Daniel Karlsson

Daniel Karlsson

Daniel Karlsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Daniel Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2015-04. Daniel Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 304 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Karlsson har haft 49 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

304 omdömen om Daniel Karlsson

Sedan starten hos Reco 2016
Patric M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Slottsstaden

Lugn, trygg och professionell i bemötandet med både köpare och säljare. Väldigt förtroendeingivande.

Karin T
Kalkbrottet

Korrekt, välinformerade och vänlig. Lugn och förtroendeingivande vid kontraktskrivandet med köpare. Tillmötesgående gällande tillträdesdagen, och de praktiska ting som då skall lösas.

Charlotta M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Karlsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Limhamns Sjöstad

Daniel har ett mkt professionellt bemötande, lugn, saklig, tillmötesgående och trevlig. Man får förtroende för honom. När han visade lägenheten för oss, så visade han och berättade om lägenheten. Därefter höll han sig i bakgrunden så att vi kunde gå runt och titta och prata och mäta. Så fort vi ställde frågor så svarade han på dem eller tog reda på svaren. Vi har tittat på lägenheten ett par gånger och haft svårt för att bestämma oss. Daniel har varit lika tillmötesgående och trevlig ändå. Vi upplever honom som mycket kunnig inom sitt område, han har ett mkt proffsigt bemötande.

Lisa O
Västra Hamnen

Daniel är fantastisk mäklare. Vi kunde inte känna oss mer nöjda med vår försäljning. Daniel är otroligt kompetent, lugn och trygg. Vi kommer rekommendera Daniel till alla vi känner som går i försäljningstankar.

Aleksandar G
Västra Hamnen

Daniel was well informed, cooperative, easy to communicate with.

Anders L
Malmö Live

Han är en väldigt trevlig person, lugn, ödmjuk som man direkt får ett förtroende för. Daniel gick igenom allt med oss och var väldigt tydlig med alla kontrakt och villkor.

Igor H
Annestad

Lyhörd , kunnig och målmedveten att se till att sälja min lägenhet trots en tuffare marknad. Jättenöjd med Daniel och kan rekommendera honom 100 procent.

Carin D
Erikslust

Jag har anlitat Daniel tidigare och det är inte en slump att jag gav honom även detta uppdrag. Daniel är noggrann och pålitlig. /Carin

Einar D
Slottsstaden

Professionell och trevlig ton Svarade ofta och snabbt på frågor Bra uppföljning

Filip J
Malmö

Vi var väldigt nöjda med Daniel igenom hela processen. 10/10 poäng ger vi till honom!