Håkan sköld

Håkan sköld

Håkan sköld är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Håkan sköld har varit registrerad mäklare sedan 1984-08. Håkan sköld har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Håkan sköld har haft 5 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

5 omdömen om Håkan sköld

Sedan starten hos Reco 2024
Xhelal G
Sålde sitt hus med hjälp av Håkan sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Håkan är mycket kunnig, väldigt saklig och noga med allt, ett riktigt PRO.

Svar från Håkan sköld

Hej Xhelal Tack för ditt trevliga och fina omdöme om mig avseende försäljningen av din fastighet. Smidigheten i affären grundar sig också på att du som fastighetsägare hade ordning och reda på din fastighet och gav korrekt information. Mvh Håkan

Viollca G
Bunkeflostrand

Håkan uppfyllde verkligen alla kriterier man kan önska sig av en mäklare – professionell, enkel att ha att göra med och otroligt elegant i sitt bemötande. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera Håkan!

Svar från Håkan sköld

Hej Viollca Jätte stort tack för ditt fina omdöme, jag blev så glad Underbart uttryck ” otroligt elegant ” i sitt bemötande . Tack Viollca och jag önskar dig/ er en fin, kul och skön helg Mvh Håkan🙏😊

Selma M
Köpte sitt hus med hjälp av Håkan sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Trevligt bemötande, ärlig, tidseffektiv. Inlyssnande. Erfaren och trygg. Noggrann. Jag har fullt förtroende för Håkan. Han var transparent, höll oss informerade om försäljningsprocessen och effektivt kommunicerade med köparen. Hade full förståelse för vår situation och försökte förhandla med säljaren för att hitta ömsesidiga lösningar. Mycket trevlig och erfaren. Rekommenderar starkt!

Svar från Håkan sköld

Hej Selma Tack för ditt trevliga och fina omdöme när det gäller er fastighets affär Lycka till med ert fina hus Mvh Håkan

Robin K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Håkan sköld en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Malmö

Väldigt professionell, lugn och erfaren mäklare. Jag har haft fullt förtroende för honom under hela processen och känt mig trygg från start till mål. Rekommenderas varmt

Lotten K
Malmö

Håkan Sköld är en mycket empatisk, kunnig, erfaren, trevlig person och fastighetsmäklare. Känns tryggt att anlita Håkan Sköld vid fastighetsaffärer.