Mats Wahlbäck

Mats Wahlbäck

Mats Wahlbäck är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Mats Wahlbäck har varit registrerad mäklare sedan 1995-08. Mats Wahlbäck har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-03 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.7. Mats Wahlbäck har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

69 omdömen om Mats Wahlbäck

Sedan starten hos Reco 2018
Emil H
Köpte en tomt med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Fjärås

Väldigt trevlig och bemötte oss exceptionellt

Ida L
Köpte sitt hus med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Fjärås

Bra bemötande inför visning, under budgivning och vid kontraktskrivning.

Jenny O
Fjärås

Trevlig och professionell mäklare som gjorde processen smidig och trygg. Vi kände oss väl omhändertagna och är mycket nöjda.

Karin S
Sålde sitt hus med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Fjärås

Professionellt och tryggt bemötande genom hela processen Jag vill varmt rekommendera Mats Wahlbäck på Svensk Fastighetsförmedling i Kungsbacka. Från första kontakt till avslutad försäljning av mitt hus har Mats visat stor kompetens, engagemang och ett mycket professionellt bemötande. Han har varit tydlig, tillgänglig och trygg att ha som stöd genom hela processen. Det märks att han har gedigen erfarenhet och god lokalkännedom, vilket bidrog till ett mycket gott resultat. Jag är mycket nöjd och tacksamma för det arbete han lagt ner.

Lars Eric Andreas E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mats Wahlbäck en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Kungsbacka

Bra bemötande fick mig som köpare att känna mig trygg med affären och även förhandling utav pris

Charlotte L
Kungsbacka

Han är toppen, lätt att kommunicera med och pålitlig.

Göran G
Kungsbacka

Mats var väl inläst på objektet. Gav raka svar och i övrigt ett trevligt bemötande.

Per R
Kungsbacka

Är kunnig, svarar vettigt på de frågor som uppstått. Inger förtroende.

Pernilla R
Kungsbacka

Trevlig och har ett lagomt ”pushigt” bemötande. I detta fallet var det bråttom pga av bygget men ändå tålmodig och tog reda på det som vi undrade över även om vi själva för enkelheten och tidsfristens skull själva fick ta en del olika kontakter. Det kanske är brukligt(ingen erfarenhet sedan innan) och här helt naturligt.,

Cecilia S
Fjärås

Svarade med en gång i telefon, fixade privat visning efter vårt önskemål, inga problem. Gav ett positivt intryck, god kunskap, återkom med svar på vissa frågor. Lätt att få tag på via mail, tel.