Väldigt trevlig och engagerad mäklare. Rekommenderar starkt!
Ida Helmerius
Ida Helmerius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Ida Helmerius har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Ida Helmerius har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.9. Ida Helmerius har haft 49 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
166 omdömen om Ida Helmerius
Trevlig, effektiv och proffsig. Inget mer att önska.
Vi hade ett bra och tryggt samarbete som startade vid första mötet. Hon var inte påstridig utan mån om att jag valde rätt mäklare och fick en process som passade mig. Redan på första mötet pratade vi om att en trygg köpare kändes viktigare för mig än att verkligen pressa ut högsta möjliga pris. Och det blev precis så, vi hade en bra process och fick en köpare som verkligen ville bo i lägenheten. Ida har varit bra på att höra av sig och meddela hur det har gått vid varje visning, då det blev en del som kom på utspridda...
Jag och min sambo har varit på ett stort antal lägenhetsvisningar under de senaste månaderna och har verkligen märkt av hur viktigt det är med en bra mäklare. Ida gav ett tryggt och varmt första intryck och har sedan dess fortsatt visa en stabil och kunnig närvaro under hela processen. Från att vi var på visningen, till att vi budade och till slut köpte lägenheten märktes det tydligt att hon verkligen värnar både säljare och köpare. Eftersom att det är första gången jag och min sambo köper bostad hade vi många frågor,...
Ida är superbra! Har bara positiva erfarenheter. Så lyhörd, flexibel, lösningsorienterad och tillmötesgående!
Ida sålde vår lägenhet i Gröndal. Hela processen var snabb och smidig. Ida Helmerius är en trevlig, engagerad och professionell mäklare. Rekommenderar!
Kändes väldigt proffsigt och bra genom hela processen.
Ida har varit väldigt hjälpsam under vår försäljningsprocess. Hon är noggrann och minns detaljerna. Hon värnar om långsiktiga relationer och det märks genom att hon är mån om köpare och säljare genom att vara öppen kring processen och att det ska kännas rätt för de inblandade. Kan varmt rekommendera henne för andra både som spekulant och säljare.
Ida var mycket hjälpsam genom hela processen och alltid enkel att få tag på. Kommunikationen var tydlig och smidig, och hon var ett stort stöd för mig som köpare. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål.
Ida är proffsig och allt gick smidigt 1 jag är jättenöjd