Disa Larsson Rosander

Disa Larsson Rosander

Disa Larsson Rosander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Disa Larsson Rosander har varit registrerad mäklare sedan 2024-02. Disa Larsson Rosander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-06 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.8. Disa Larsson Rosander har haft 20 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

23 omdömen om Disa Larsson Rosander

Sedan starten hos Reco 2024
Felix A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Limhamns Sjöstad

Bra, snabbt, trevligt! Alltid tillgänglig, bemötande, försöka löser problemen.

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack, Felix! Så roligt att höra – det gör mig verkligen glad att du uppskattade bemötandet och att jag kunde hjälpa till. Jag hoppas ni kommer trivas! Allt gott, Disa

Liselott P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Erikslust

Disa är lyhörd, lätt att kontakta och en engagerad mäklare som jag känner stort förtroende för

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack, Liselott, för dina fina ord! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig med försäljningen, och det betyder mycket att du känner förtroende - det är precis så jag vill arbeta. Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem!

Charlotta D
Erikslust

Disa var en aktiv mäklare och noggrann och mån om att både köpare och säljare skulle känna sig bekväma och trygga med sina beslut ! Tyckte hon skötte allt bra och hjälpte till på ett bra sätt !

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, Charlotta, för dina fina ord! Det känns så roligt att höra att du kände dig trygg och nöjd genom hela processen – precis så vill jag att det ska vara. Hoppas du kommer trivas riktigt bra i ditt nya boende!

Jørgen P
Sålde sitt hus med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Super mäklare der verkligen har kämpat för ett bra resultat. Även ved undertecknad av kontrakt visade Disa stor overskud och professionell erfarenhet. Vi är väldigt nöjda Hälsningar Annette och Jørgen

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, Annette och Jørgen! Det har varit en ära och ett riktigt nöje att få ert förtroende och följa er genom hela processen. Jag hoppas verkligen att ni kommer trivas i ert nya boende. Allt gott, Disa

Bengt Arne N
Köpte sitt hus med hjälp av Disa Larsson Rosander en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Bunkeflostrand

Disa är trevlig och kunnig. Svarar snabbt på telefon o mail. Motsvarar våra krav på en bra mäklare.

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack, Bengt, för era ord! Det är verkligen roligt att få feedback på sitt arbete – och ännu roligare när det uppskattas. Tack också för att ni tog er tid att skriva! Jag hoppas ni kommer trivas riktigt bra.

Jørgen P
Limhamn

Disa är mycket informativ och hjälpsam när jag ställer frågor omkring Blåsebergavägen 19. Vet fotograferingarna här om dagen omkring att sälja huset på Strandgårdsgränd 1 också mycket hjälpsam med at flytta runt på grejer, så foto blivit perfekta. Alltså mycket professionell mäklare. Ha en fin dag.

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, Jørgen! Det har verkligen varit ett nöje att få följa er genom både köp av lägenheten och försäljningen av ert fina Uniqhus. Tack för förtroendet!

Annette R
Limhamn

Disa är mycket bemötande, professionell och alltid klar med svar på eventuella frågor..

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, Annette! Känns verkligen fint att kunna vara behjälplig och att vi hittade en bra lösning tillsammans. //Disa

Linh K
Malmö

Jag är väldigt nöjd med Disa som hjälpte mig att sälja min lägenhet. Allt sköttes proffsigt – från stylingtips till visning och försäljning. Hon höll mig uppdaterad hela vägen och försäljningen gick väldigt smidigt. Extra plus för att Disa även kunde hjälpa mig när det kom till att köpa en ny lägenhet. Rekommenderas varmt!

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, Linh, för dina fina ord! Det har varit så roligt att få hjälpa dig – både med försäljningen av din lägenhet och i jakten på ett nytt hem. Jag hoppas du kommer trivas riktigt bra i ditt nya boende. Allt gott, Disa

Hannah E
Elinegård

Vi är väldigt nöjda med Disa. Personlig, kunnig, flexibel och alltid hjälpsam. Vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Disa Larsson Rosander

Tack snälla Hannah och Emil – så roligt att höra! Det har varit så kul att få följa er i den här resan. Jag hoppas verkligen att ni trivs och börjar landa i ert nya hem. Njut nu av sommaren och allt det nya – allt gott! //Disa SF

David O
Oxie

Tack Disa för du har hjälpt med mig med min första fastighet. Alltid ett bra bemötande med leende på läpparna. Proffesionellt på högsta nivå.

Svar från Disa Larsson Rosander

Stort tack, David! Det är väldigt roligt att höra att du känt dig trygg och fått det stöd du behövde i din första bostadsaffär – precis det jag alltid strävar efter. Stort lycka till nu med renoveringarna och hoppas du kommer trivas. //Disa SF