Exceptionell, kunnig och hjälpsam mäklare. Hon ställde upp när vi behövde henne och vi kände oss trygga i alla steg under husköpet.
Maria Celion
Maria Celion är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
.Maria Celion har varit registrerad mäklare sedan 2009-06. Maria Celion har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-12 och har fått 235 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Celion har haft 49 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
235 omdömen om Maria Celion
Tusen tack för dina fin ord Martina! Jag är verkligen glad att det är så du känner och det har varit så kul att få vara del i ert husköp! Hoppas att det känns riktigt kul att snart få flytta in! Varma hälsningar Maria Celion
Fantastisk mäklare! Vi är så tacksamma för det professionella och personliga bemötandet genom hela processen. Mäklaren var alltid tillgänglig, lyhörd och gjorde allt för att vi skulle känna oss trygga och informerade. Våra förväntningar överträffades och köpet av bostaden blev en positiv och smidig upplevelse. Vi kan varmt rekommendera mäklaren till alla som söker engagemang och trygghet i sin bostadsaffär.
Stort tack Giuliano för dina otroligt fina ord! Det har verkligen varit roligt att få hjälpa er med ert husköp, varmt välkomna tillbaka till Kungsbacka! Jag hoppas verkligen att både ni och hundarna ska trivas bra i ert nya hus. Varma hälsningar Maria Celion
En mycket lugn o behaglig person. Mycket förtroendegivande. Fick bra kontakt m Maria från första dagen. En mäklare vi gärna rekommenderar till vänner.
Tusen tack Britt-Marie för värmande omdöme. Det har varit fantastiskt roligt att få vara del i ert lägenhetsköp och nu även i er försäljning. Stort grattis till er nya fina bostad! Varma hälsningar Maria Celion
Maria har ett professionellt bemötande och hon var mycket hjälpsam. Snabba och tydliga återkopplingar vid frågor. Med sitt lugn och fina bemötande blev vi tryggt guidade från första kontakten tills avslut av husaffären. Kan varmt rekommendera Maria!
Tusen tack för dina fina ord Pernilla, det värmer verkligen att höra att ni kände er trygga och välunderrättade! Framförallt också stort tack för att just jag fick äran att hjälpa er med försäljningen! Varma hälsningar Maria Celion
Maria har från första mötet visat en hög respekt för oss som säljande, objektet och som det visat sig, också för köpare och kunder. Bra i dialog, alltid svar på frågor kring vägval och strategier, alltid återkoppling och alltid den som tar ansvar för affär och utveckling. Så sammanfattat - trygg att hålla i handen, oerhört hög affärsnivå och genomgående trevlig. Rekommenderas!
Tusen tack Pelle för ditt varma omdöme, jag uppskattar det jättemycket. Det har varit en ära och stor glädje att få hjälpa er och er mor med försäljningen! Varma hälsningar Maria Celion
Väldigt bra bemötande, lugn, trygg och proffsig på alla sätt. Vi blev ledsagade genom hela processen på ett tydligt och trevligt sätt. Fin och snabb service!
Stort tack för dina fina ord Adam! Det gläder mig oerhört att höra att ni känt så under ert husköp. Det är verkligen superviktigt för mig att det är så det ska kännas. Varmt välkomna till Onsala och ert nya hem! Varma hälsningar Maria Celion
Maria är mycket professionell, kunnig och personlig. Jag kan varmt rekommendera att anlita henne.
Tusen tack Alida för dina fina ord. Det har varit så roligt att få vara del av ditt bostadsköp, hoppas nu att ni ska trivas riktigt bra i stan! Varma hälsningar Maria Celion
Vi fick ett mycket vänligt och professionellt bemötande av Maria Celion. Hon förde ett fint samtal mellan oss och säljaren, där hon noga lyssnade in våra önskemål och vår situation. Under processen var hon noga med att återkoppla, så vi var uppdaterade om läget och kunde fortsätta samtalet vidare med säljaren. Vår sammantagna upplevelse är mycket positiv och vi är glada att vi fick göra vårt nya bostadsköp med hjälp av just Maria på Svensk Fastighetsförmedling!
Tack snälla Josefin för ditt otroligt fina omdöme om mitt arbetssätt och er upplevelse. Jag blir så glad att höra att ni känt er sedda och hörda under vår kontakt och jag är verkligen så glad för er skull att ni nu ska få skapa er ett nytt kapitel i livet med husbyggnation! Vi hörs snart igen, varma hälsningar Maria Celion
Tillgänglig och väldigt trevlig. Inkännande och snabb samt väldigt hjälpsam
Stort tack Martin för dina fina ord! Stort grattis till första lägenhetsköpet, det har varit så kul att få hjälpa dig med köpet och det gör mig så glad att läsa att du känt dig nöjd med vår kontakt och mitt arbete. Nu är det inte länge kvar tills du får nycklarna till din nytt nya hem! Varma hälsningar Maria Celion
Trevlig, kunnig och lätt att ha att göra med.
Tusen tack för dina ord Daniel, jag är verkligen glad för din skull att du hittat det där speciella huset du letat efter så länge. Det glädjer mig också att du känner dig nöjd med kontakten vi har haft genom köpet. Varmt välkommen till Kungsbacka i december! Varma hälsningar Maria Celion