Proffsig, kunnig och väldigt bra och snabb återkoppling. Min lägenhet blev såld på första visningen!
Daniel Karlsson
Daniel Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö
.Daniel Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-04. Daniel Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 387 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Karlsson har haft 51 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
387 omdömen om Daniel Karlsson
Både köpt och sålt med Daniel sedan tidigare. Lugn, saklig och mycket förtroendeingivande i sitt arbete.
en fin personlighet ,mycket seriöst ock punktlig stor erfarenhet i yrket,Jag är tacksam för allt .Lycka till !!på mycket bra sätt blev jag bemöt av Daniel ,
Super duktig mäklare, rekommenderar varmt
Min erfarenhet med Daniel Karlsson har varit en mycket bra och harmonisk upplevelse. Daniel har ett inre lugn och är super trygg mäklare som inger ett stort förtroende. Daniel är professionell och säker på sin roll, med tydlig kunskap och lång och gedigen erfarenhet. I alla lägen och situationer har Daniel varit respektfull, lyhörd och använts sig av rak/tydlig kommunikation. Daniel har god förmåga att återkoppla genom hela processen vilket gör mig trygg och kan luta mig tillbaka. Samarbetet präglades av professionalism från start till mål. Tack Daniel!
Jätte lugn och pålitlig mäklare. Snabb på att svara och stor kännedom.
Trevlig och alltid tillgänglig!
Daniel är mycket kunnig och professionell på ett mycket trevligt sätt. Jag kan varmt rekommendera Daniel Karlsson och tänker be honom ta hand om försäljningen av min nästa fastighet. Kerstin Berezin
Daniel är en mycket professionell mäklare som stödjer er under hela vägen fram! Han gav både positivitet men också rimliga förväntningar utifrån rådande marknad vilket var väldigt uppskattat. Daniel behöll en god kommunikation och stötta med goda resonemang. Kan varmt rekommendera Daniel som mäklare.
Daniel är erfaren, kunnig och tydlig i sin kommunikation. Allt fungerade perfekt och vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.