Sofia Sandflo
Sofia Sandflo är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
.Sofia Sandflo har varit registrerad mäklare sedan 2006-06. Sofia Sandflo har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-01 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Sandflo har haft 21 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
155 omdömen om Sofia Sandflo
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Sofia Sandflo en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Mycket kunnig och professionell. Vi är mycket nöjda och Sofia uppfyller åter igen alla våra förväntningar i samband med försäljningen av vårt hus.
Hela processen från första kontakten till färdig affär har varit mycket bra. En tia av tio möjliga
Supernöjd -
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Sandflo en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Snabb, tydlig, noggrann
Sofia är en glad och frisk vind som ser till att saker blir gjorda. Hon jobbar hårt och underlättar betydligt för både säljare och köpare. Vilket ger en smidig och snabb affär! -
Sofia är kompetent, smidig, effektiv och balanserad i sin uppgift med att förmedla bostadsaffär.
Hennes personlighet och serviceförmåga har bidragit till både säljare och köpare. -
Sofia har varit väldigt tillmötesgående, professionell och trevlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Sandflo en del av Svensk Fastighetsförmedling Trollhättan
Såå proffsig!! Med henne känns det tryggt att göra affärer.
Bra bemött, Sofia ger ett seriöst intryck.
, -
Bra och engagerad.
Serviceinriktad och tillmötesgående.
Glad och positiv
Proffsig -
Sofia hjälpte oss som säljare till en bra affär när vi behövde sälja vår bostadsrätt i Trollhättan.
I dessa svåra "hussäljartider" kämpade hon på mycket väl. Tipsade om ideer före utläggandet på hemnet, följde upp alla tips och höll oss hela tiden informerade. Med sin positiva utstrålning och alltid glada framtoning litade vi helt på hennes omdöme. Vi kan rekommendera henne, hon går hem hos alla.