Vi blev mötta bästa sättet av mäklaren
Ella Wangler
Ella Wangler är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
.Ella Wangler har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Ella Wangler har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.8. Ella Wangler har haft 17 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-02
21 omdömen om Ella Wangler
Ella har varit otroligt skicklig i sin yrkesroll, hon har visat prov på både riktigt bra bemötande och god kunskap. Ella har skött vår försäljning fläckfritt. Hon är verkligen en lysande stjärna för Svensk fastighetsförmedling. 10/10 från oss.
Mäklaren är mycket professionell, kunnig och engagerad i sitt arbete. Hon är lätt att få kontakt med, återkopplar snabbt och håller oss väl informerade under hela processen. Mäklaren är tydlig, ärlig och inger stort förtroende. Visningar och marknadsföring sköts på ett mycket bra sätt, vilket gör att bostaden presenteras på bästa möjliga sätt. Vi kände oss trygga genom hela försäljningen och är mycket nöjda med både bemötandet och resultatet.
Bemött med vänlighet, men även bred kompetens. Kunde lita på att mäklaren gjorde den bästa affären för mig. Hade inga förväntningar då jag inte sålt bostad tidigare. Däremot såg Ella till att affären ifråga kändes trygg och lyssnade på mina värderingar. Hon förtjänar all beröm!
Ella Wangler är en jättebra och väldigt duktig mäklare. Hon är lyhörd, professionell och får en att känna sig trygg genom hela processen. Hon är engagerad, tydlig i sin kommunikation och ser till att man känner sig väl omhändertagen. Jag kan varmt rekommendera henne till alla som söker en pålitlig och trevlig mäklare.
Hjälpsam och bra. Del av att det blev en smidig och snabb affär.
Sympatisk,lyhörd,omtänksam 💪❤️
Tyckten Ella va en bra mäklare. Informerade noga under hela försäljningsprocessen.
En trevlig, hjälpsam och kunnig mäklare.
Ella Wangler var otroligt hjälpsam under hela processen. Hon hjälpte oss hitta en lägenhet som passade våra behov och krav. Möten och visningar kunde bokas på helger då vi bodde längre bort från staden. Överlag är hon snabb, professionell och vänlig.