Kompetent, förtroendeingivande och lyhörd
Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Trollhättan! Är Trollhättan i Västergötland platsen för ditt drömboende? Här på Svensk fastighetsförmedling har vi mäklare koll på hela kedjan när det gäller bostadsaffären. Förutom villor och bostadsrätter förmedlar vi även kommersiella fastigheter, fritidshus och storhus. Vi finns...
1102 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Sedan starten hos Reco 2016
Sofia ser till både säljare och köpares intressen. Hon berättar vad som behöver göras inför försäljniing.. Jordnära och trevlig att ha att göra med. Vi kommer anlita henne igen eftersom vi är nöjda med vår försäljning
Alltid glad och trevlig. Proffesionell hjälp och bemötande under hela försäljningsprocessen!
Inget att klaga på, grym service.
Väldigt duktig mäklare som sätter köparens och kundens önskemål som prio i affären.
Jag är mycket nöjd med hela affären. Jag blev bemött på ett bra sätt utefter mina kunskaper och han beskrev allting på ett mycket förstående sätt. Jag fick bra och vettig information om lägenheten och han agera väl som en mellanhand mellan säljare och köpare. Det var även enkelt att få kontakt med honom och lätt att kunna bolla fram och tillbaka. Jag är i helhet väldigt nöjd med min mäklare.
Emir jag bra mäklaren och engagerade
Trevlig, hjälpsamma. Ansvarig. Bra information om försäljning. Lätt att få kontakt med om man har funderingar. Professionell.
Josefine var engagerad genom hela procrssen och mötte våra önskemål på ett bra sätt!
Emir är en professionell och ambitiös mäklare. Något jag verkligen har uppskattat är att han har varit lättillgänglig och besvarat alla frågor jag har haft. Han var dessutom riktigt bra på att återkoppla efter varje moment. Från start till slut gav han 110% på försäljningen. Rekommenderar honom starkt!
Jag tackar ödmjukast för de fina orden och för ett superbra samarbete. Stort lycka till med allt!
Sofia skötte sitt uppdrag kunnigt och professionellt, med ett trevligt bemötande.
Sofia skötte bostadsaffären snabbt, proffsigt & med ett trevligt bemötande. Sofia var tydlig & snabb med att kontakta oss under hela processen vilket var uppskattat. Vi är jättenöjda!
Trevlig och hjälpsam, tydlig, snabba svar! Mycket nöjd!
Tack för ett superfint och bra samarbete!
Emir Cosovic har på ett lyhört, kompetent och förtroendeingivande sätt hjälpt mig vid min försäljning. Jag känner fullt förtroende för honom och kan varmt rekommendera honom som mäklare. En väldigt trevlig, glad och lätt person att ha att göra med.
Jag tackar ödmjukast för de fina orden och önskar dig stort lycka till med allt!
So faar so good. Eftersom affären inte är helt klar än så är det egentligen lite för tidigt att svara. Nästan 4 veckor kvar tills vi får nycklarna.
Det är en trygg och engagerad Mäklare. Precis det jag hoppades på. MVH Mikael Hansson
Josefine var mycket professionell genom hela processen. Hon var trevlig, lyhörd och snabb på att återkoppla.
Josefine är trevlig, tillgänglig, proffsig och visar engagemang för sitt uppdrag och höll mig uppdaterad under hela försäljningsprocessen.
Sofia har sålt tre bostäder åt oss inklusive denna. Hon är klar och tydlig med ett trevligt och varmt bemötande. Som säljare hålls man uppdaterad genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Sofia som mäklare.
Tillmötesgående, trevlig, proffsig, tillgänglig och smidig att ha att göra med! Rekommenderar henne varmt!
Hej. Upplever Sofia som mycket kunnig och engagerad. Tar vara på både säljarens och köparens intresse.
Bemötandet ifrån mäklaren bra. Mina förväntningar på mäklaren var att han skulle förmedla och uppträda korrekt. Funkade perfekt. Lätt att få kontakt med och uppträdde helt korrekt.
Uppmärksam mäklare som finns med under hela processen, aktiv under visningar för att hela tiden finnas där för den framtida köparen. Vi är supernöjda med Emir och hans bemötande möt en förstagångsköpare. Rekommenderar.
Jag tackar ödmjukast för de fina orden och önskar er stort lycka till i eran nya lägenhet!
Kan rekommendera alla att anlita Emir! Supernöjd med min försäljning av min lägenhet.
Tack för ett superbra samarbete och stort lycka till med allt!
Emir har ett fint bemötande till sina kunder och är väldigt lyhörd och behjälplig vilket vi uppskattade jätte mycket. Emir levde upp till alla våra förväntningar och vi kände oss trygga med Emir under hela processen.
Tack för ett superfint och bra samarbete och stort lycka till i det nya huset!
Utmärkt bemötande Hanterar oväntade händelser Ger direkta uppdateringar av nya händelser Förklarar processen på bra sätt
Blev bemött av en mycket trevlig mäklare. Hade förväntning om att han fixade försäljningen, vilket han gjorde. Hade ett riktigt trevligt möte vid försäljningen. Blev väldigt nöjd med jobbet Marcus gjorde. Bra fixat. Tack Marcus!
Emir höll kontakten genom hela affären och höll mig uppdaterad. Han var kunnig och svarade på frågor och informerade om vad som hände. Jag kan varmt rekommendera Emir som mäklare. Ni kommer att bli väl omhändertagna.
Tack snälla för de fina orden. Lycka till med den nya lägenheten =)
Emir är en väldigt bra mäklare, han är lätt att prata med och förstå. Snabba svar och smidig i alla frågor man ställer. Jag är otroligt nöjd med min försäljning den gick fort och väldigt smidigt //Stefan
Tack Stefan för ett bra samarbete och lycka till med allt!
Gjorde ett bra jobb och kan rekommenderas
Snabb, intresserad med stor portion intresse för affären. Känns genuin och proffsig.
Otroligt bra bemötande och möter alla frågor och funderingar positivt och ger återkoppling på bästa vis. Väldigt nöjd med alla möten och samtal. Är ärlig.
Jag tackar ödmjukast för de fina orden och önskar er stort lycka till med erat ny hem =)
Emir höll mig uppdaterad genom hela processen och sålde mitt hus fort och till bra pris! Jag kan varmt rekommendera Emir
Tack snälla för ett fint samarbete och lycka till med allt =)
Sofia är alltid positiv o vänlig, utstrålar energi och inger stort förtroende. Hon har visat stor kunskap om området, husspekulanter och fastigheten. Att sälja hus kräver mycket tid och energi av oss som säljer och Sofia har visat stor förståelse och stöttat oss.
Louise är mycket trevlig och lätt att ha att göra med.
Oerhört trevlig, ambitiös och väldigt social! Kunnig på sitt arbete.
Mycket professionell och driven. Glad och positiv!
Tack Cathrin och stort lycka till framöver =)
Punktlig, ordningssam och en tillförlitlig person som har koll. Skönt att kunna luta sig tillbaka och lite på Louise!
Emir va alltid trevlig och kunnig, kunde besvara frågor. Förklarade nogrannt om varje steg i försäljningen så man kände sig trygg.
Tack snälla för ett fint samarbete och stort lycka till!
Vi är mycket nöjda! Svarade snabbt, hade koll på läget och gav bra service.
Tack snälla för ett fint samarbete och lycka till med erat nya hem.
Proffsigt och engagerat bemötande med stor tillgänglighet och flexibilitet. Lyhörd för önskemål, påläst och kunnig gällande alla frågor. Rakt igenom ett väldigt gott intryck.
Jag tackar ödmjukast för de fina orden. Önskar dig stort lycka till i din nya fina lägenhet!
Det räcker helt enkelt med ett ord ; PROFFSIG .
Mäklaruppdraget sköttes som jag mindes Emir från en tidigare arbetsplats, det gick snabbt, tidsschemat var mycket effektivt upplagt med alla detaljer som skulle på plats och alla inblandade gjorde ett ytterst proffsigt intryck.
Tack Jonas för ett fint samarbete och stort lycka till!
Väldigt trevligt bemötande! Gick igenom allt punktligt och svarade tydligt på alla frågor jag hade. Jag rekommenderar Louise Sundberg!
Vi är nöjda med vad vi har fått uträttat bra där
Tack Hans och lycka till med ert nya boende!
I would like to thank Louise Sundberg for her exceptional support and hassle-free purchase of the new house.
Trevlig och professionell. Levde upp till förväntningarna.
Tack för ett bra samarbete =) och lycka till!
duktig, trevlig , kunnig, effektiv. m.a.o jättebra.
Enkelt, smidigt och proffsigt från start till mål. Sofia var oerhört tillmötesgående med våra önskemål kring visningar då vi bor långt ifrån just nu. Som förstagångsköpare var det så tryggt att ha Sofia med i hela köpet, vi fick all info vi behövde och det var enkelt att få tag på henne om vi hade frågor. 10 av 10!
Stort tack Max och all lycka till er!!
Upplevelsen var att det var kompetenta och mycket trevliga människor.