Mycket väl bemötande. Alltid trevlig och vänlig. Vi uppdaterades med jämna mellanrum hur processen fortlöpte vilket uppskattades.
Josefine Lecander
Josefine Lecander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Josefine Lecander har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Josefine Lecander har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Josefine Lecander har haft 49 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
100 omdömen om Josefine Lecander
Great to work with Josefine! Always very active and responsive.
Trevlig, återkopplar snabb vid frågor. Rekommenderar varmt Josefin som mäklare.
Väldigt trevligt och kunnigt bemötande
Josefine har myecket energi och aktivt marknadsföra vår lägenhet för potentiella köpare. Hon har hjälpt oss att sälja vår lägenhet utan att publicera på Hemnet och med det idealiska priset. Rekommenderas henne varmt
Hon var jätte duktig och trevlig på alla samtal jag var med henne med och fick jag svar på allt
Oerhört trevligt och professionellt bemötande. Josefine var super noggrann och hjälpsam genom hela processen. För en som aldrig sålt en bostad innan så förklarade Josefine alla stegen och fanns alltid att få tag på om man undrade något. Rekommenderar verkligen Josefine när ni säljer er bostad!
Bra samarbete, fick som jag ville kring försäljningsprocessen, utan att jag blev påverkad att välja en annan väg.
Josefin har varit väldigt trevlig, hjälpsam och jag har fått ett fint bemötande under hela köpeprocessen. Från första kontakten med Josefin gick det väldigt fort till kontraktskrivning och jag har känt mig väldigt trygg och välinformerad under hela processen. Om jag har haft frågor och funderingar har jag snabbt och lätt fått svar. Jag är väldigt nöjd och om jag ska sälja min lägenhet i framtiden kommer Josefin vara ett givet mäklarval!
Väldigt duktig, trevlig och tillmötesgående. Rekommenderas starkt.