Kunnig, erfaren och ärlig. Han ger inga falska förhoppningar och rekommendera utifrån kundens bästa.
Linus Lindqvist
Linus Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle
.Linus Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Linus Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 487 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Lindqvist har haft 112 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
487 omdömen om Linus Lindqvist
Lätt att få tag på och vet mina behov och önskemål
Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Linus som mäklare. Han var professionell, lättsam och alltid hjälpsam genom hela processen. Han var tydlig i sin kommunikation, fanns tillgänglig för våra frågor och skapade en trygg känsla genom hela köpet. Det märktes att han verkligen brydde sig om att allt skulle bli rätt för oss. Rekommenderas varmt!
Realistisk ,men positiv i kontakterna. Hållit oss informerad. Trevligt bemötande.
Helt ok. Positivt och trevligt bemötande i knepiga tider.
Genuin och trovärdig med bra kunskaper och insikter i marknaden så guidade Linus oss till en mycket bra affär! Vi är Mycket nöjda med Linus!
Vi är väldigt nöjda med Linus.
Linus är en otroligt duktig mäklare, han gör alltid ett bra jobb och det går undan när han är i farten! Kunnig och saklig och trevlig!
Linus är fantastisk mäklare med koll på marknaden
Mycket kompetent, snabbt, enkelt, utan krångel.