Christoffer Hallström

Christoffer Hallström

Christoffer Hallström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Christoffer Hallström har varit registrerad mäklare sedan 2018-10. Christoffer Hallström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.7. Christoffer Hallström har haft 32 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 78% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

25 omdömen om Christoffer Hallström

Sedan starten hos Reco 2022
  • sålde sitt hus med hjälp av Christoffer Hallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
    • Svartå
    2023-02-24 Verifierad kund
    För att det skulle hända något runt försäljningen så ringde och mailade jag mäklaren gång på gång för att fråga hur det gick och be honom att se till att saker blev gjorda. Flera gånger fick jag höra av mig igen för att påminna om mitt ärende.

Efter att ha haft med andra mäklare att göra (på annan ort) så förväntade jag mig att denna mäklare skulle vara lika mycket på hugget som de var. Jag har haft ganska tät kontakt med köparen och kontrollerat så att han hade fått viktig information. Det har han inte alltid fått och köparen har också haft svårt att få tag i mäklaren.

Det är skönt att försäljningen är avslutad eftersom det har varit jobbigt att hela tiden få hålla koll. (Jag vet om att det inte bara är jag som säljer min bostad så jag förväntar mig inte omedelbara svar.)
    • Svartå
    2022-08-16 Verifierad kund
    Christoffer är kanon mäklare han har sålt 2 fasigheter åt oss vi blev välbemötta av han han är ärlig kan sin sak som mäklare påängen vi vill ge till han är 100
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Hallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
    2022-06-29 Verifierad kund
    Chrisoffer är varm, trygg, lättsam, öppen och tillmötesgående mäklare.
    Han har gett svar på alla frågor jag haft.

Jag tyckte väldigt mycket om bostaden och dess fantastiska omgivning.

Tyvärr var inte jag helt redo för att sälja min egen bostad. Det var inte helt genomtänkt från min sida. Jag har hälsoproblem och hade(har)mycket att åtgärda innan egen försäljning. Jag hade redan varit stressad under en längre tid och det här gjorde att jag försämrade min sjukdomsproblematik och fick symptom på utmattning och jag behövde dra mig ur köpet.
    Det hade absolut inget att göra med min mäklare.
    Jag måste ta tid och färdigställa min egen bostad INNAN jag köper något och det måste få ta tid.
    Jag har fortfarande lite svårt acceptera faktum.
    Jag får ju också ta ansvar för att det här förstör för både min mäklare och ägare till bostaden.

Mvh Anita
    • Degerfors
    2022-06-06 Verifierad kund
    Mycket bra bemött. Jag är jättenöjd med Christopher.
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Hallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
    2022-06-04 Verifierad kund
    Väldig bra att ha att göra med. Han mötte mina önskemål helt perfekt. Jag fick tag i en lägenhet precis i det område jag vill ha och till ett bra pris. Rekommenderar honom verkligen.
    • Degerfors
    2022-05-24 Verifierad kund
    Det finns inget att klaga på när det kommer till bemötandet och svaren på våra frågor. Christoffer uppfyllde all den förväntan vi hade
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Hallström en del av Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
    2022-05-24 Verifierad kund
    Denna affär sköttes av Angelica Karlsson på ett utmäskt sätt !
    • Rävåsen
    2022-03-24 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett kompetent och vänligt sätt. Vid visning av objektet upplevde vi en stor flexibilitet i när vi kunde få se objektet. Mäklaren uppvisade ett stort tålamod och var pedagogisk i att förklara processen i hur det går till vid köp av objekt.
    Vi hade dock förväntat oss en snabbare process utifrån våra erfarenheter i andra sammanhang men insåg i efterhand att få saker att hända snabbare hade varit svårt.
    • Sandviken
    2021-11-24 Verifierad kund
    Trevligt bemötande av mäklaren , förklarade bra om hur försäljningen går till . Mäklaren visade lägenheten men få kunder nappade , men till slut blev den såld .
    • Brickegården
    2021-10-06 Verifierad kund
    Mycket trevliga båda två Christoffer som hjälper oss och sälja vårat hus ,även Andreas som hjälpte oss med köpet av vårat nya hem ,alltid lugnande besked ,informerar oss regelbundet vad som händer och ske .Man känner sig trygg med båda två när man själv är orolig ,mår dåligt ,men efter samtal /träff känns det bättre och bättre . Vi tror att detta ska vi ro hem med hjälp av er Christoffer och Andreas . Kommer att rekommendera Svenska fastighetsförmedling till alla som går Köp/Sälj tankarna . Hjärtligt TACK till er om allt ni gör för oss <3 MVH Aila och Esko