Gary Dambergs

Gary Dambergs

Gary Dambergs är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Gary Dambergs har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Gary Dambergs har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-03 och har fått 24 omdömen med ett betyg på 4.8. Gary Dambergs har haft 37 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-11

24 omdömen om Gary Dambergs

Britta L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gary Dambergs en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Blev bemött av min mäklare på ett mycket lättsamt och tydligt sätt. Kändes som han visste vad han pratade om och vi fick jättebra hjälp med att besvara de frågor vi hade. Han höll kontakt med oss under hela försäljningen. Eftersom vi aldrig har sålt någon bostad tidigare så hade vi inga särskilda förväntningar. Mycket bra mäklare som vi kan rekommendera till andra. / Britta Landstedt From

Mattias H
Centralt

Väldigt hjälpsam och engagerad. Går alltid att nå honom och man får snabba svar. Rekommenderar starkt Gary!

Svar från Gary Dambergs

Tack så mycket för dina ord och din rekommendation.

Andreas I
Köpte sitt hus med hjälp av Gary Dambergs en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Skärblacka

Mycket professionell och inlyssnande mäklare. Flexibel och alltid nåbar. Rekommenderar verkligen Gary.

Svar från Gary Dambergs

Tack Andreas för rekommendationen. Kommer bli hur bra som helst för er i ert nya fritidshus

Bror Mattias G
Sålde en tomt med hjälp av Gary Dambergs en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Valdemarsvik

Mycket professionell bemötande för både säljare och köpare

Svar från Gary Dambergs

Återigen tack för rekommendationen och tack för köttlådan. :-)

Amet A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gary Dambergs en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Han är jättesnäll och jättetrevligt och allt gick smidigt

Svar från Gary Dambergs

Tack Amet för dina ord. Kommer bli riktigt bra med er nya bostad.

Lars C
Norrköping

Vi hade bra kontakt genom hela processen och Gary hörde av sig och meddelande vad som hände. Svår tid med försäljningen men det lyckades till slut.

Svar från Gary Dambergs

Stort tack Lasse för ditt omdöme! Skönt att det löste sig till slut och att vi fick till affären.

Pelle V
Centralt

Gary har skött det bra trots mycket omständigheter från en icke erfaren första gångs köpare. Han har återgått korrekt information och vart väldigt duktig på att återge information som är relevant för att avgöra om jag skulle kunna tänka mig att köpa lägenheten eller inte.

Svar från Gary Dambergs

Tack för dina fina ord! Det var roligt att få hjälpa dig genom processen, även om det var lite snårigt ibland. Kul att du kände att informationen var tydlig och hjälpte dig att ta rätt beslut!

Jonathan M
Eneby

Tydlig i all information och väldigt bra bemötande. Hjälpsam när det behövdes och lätt att få tag på när det gällde frågor. Köpet gick smidigt samt inget krångel.

Svar från Gary Dambergs

Tack Jonathan för dina ord. Stort lycka till i ditt nya hem!

Charbel M
Eneby

Alltid anträffbar, väldigt serviceinriktat mäklare!

Svar från Gary Dambergs

Tack Charbel för omdöme och betyg. Nu ska vi se till att hitta en bostad som passar er.

Anders J
Sålde sitt hus med hjälp av Gary Dambergs en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Haga

Engagerad mäklare och går in till 100% för en bra och rättvis affär för både kund och säljare!!!

Svar från Gary Dambergs

Stort tack för de fina orden Anders. Till slut lyckades vi hitta rätt köpare och det kommer bli så bra. Återigen, stort tack för förtroendet. Forza EBK!