Linus Lindqvist

Linus Lindqvist

Linus Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Linus Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Linus Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 519 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Lindqvist har haft 113 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

519 omdömen om Linus Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2016
Stina B
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Lindbacka

Proffsig och behjälplig med allt som behövs

Helen B
Stigslund

Vi hade en mycket positiv upplevelse av Linus Lindqvist på Svensk Fastighetsförmedling i Gävle. Han var alltid tillgänglig och gav snabba svar på alla frågor som dök upp under processen. Bemötandet var proffsigt och tryggt, och han var väldigt tydlig med vad som gällde och vad som hände i varje steg. Kan varmt rekommendera Linus!

Kristin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle Strand

Vi har fått ett professionellt och lyhört bemötande samt både snabb och tydlig återkoppling.

Anna O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Valbo

Linus var otroligt professionell. Han skötte hela försäljningen smidigt och med högt engagemang. Han var alltid tillgänglig och vi kände oss trygga genom hela processen . Rekommenderas starkt!

Linda S
Lindbacka

Snabbt och smidigt. Inga konstigheter!

Björn L
Sålde sin bostad med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Vi hade ett enkelt ärende, en markaffär där säljare och köpare var överens. Linus var lätt att prata med, saklig och förklarade bra. Hans uppgift blev att upprätta dom dokument som krävdes. Men hur gick det med en så viktig sak som pengarna? Handpenningen skulle överföras till mej under förra veckan men av det blev inget.

Tony L
Köpte sin bostad med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Gävle

Trevlig och skarp kille med bred kunskap om alla grenar inom fastighetsbranschen

Annelie Ö
Liden

Han är mycket kunnig och håller sin kund uppdaterad trots en trög och långdragen försäljningsprocess.

Nicklas L
Lindbacka

Bra service, tydlig samt löste uppgiften

Maria L
Lindbacka

Linus inger stort förtroende och man känner sig trygg med honom som sin mäklare. Han svarar alltid snabbt på alla frågor och funderingar kring försäljningen och sköter allt proffsigt.