Teodor Ringdahl

Teodor Ringdahl

Teodor Ringdahl är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Teodor Ringdahl har varit registrerad mäklare sedan 2025-01. Teodor Ringdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-05 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.9. Teodor Ringdahl har haft 10 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2025-11

14 omdömen om Teodor Ringdahl

Jonas E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Teodor mötte alla förväntningar vi har på en mäklare. Bemötandet var mycket trevligt och genuint, där pluspoäng ges för att han svarade rakt och ärligt även på svåra frågor. Teodor gav oss intrycket att han letade efter _rätt_ köpare av objektet, snarare än vilken köpare som helst. Teodor är kunnig, noggrann, lugn och förtroendeingivande. Kort och gott, en riktig toppenmäklare.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Jonas! Tusen tack för ditt fina reco. Att hitta just "rätt köpare" är något centrerat i hela vårt arbetssätt och det är något jag känner extra mycket för. Kul att ni fick det intrycket! Grattis till er nya bostad! Det kommer bli hur bra som helst :) Mvh Teodor Ringdahl

Åsa B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Norrköping

Mycket professionellt och trevlig bemötande! Kommunikativ och inlyssnande. Tydlig och rak.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Åsa! Stort tack för ditt omdöme och ert förtroende. Det här samarbetet gjorde vi bra! Stort grattis till er nya bostad. Det känns som att ni kommer trivas hur bra som helst :) Mvh Teodor Ringdahl

Pernilla B
Norrköping

Trevligt och inkännande bemötande av mäklaren under hela processen. Kontinuerlig uppdatering och återkoppling kring hur försäljningen fortskred.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Pernilla! Stort tack för betyget och förtroendet! Det var en stor ära att få hjälpa dig i din bostadsaffär. Vi ses början av nästa år! /Teodor Ringdahl

Semsije M

Toppen god kommunikation duktig

Klas-Olav S
Sålde sitt hus med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vikbolandet

Teodor Ringdahl upplevdes som en engagerad och mycket kompetent mäklare. Uppträdandet var alltid sympatiskt. Teodor var alltid snabbt tillgänglig per telefon eller med mobilen. Teodor uppvisade en mycket god förmåga att tydligt och kompetent förklara olika situationer, tänkbara alternativ mm, väl anpassat efter kundens förkunskaper. Kundrelationen upplevdes som exceptionellt god.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Klas-Olav! Tusen tack för ditt omdöme! Det har varit en ära att få hjälpa dig med din bostadsaffär och jag tackar dig för ett gott samarbete! Mvh Teodor Ringdahl

Dimo G
Köpte sitt hus med hjälp av Teodor Ringdahl en del av Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Vikbolandet

Fint och proffsigt bemötande. Gör allt för att köparen/säljaren ska känna sig trygg med affären. Hjälper till och arbetar extra med att ta fram värdefulla handlingar och annat som kan vara av värde. Har en fin, ärlig och transparent kommunikation. Kan starkt rekommendera Teo till både säljare och köpare!

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Dimo! Tack snälla för dina ord och ett gott betyg! Stort grattis till ditt nya hus. Det kommer bli hur bra som helst :) Mvh Teodor Ringdahl

Adnan D
Haga

Vi blev bemötta på en jätte professionell nivå.vi fick svar på alla våra frågor.i helheten var allt smidigt .vi är jätte nöjda med Teodor

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Adnan! Stort tack för ditt omdöme och din feedback. Tack för ett väldigt bra samarbete! Mvh Teodor Ringdahl

Amra D
Haga

Teodor har varit den första mäklare som vi har jobbat med och vår erfarenhet har varit hur bra som helst. Han är väldigt strukturerad och proffesionell person som gärna vill samarbeta. Teodor är lätt att prata med, alltid tillgänglig när det behövs, förklarar allt som vi undrar över. Han tar sin tid och visar att han är bra på sitt jobb. Vi är väldigt nöjda med honom.

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Amra! Tack så jättemycket för dina fina ord och ditt omdöme! Grattis till er försäljning! Nu ser vi till att hitta ert nya drömboende :) MvH Teodor Ringdahl

Anna G
Söderköping

Engagerad och återkopplade bra!

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Anna! Tack så mycket för ditt omdöme och feedback :) Stort lycka till i er egna flytt så ses vi senare i höst! Mvh Teo Ringdahl

Daniel G
Söderköping

Trevlig, driven och engagerad!

Svar från Teodor Ringdahl

Hej Daniel! Tack verkligen för ditt omdöme och dom fina adjektiven! Det var ett nöje och en ära att få hjälpa er i eran bostadsaffär :) Mvh Teo Ringdahl