Jag kunde nog inte haft en bättre mäklare, kunnig, pålitlig och väldigt serviceminded. Har aldrig känt oro eller haft funderingar över något under försäljningen. Kan bara ge toppbetyg till Johanna.
Johanna Nilsson
Johanna Nilsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
.Johanna Nilsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Johanna Nilsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 154 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Nilsson har haft 67 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2025-07 - 2026-06
154 omdömen om Johanna Nilsson
Stort tack för att du tog dig tid att lämna detta fina omdöme! Det värmer verkligen att läsa. Jag är väldigt glad att jag fick hjälpa dig både med att hitta ditt nya hus och med försäljningen av ditt nuvarande. Önskar dig en riktigt fin sommar! :)
Proffsig från start till mål.
Stort tack, Andreas! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med försäljningen av er fina stuga. :)
Bra på återkoppling. Tydlig och flexibel.
Tack Thomas för ditt omdöme och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen av eran fina lägenhet! Önskar er en härlig sommar!
Genuin mäklare som månar om att en av livets största affärer ska bli en fin upplevelse. Tack Johanna!
Tack för förtroende – det har varit ett nöje att få hjälpa er med försäljningen av eran fina stuga! :)
Johanna var otroligt professionell och trevlig. Vi hade en dialog under hela resans gång vilket skapade en trygghet i vår resa till vårt drömhem. Snabb och tydlig kommunikation när vi hade frågor. Kan varmt rekommendera Johanna!
Tack Maja! Glad att jag inte inge trygghet i ert första husköp! Stort grattis igen till ett jätte fint hus!! /Johanna
Johanna är lugn trygg och saklig. Hon inger förtroende och skapar trygghet för mig som säljare.
Tack Cecilia för ditt fina omdöme och att jag fick äran att förmedla ditt fina hus! :)
Helt fantastiskt. Hon har haft så mycket tålamod och hjälp till när banken krånglade. Så fort jag haft en fråga har hon svarat direkt. Vänlig och hjälpsam från första visningen.
Tack snälla du! :) Glad att jag kunde vara ett stöd vid ert första husköp. Varmt grattis igen!!
Mycket engagerad och trevlig mäklare. Hon höll mig väl uppdaterad om allt som hände under hela säljprocessen. Förklarade kontraktsgenomgången på ett mycket pedagogiskt sett. Kan varmt rekommendera Johanna.
Stort tack Henrik! Ditt omdöme betyder mycket! Jag tycker att vi haft ett jättefint samarbete genom hela försäljningen.
Jag tycker Johanna är professionell och tillmötesgående säljare och mycket vänlig
Tack Monica! Glad att jag fick träffa dig och hjälpa dig med lägenhetsförsäljningen :)
Johanna gjorde hela bostadsaffären mycket enklare och tryggare för oss. Hon var alltid tillgänglig, lyhörd och väldigt engagerad. Vi uppskattade hennes positiva energi och stora kunnande. Vi kände oss trygga från start till mål och kan varmt rekommendera henne som mäklare.
Tack Diana! Vad glad jag blir för ert omdöme samt att ni tog er tid att skriva ner det :D Grattis igen till en jätte fin lägenhet, där kommer ni att trivas toppen :D /Johanna