Frida Mårtensson

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
4.9
Affärer senaste året

Frida Mårtensson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Frida Mårtensson har varit registrerad mäklare sedan 2022-05. Frida Mårtensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.9. Frida Mårtensson har haft 50 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

120 omdömen om Frida Mårtensson

Sedan starten hos Reco 2022
Anna Malin Elisabeth S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Nobeltorget

Mycket bra bemötande, svarar snabbt, hjälpsam och trygg.

Dragan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Hyllie

Väldigt trevlig, hjälpsam och proffesionell

An-Jou R
Malmö

Trevlig, känner till området Dalaplan bra.

Jane J
Malmö

Trevlig, snabb kontakt och löser alltid frågor och funderingar.

Anna C
Sålde sitt hus med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Oxie

Engagerad och mycket kunnig. Höll oss välinformerade under resan.

Martin H
Malmö

Mycket trevlig upplevelse att köpa en lägenhet förmedlad av Frida! Kommunikativ, klok och engagerad i att hitta den bästa lösningen för säljare och köpare.

Marcus E
Malmö

Stort personligt engagemang, kunnande och professionalism. Fick jobba hårt men vek inte ner sig en sekund.

Elizabeta K
Köpte sin stuga med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Mycket bra bemötande, levde upp till alla förväntningar. Allt gick smidigt.

Mats Robin F
Västra Hamnen

Vi är supernöjda med hela processen kring köpet av vår bostadsrätt i Västra Hamnen. Allt sköttes med stor omsorg och hög branschkunskap – från budgivning till tillträde. Frida som mäklare är professionell, engagerad och gav oss ett tryggt stöd genom hela bostadsaffären. Vi rekommenderar varmt alla som går i köp- eller säljtankar att kontakta Frida på Svensk Fastighetsförmedling.

Carina S
Sålde sin stuga med hjälp av Frida Mårtensson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Almåsa

Frida blev rekommenderad och jag uppskattar det arbete hon gjorde för att få min bostad såld. Lyhörd, bra på återkoppling och pragmatisk. Tack Frida!