Vincent Henriquez

Vincent Henriquez

Vincent Henriquez är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Vincent Henriquez har varit registrerad mäklare sedan 2024-03. Vincent Henriquez har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 25 omdömen med ett betyg på 4.6. Vincent Henriquez har haft 34 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

25 omdömen om Vincent Henriquez

Sedan starten hos Reco 2024
Natalija B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Vincent Henriquez en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Drottningtorget

Jag är mycket nöjd med Vincents hantering av försäljningen av min lägenhet. Processen var smidig och Vincent var lyhörd för mina önskemål genom hela förloppet.

Didrik J
Varvsstaden

Trevligt, proffsig och alltid tillgänglig. Han fick ett avslut på affären väldigt snabbt. Rekommenderar verkligen!

Marcus S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Vincent Henriquez en del av Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Västra Hamnen

Gav bra information om bostad/fastighet, både som svar på frågor och på eget initiativ. Enkel att få kontakt med och snabb respons.

Matilda V
Västra Hamnen

Mycket kunnig och professionell mäklare som gav ett förtroendeingivande intryck utan att försöka sälja in för mycket. Han var alltid tillgänglig, snabb på att svara och tog sig tid att ordna en visning med kort varsel. Rekommenderas varmt!

Rebecca R
Varvsstaden

Jättetrevlig. Kändes som att han jobbade på bra och var engagerad och ville vårt bästa.

Marcus H
Västra Hamnen

Kunnig och enkel att ha och göra med

Ingegärd Å
Limhamn

Haft mitt fulla förtroende hela vägen. Oväntad nedgång på marknaden gjorde att det var något trögt initialt. Vincent är väldigt professionell och tydlig kring allt i försäljnings-processen. Påläst om när-områdets försäljningar och marknadsläget i stort. Bara positiva erfarenheter av Vincent.

Ellen I
Malmö

Lugn, trevlig, trovärdig, inte pushig, vänlig.

Philip W
Västra Hamnen

Vi köpte en nyproducerad bostad genom Vincent och är mycket nöjda. Han var alltid tillgänglig, gav tydlig information och gjorde hela processen både trygg och smidig. Vincent är mycket professionell och genuint engagerad i sitt arbete. Vi rekommenderar honom starkt!

Henriette W
Västra Hamnen

Vincent hade hand om nyproduktion och redan på första mötet visade han sig vara en fantastisk mäklare som lägger ner både tid och energi på att vår affär skulle lösa sig på ett smidigt sätt. Väldigt kompetent, trevlig och noggrann. Kan varmt rekommendera Vincent!