Mycket tillmötesgående, vänlig o. Duktig.
Alexander Karlsson
Alexander Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Alexander Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2019-10. Alexander Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-02 och har fått 165 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Karlsson har haft 42 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
165 omdömen om Alexander Karlsson
Lugn, profesionell, kompetent och mycket trevlig. Mycket bra bemötande.
Kunnig, trygg och alltid hjälpsam genom hela processen!
Alex är en väldigt duktig och engagerad mäklare som jag verkligen kan rekommendera!
Trygg, stabil, kunnig och med ett mycket gott bemötande.
Lugn, bra, tålmodig, avslappnad, förtroendeingivande, flexibel. Jag är nöjd, inga konstigheter.
Alexander Karlsson: -finns lättillgänglig, jobbar snabbt och effektivt, har snabb bedömnings förmåga, är lyhörd och tjänstvillig har god bedömnings förmåga i mötet mellan köpare och säljare ger tydliga svar på frågor.
Bra överlag, duktig på visningen. Tydlig, uppfattas jordnära, lätt att ha att göra med, äkta och vänlig. Förbättringsmöjlighet är väl att vara noggrann med att ta med i objektsbeskrivningen exakt vad säljaren uppgett i frågelistan, alternativt dela frågelistan inför visningen, för att ge möjlighet att undersöka eventuella brister med rätt förutsättningar. Nu var orden "i golvet" bortplockade (angående omfogning i duschhörnan) i objektsbeskrivningen, vilket ledde till att jag som köpare tolkade annorlunda jämfört med vad...
Trevlig, kunnig och lätt att få tag på. Han var bra på alla sätt och vis!
Återkommande kund. Alltid lika duktig och professionel