplar ofta. Han är seriös och ordentlig i sitt arbete.
Mycket trevlig engagerad mäklare! Lätt att få kontakt med och uppdaterar regelbundet hur det går med budgivningen. Saklig och kunnig vad gäller regler kring försäljning och köp
Väldigt proffsigt bemötande av Stefan från visning till kontraktsskrivning. Har ett stort förtroende för Stefan då han är kompetent, snabb och tillgänglig samt väldigt kommunikativ. Helt enkelt rätt person för att sälja en bostad via. Jag är oroligt nöjd och rekommenderar varmt Stefan för en snabb och trygg försäljning. Tack för en smidig och trygg affär.
He helped us quickly the apartment and guided us through the process clearly.
Jag upplever att de har vart ett väldigt trevligt och professionellt bemötande genom denna process!
Mäklaren var kunnig, lyhörd och gav ett tryggt intryck genom hela processen. Han var tydlig i kommunikationen och alltid tillgänglig för frågor. Vi är väldigt nöjda med samarbetet. Engagemanget, tillgängligheten och det professionella bemötandet gjorde hela processen smidig och trygg.