Linus Lindqvist

Linus Lindqvist

Linus Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Gävle

Linus Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2007-01. Linus Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 560 omdömen med ett betyg på 4.8. Linus Lindqvist har haft 139 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

560 omdömen om Linus Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2016
Robin L
Köpte sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Norrlandet

Tillgänglig och tillgodoser behov, alltid bra service.

Malin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Bomhus

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första mötet till avslutad försäljning har vi känt oss trygga genom hela processen. Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge tydlig vägledning. Kontakten har varit enkel, personlig och väldigt trevlig, vilket gjorde att vi kände oss väl omhändertagna hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Linus till alla som söker en kunnig, pålitlig och engagerad person som verkligen gör det lilla extra. Våra förväntningar överträffades verkligen!

Monica K
Lindbacka

Linus är trevlig, kunnig och har skött vår försäljning på ett mycket bra sätt. Vi känner oss väl omhändertagna.

Lars Tomas L
Sålde sitt hus med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Hille

Bästa mäklaren vi har haft, mycket professionell och kan marknaden. Ger ett förtroende både till säljare och köpare. Kan starkt rekommendera Linus som mäklare.

Lena J
Villastaden

Jag kan varmt rekommendera Linus som mäklare han har ett fint bemötande och proffsigt förhållningssätt

Karin S
Stigslund

Mycket kunnig och trygg mäklare som snabbt återkopplade vid frågor och funderingar.

Ulf H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linus Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Gävle
Lindbacka

Lätt att ha att göra med hittills i affären….

Lars W
Gävle Strand

Snabb, reslistisk, snygg frilla

Oscar S
Strömsbro

Kunnig mäklare som ger trygghet till både säljare och köpare.

Johannes N
Furuvik

Vi ville ha den bästa mäklaren i Gävle, valde Linus och han levererade på alla punkter. 5/5 stjärnor, rekommenderas starkt.