Angelica Hermansson
Angelica Hermansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
.Angelica Hermansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Angelica Hermansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 121 omdömen med ett betyg på 4.8. Angelica Hermansson har haft 65 försäljningar sen 2020-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-02 - 2021-02
Läs vad 121 Läs vad Angelica Hermansson
sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Hermansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
Lätt att jobba med. Håller koll på allt, och har alltid ens bästa i åtanke
köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Hermansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Kungsholmen
En mäklare som har en otrolig bra energi samt väldigt hjälpsam.
-Målmedveten
-Lätt att få tag på vid frågor
-Återkommande återkoppling hur allt gick.
Rekommenderar henne starkt! -
Angelica hade en härlig energi och skötte försäljningen av vår lägenhet professionellt, hon höll oss uppdaterade under processen och överträffade verkligen våra förväntningar!
Angelica sålde min 2:a i Vasastan, hon är otroligt proffsig, trevlig, snabb och flexibel! Kände mig nöjd och trygg genom hela försäljningen och är otroligt nöjd med slutresultatet. Rekommenderar 100%!
Angelica överträffade mina höga förväntningar! Försäljningen av min lägenhet på Kungsholmen gick så smidigt, Angelica var toppen från start till mål - positiv, trevlig och engagerad!
Strålande insats av Angelica med stor dedikation till försäljningen av min 1,5a på Kungsholmen. Jättenöjd!
En lgh 1 rum o kök. Mycket varmt och ärligt säljande förhållningssätt!
Köpt en Brr, blev bra bemött, glad och serviceinriktad