Ella Wangler

Ella Wangler

Ella Wangler är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Ella Wangler har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Ella Wangler har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.8. Ella Wangler har haft 16 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-01

12 omdömen om Ella Wangler

Amelie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ella Wangler en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Göteborg

Ella Wangler var otroligt hjälpsam under hela processen. Hon hjälpte oss hitta en lägenhet som passade våra behov och krav. Möten och visningar kunde bokas på helger då vi bodde längre bort från staden. Överlag är hon snabb, professionell och vänlig.

Karin S
Göteborg

Ella har varit trevlig och bemötande sedan första meddelandet. Hon har visat genuint intresse i bostaden och gett bra svar på alla frågor vi haft. Processen att köpa bostad av henne har varit enkel och fri från krångel, och jag hade gärna gjort allt igen om hon var mäklare! Det märks att hon har kunskap om området och att hon bryr sig om hennes kunder!

Rahul D
Göteborg

Ella was really helpful with the process and was always quick to respond to my questions.

Emil P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ella Wangler en del av Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen
Slättadamm

Jag är mycket nöjd, framför allt när det gäller kommunikationen. Ella skötte detta på ett utmärkt sätt, höll mig löpande uppdaterad genom hela processen och var alltid väldigt bra att bolla tankar och beslut med. Det kändes tryggt från start till mål.

Kire G
Hisings Kärra

very good broker, communicative and completes the work very well

Husein S
Göteborg

Bra kommunikation genom hela processen och var proaktiv i vårt behov. Rekommenderas!

Anna-Carin K
Göteborg

Ella är en enkel, omtänksam och kunnig mäklare. Hon jobbar snabbt och effektivt och informerar oss väldigt noggrannt. Rekommenderar verkligen Ella.

Maria A
Göteborg

Ella är toppenbra! Hon har skött försäljningen av vår mammas lägenhet med bravur. Hon har uppdaterat under hela processen och gett oss information löpande. Är supernöjd.

Sara O
Hisings Backa

Bra och engagerad mäklare! Kan verkligen rekommendera henne 😃

Mattias K
Centrala Hisingen - Kvillebäcken

Kommunikativ, lösningsorienterad, positiv och prioriterar köparens och säljarens behov för en lyckad fastighetsaffär!