Erika Lindgren

Erika Lindgren

Erika Lindgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Erika Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Erika Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 127 omdömen med ett betyg på 4.8. Erika Lindgren har haft 50 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

127 omdömen om Erika Lindgren

Sedan starten hos Reco 2021
Madeleine L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Godisfabriken

Erika Lindgren är en mäklare som inger förtroende och är lyhörd för kundens behov, såväl vid visning som under processen till avslut. Hennes professionella stil och känsla för service gjorde mig trygg i affären. När mitt nuvarande boende säljs är Erika den mäklare jag vet kommer att göra en bra process/affär för både mig och köparen.

Titti S
Söder

Erika är proffsig och korrekt men samtidigt varm, lyhörd och omtänksam. Det har i vårt fall varit helt ovärderligt att hon sett och förstått min pappas situation och vem han är. Jag som hjälper pappa med hela affären känner mig också väldigt väl omhändertagen. Erika har ett underbart tålamod med mig och oss i den här situationen som är svår och jobbig i vårt fall men en flytt är nödvändig. Det hade varit roligare om pappa flyttade med stor glädje så klart. Även om det är svårt så uppskattar pappa Erika mycket och hon är...

Marianne P
Söder

Trevlig och tillmötesgående. Lättsam och ”gullig” Förtroendeingivande.

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Marianne för ditt fina omdöme! Det glädjer mig att ha fått följa er genom letandet efter nytt boende, jag tror att detta boende kommer att passa er perfekt!

Kurt P
Söder

Kunnig trevlig en allt igenom perfekt mäklare

Svar från Erika Lindgren

Tusen tack Kurt för ditt fina omdöme! Hoppas ni kommer att trivas i ert nya boende, vi ses på tillträdet!

Kjell Niklas B
Bomhus

Tydlig och informativ, svarade på alla frågor som uppstod och tog oss igenom hela biten. Hjälpte till även efter mötet genom att svara på frågor via mail.

Anita S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Lindgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Erika är öppen med väldigt trevligt bemötande. Hon är hjälpsam, tydlig och förklarar gärna om man undrar över nåt.

Svar från Erika Lindgren

Tack Anita för förtroendet och att jag fick hjälpa till! Hoppas du kommer trivas bra i ditt nya boende!

Margaretha B
Valbo

Trevlig, lugn, saklig, informativ. Förstående till att jag är väldigt sjuk.

Andréa L
Centralt

Trevligt bemötande, effektiv och lätt att få kontakt med. Kändes tryggt och problemfritt!

Svar från Erika Lindgren

Tack Andrea för ditt fina omdöme och bra samarbete!

Malin P
Södra Bomhus

Kunnig, lyhörd, bra och tydlig kommunikation. Kan gladeligen rekommendera Erika för er bostadsförsäljning

Svar från Erika Lindgren

Tack Malin för bra samarbete och ditt fina omdöme! Vi ses på frånträdet!

Niklas G
Brynäs

Bra kommunikation, finns alltid tillgänglig för frågor och är påläst om objektet.