Henric Theorell

Henric Theorell

Henric Theorell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Henric Theorell har varit registrerad mäklare sedan 2015-06. Henric Theorell har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 286 omdömen med ett betyg på 4.9. Henric Theorell har haft 33 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

286 omdömen om Henric Theorell

Sedan starten hos Reco 2016
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    2023-03-16 Verifierad kund
    Tillmötesgående som gör sitt yttersta för både köpare och säljare
    Stort tack Olof för den fina recensionen och ert återkommande förtroende! /Henric Henric Theorell
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    2023-03-14 Verifierad kund
    Henric hade ett väldigt trevligt och professionellt bemötande , Han var tydlig med information lätt att kontakta och få svar på frågor. Rekommenderas!
    Stort tack Robil för den fina recensionen och grattis till en fin lägenhet! //Henric Henric Theorell
    2023-03-10 Verifierad kund
    Korrekt. Fint bemötande. Professionellt utförande.
    Stort tack Stig-Bertil för den fina recensionen och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen!/Henric Henric Theorell
    • Beckershov
    2023-02-03 Verifierad kund
    Henric Theorell är en mycket trevlig och kunnig mäklare som jag varmt rekommenderar.
    Stort tack Ingrid för den fina recensionen och tack för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen av din fina lägenhet!//Henric Henric Theorell
    • Beckershov
    2023-02-03 Verifierad kund
    Vi blev bemötta på ett mycket bra och proffesionellt sätt. Henric beskrev bostaden bra och det var väldigt enkelt att ställa frågor, som fick bra svar.
    Detta är första gången som vi köper en bostad och vi fick den hjälp som vi behövde.
    Stort tack för den fina recensionen och grattis till en fin lägenhet! Där kommer ni trivas!//Henric Henric Theorell
    • Söder
    2023-01-26 Verifierad kund
    Mycket trevlig proffsig och kunnig mäklare. Svarade snabbt på alla mina frågor och hade bra kontakt med kunden. Skulle verkligen rekommendera!
    Stort tack Niclas för den fina recensionen och förtroendet att hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet! Lycka till med er nya bostad!/Henric Henric Theorell
    • Norrköping
    2023-01-21 Verifierad kund
    Henric var mycket behjälplig och lyssnde på vad kunden ville, mycket bra kommunikation mellan mig och Henric.
    Bland dom bästa på det han gör!
    Rekommenderas!
    Stort tack Mirza för den fina recensionen och ett bra samarbete! /Henric Henric Theorell
    Gilla
  • köpte sitt hus med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    2023-01-16 Verifierad kund
    Proffsig, förtroendegivande, tillgänglig och trovärdig.
    Stort tack Simon för den fina recensionen och grattis till ett fint hus! Där kommer ni trivas!//Henric Henric Theorell
    2023-01-13 Verifierad kund
    Informativ, närvarande, tydlig.
    Stort tack Josefine och grattis till ett fint hus! Där kommer ni trivas. //Henric Henric Theorell
    Gilla
  • sålde sitt hus med hjälp av Henric Theorell en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
    2023-01-12 Verifierad kund
    Trevlig och duktig och informerar väldigt bra vad som sker med
    fastigheten . Proffsiigt utförande genom hela försäljningen från början till slutet.
    Stort tack Madeleine för den fina recensionen och förtroendet att hjälpa er med försäljningen med ert hus! Lycka till med er nästa bostad!/Henric Henric Theorell