Trevligt och glatt bemötande, sakligt och tydligt info.
Sofia Nilsson Westman
Sofia Nilsson Westman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hägersten - Liljeholmen
.Sofia Nilsson Westman har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Sofia Nilsson Westman har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 229 omdömen med ett betyg på 4.9. Sofia Nilsson Westman har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
229 omdömen om Sofia Nilsson Westman
Engagerad, trevlig och lyhörd.
Sofia har varit lyhörd, engagerad och effektiv under försäljningen av vår lägenhet. Jag upplever att hon gjorde det lilla extra, och kände mig trygg med henne som mäklare. Rekommenderar varmt!
Sofia var snäll, väl informerad om bostaden samt området och väldigt välkomnande på visningen. Jag hade samma upplevelse vid telefonkontakt samt under kontraktsskrivandet.
Snabb, duktig, tillmötesgående. Väldigt bra upplevelse.
Trevlig, kommunikativ och pålitlig!
Väldigt smidig och professionell process från start till slut. Mäklaren var tydlig, snabb på att svara och hjälpte till med alla frågor kring köpet. Kände mig trygg genom hela affären och allt gick enligt plan. Rekommenderas!
Duktig, trevlig och effektiv. Varm rekommendation!
Väldigt bra. Öppen, ärlig och kommunikativ. Tillgänglig genom hela processen. Snabb och effektiv och samtidigt lyhörd.
Sofia är ung uppmärksam och proffesionell. Hon har hela tiden varit snabb att svara på frågor och ta tag i saker som kan utgöra ett problem. Kort sagt hon har gjort ett utmärkt jobb!