Marcus Marcelius Samnegård
Marcus Marcelius Samnegård är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Marcus Marcelius Samnegård har varit registrerad mäklare sedan 2020-03. Marcus Marcelius Samnegård har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 80 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Marcelius Samnegård har haft 32 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
80 omdömen om Marcus Marcelius Samnegård
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Bra engagemang och delaktig i hel processen.
köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
+ svarade snabbt på mail
+ trevlig
+ organiserad
- skakade hand med min pappa först på visningen trots att jag gick in först (skrev i mailet mitt namn/tjejnamn). -
Mycket bra bemött
Han höll oss underrättade hela tiden
Vi är mycket nöjda med Marcus -
Marcus har varit bra på att hålla oss underrättade vad som händer vi tycker han har gjort ett utmärkt jobb
Mäklaren gjorde ett fantastiskt jobb och han var enkel och jobba med, kommer välja Marcus igen vid framtida försäljningar
sålde sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Marcus var serviceinriktad, flexibel och ett stöd före huset kom ut på marknaden och under försäljningen. Det kändes tryggt när han ansvarade för hela processen.
köpte sitt hus med hjälp av Marcus Marcelius Samnegård en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Trevlig och hjälpsam! Tillgänglig! Jag rekommenderar!
Han har jobbat för att vi ska få huset sålt till rätt pris.
Kompetent, positiv och glad. -
Bra och trevligt bemötande. Trygg och kommunikativ. Engagerad.
Köpte hus genom Marcus i dagarna. Bra och framförallt snabb kommunikation. Marcus inger förtroende och håller vad han lovar. Transparent hela vägen och levde upp till våra förväntningar.