Renata Choukeir
Renata Choukeir är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
.Renata Choukeir har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Renata Choukeir har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-12 och har fått 97 omdömen med ett betyg på 4.8. Renata Choukeir har haft 36 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
97 omdömen om Renata Choukeir
Sedan starten hos Reco 2020
köpte sin lägenhet med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Renata hjälpte mig att köpa min första bostadsrätt.
Ett fantastisk bemötande för mig som hade många frågor och stor osäkerhet inför köp.
Fick värdefulla tips och råd som jag bär med mig även efter köp. Tack vare hennes professionalism och engagemang så kunde jag hitta en jättefin bostad som betyder mycket mer än tak över huvudet.
Tack Renata! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Personligt bemötande. Höga förväntningar som infriades. Sammanfattningsvis rekommenderar jag varmt denna mäklare.
sålde sin stuga med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Jag har stort förtroende för Renata, som person och för hennes kompetens som mäklare. Hon har överträffat mina förväntningar i detta, som jag tror, svåra uppdrag. Hon visar en kunskap, erfarenhet och kompetens som gör att jag som kund känner mig väl bemött. Hon har informerat mig, hållit mig uppdaterad hela vägen, sett till att hon vet exakt vad jag vill (även om det varit svårt i detta fall, då jag tillsammans med min bror säljer en fastighet i vår pappas dödsbo). Då jag har saknat efterfrågad information om nämnda fastighet har Renata hittat den informationen, vilket är mer än vad jag kunnat begära eller förvänta mig. Hon har också fått mitt förtroende genom på det sätt hon arbetar och genom de tankar hon förmedlar gällande sitt uppdrag som mäklare, att det är viktigt med seriösa köpare, som hittas genom ert begrepp aktiv matchning. Renata visar oerhörd respekt för mig som person och kund, för uppdraget och för objektet som ska säljas. Hon har varit tillgänglig alla tider, när som helst, har hon varit lätt att nå på telefon. Jag är glad att jag valde Renata som mäklare till den här försäljningen. Jag har tidigare anlitat henne en gång, gällande en försäljning av en liten lägenhet. Utifrån det mötet kände jag att det är hennes personliga och professionella egenskaper jag behöver denna gång också.
köpte sin stuga med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Väldigt trevligt bemötande, proffsig och mån om både säljare och köpare!
Smidig, snabb och problemfri affär. Det är väl så man vill ha det?
köpte sitt hus med hjälp av Renata Choukeir en del av Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Bra bemötande under hela resan.
Jag blev mött på ett trevligt och bra sätt. Hon var alltid kontaktbar och svarade på alla frågor man hade.
Renata är en seriös mäklare som jag gärna rekommenderar till de som önskar sälja sin bostad.
Vi kände oss väl omhändertagna av Renata redan från dag 1. Det kändes naturligt direkt och att vi kunde ställa alla våra frågor. Verkligen en person som vill sina klienter det allra bästa. För oss som säljer för första gången var Renata precis den vi behövde. Hela processen flöt på bra och vi kände oss lyssnade på och tagna på allvar. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Renata och skulle varmt rekommendera henne till andra som går i sälj tankar.
Ett trevligt bemötande vid visningen, likaså
vid avtalsskrivandet