Första träffen vid utsatt tid sågs vi i lägh. Klara besked vad som skulle ske, värderingen rätt direkt, arvode och om möjligheterna att sälja, rätt. Steg för steg lotsades jag i genom händelseförloppet i lagom tempo. Sakerna föll på plats och inte minst ett naturligt och trevligt bemötande. Kommunikation obekväma arbetstider. ”Inga problem, jag jobbar” Fullt förtroende.
Frida Mårtensson
Frida Mårtensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Frida Mårtensson har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Frida Mårtensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 5.0. Frida Mårtensson har haft 26 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
45 omdömen om Frida Mårtensson
Frida Mårtensson har genom hela processen av försäljningen av lägenheten varit trevlig, lätt att ha kontakt med, smidig och framförallt kompetent. Därtill också mycket hjälpsam samt noga med att vi varit delaktiga hela tiden.
Frida är en trevlig, väl förberedd och flexibel mäklare. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen. Varmaste rekommendationer!
Med tanke på att jag inte har köpt en bostad innan viste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av varken mäklaren eller själva processen. Men Frida har varit väldigt information och pålitlig, vilket är något som underlättat köpet för mig. Jag har hela tiden känt att jag kan höra av mig och ställa frågor som jag är säker på att jag förr eller senare kommer få svar på. Kan hon inte svaret direkt så återkopplar hon alltid när hon tagit reda på de. Hon är även personlig men inte privat, vilket har gjort att jag har känt...
Super trevlig, kunnig och engagerad.
Snabb, och väldigt tillmötesgående. Väldigt serviceinriktad som gör det lilla extra för sina köpare
Frida är en mycket engagerad säljare. Påläst och kunnig. Lyckades att få lägenheten såld trots att bostadsmarknaden var iskall.
Mycket ambitiös och engagerad mäklare. Får mycket väl godkänt.
Frida var proffsig och hjälpsam under hela processen. Svarade på alla av mina många frågor med en otroligt snabb svarstid. Jag fick ett mycket trevligt och glatt bemötande under de tillfällen vi setts.
Frida var bra att samarbeta med och alltid tillgänglig. Jag ville ha en snabb och effektiv försäljning och det fungerade perfekt, kan med varm hand rekommendera henne.