Emir Cosovic

Emir Cosovic

Emir Cosovic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan

Emir Cosovic har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Emir Cosovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.9. Emir Cosovic har haft 44 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

266 omdömen om Emir Cosovic

Sedan starten hos Reco 2022
Ivar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Emir visar mycket god förmåga att lyssna in mig som kund. Mycket bra och professionell personkontakt. Pedagogiskt och trevligt förlopp genom hela försäljningen. Hade uppskattat lite mer hemmabackat på mötena. Mvh

Cristopher Robin K
Köpte sitt hus med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sjuntorp

Inget att klaga på vad jag kan komma på.

Birgitta Eleonora A
Sålde sitt hus med hjälp av Emir Cosovic en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trollhättan

Allt har varit mycket mycket bra. Mvh Sonen Ulf Andersson.

Sofia B
Hälltorp

Bra återkoppling efter utförda uppgifter. Tar till sig säljarens åsikter och försöker tillgodose dessa men kan även diskutera fram alternativa lösningar som skulle kunna passa bättre. Lyhörd.

Emelda G
Trollhättan

Emir var mycket professionell, hjälpsam och trevlig genom hela köpprocessen. Han svarade snabbt på mina frågor och gjorde allt smidigt och enkelt. Jag är mycket nöjd med bemötandet och kan varmt rekommendera honom. Tack för all hjälp!

Housam A

William W
Trollhättan

Supernöjd! Trots en lite speciell och ovanlig situation gjorde Emir ett fantastiskt jobb. Han anpassade sig efter omständigheterna på bästa tänkbara sätt. Rekommenderas varmt!

Ellen W
Stavre

Trevlig och kände mig super trygg med Emir som min mäklare

Ida S
Trollhättan

Lugn och professionell mäklare som har gjort ett bra jobb med att få vårt hus sålt.

Carl S
Centralt

Väldigt hjälpsam och mycket trevlig. Svarar nästan alla timmar på dygnet. Kan starkt rekommendera!!