Snabb och effektiv. Alltid tillgänglig.
Linus Lindqvist
Linus Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Linus Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Linus Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 537 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Lindqvist har haft 134 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
537 omdömen om Linus Lindqvist
Linus har varit klockren i alla avseenden. Lätt att ha att göra med och levererade ett bra resultat på kort tid. Vad mer kan man önska!
Mycket nöjd. Linus är tillmötesgående och tillgänglig. Rekommenderar strakt!
Linus har varit mycket tillgänglig genom hela processen, både på vardagar och helger samt även efter ordinarie arbetstid. Han har besvarat alla våra frågor på ett tydligt och engagerat sätt och fungerat som en trygg och effektiv länk mellan oss och säljarna. Vi är mycket nöjda med hans insats i samband med vårt bostadsköp.
Proffsig och trevlig mäklare som gör affären lättsam!
Uppfattar Linus Lindqvist som kunnig, lugn och erfaren. Snabbt i återkopplingen vid frågor och alltid med ett fint bemötande. Flexibel i att hitta mötestider som möjliggör för köpare och säljare att mötas. Linus uppvisar tålamod och förståelse i mötet när osäkerhet eller frågor uppstår från parterna. Han tryggar både köpare och säljare i den ovana och viktiga situation som ett bostadsköp/försäljning innebär.
Linus har på ett bra sätt hjälpt oss med lägenhets affären trots att det har tagit lång tid.
Vi är otroligt nöjda med Linus som mäklare. Han har lång erfarenhet, är väldigt duktig inom sitt område och inger alltid trygghet genom hela processen. Vi har sålt flera bostäder med honom och återkommer varje gång tack vare hans professionalism och engagemang. Rekommenderas varmt!
Är jätte nöjd med helheten av affären. Mvh Cilla
Tryggt och säkert vi är mycket nöjd med Linus Lindqvist